Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ערב מצוין

בשביל רכב עבור אבי שיתן מענה לאדם מבוגר (60) ו 3 נוסעים מאחור, עם דגש על חיסכון בדלק,אמינות,נוחות ותא מטען סטנדרטי, הוצע לו:

פיאט פונטו גרנדה רובוטי 2008/9

רנו קליאו דור 3 אוטומטי 1.6 2008/2009

את הפיאט אני מכיר היטב היתה לי אותה כשנתיים ,אמינות היתה סבירה פלוס, צריכת הדלק היתה מצוינת ( 1-11 בעיר 1-17 בבינעירוני ) הנוחות ואחיזת כביש לא משהו,די צפוף מאחור עבור 3 נוסעים ותא מטען סביר. אך היות ואת הקליאו אני לא מכיר בכלל השאלה איפה עומדת הרנו ביחס לנתונים אלו?

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי jojomd
פורסם

3 נוסעים מאחור זה תמיד צפוף גם באוקטביה זה לא יהיה מאוד מרווח וזה מכמה פעמים שנסעתי עליה מאחור.

היתרון של קליאו שהיא תהיה זריזה יותר וגיר נעים יותר אבל לא חיסכונית כמו הפיאט,כך שאם חיסכון תלכו על הפיאט מבחינת מקום ל3 לא נסעתי עליהם במצב כזה לכן איני יודע איפה יהיה מרווח יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מדובר על 3 נכדים קטנים (שניים מהם בכיסא בטיחות). לפי נתוני מידות הרוחב הקליאו נמצאת עם יתרון ברור לעומת הפונטו, השאלה היא האם זה אכן ככה במציאות...

לגבי צריכת הדלק בדפדוף כאן בפורום ראיתי הרבה דעות חלוקות. מהי אכן הצריכה המדויקת בקליאו?

הנסיעות הם בעיקר בעירוני עם נהג רגוע מאוד, האם ניתן להגיע ל 1/10 בעיר?

פורסם

לחבר יש את הקליאו, אני ממש מופתע מהנתון שהעלית - אני לא חשתי באף הבדל (לטובת מי מהן).

בנוגע לגיר - יש כאלו שסבבה איתו, יש כאלו ששונאים אותו. לי יש פיאט רובוטית (בראבו) ומבחינת תפעול הגיר אין לי תלונות (העברות ההילוכים שלו פחות חלקות מגיר פלנטרי, מן הסתם, אבל אני מעדיף רובוטי עם העברות פחות חלקות + גיר ידני [תפעול ודלק] על פלנטרי - אבל אני בטוח בדעת מיעוט כאן), מבחינת אמינות זה קצת מפחיד כי אם משהו קורה לגיר נדפקת עם תיקון יקר.

דווקא בגלל שזה לזוג מבוגר, ייתכן שעדיף לחסוך 'כאבי ראש' של תפעול גיר וללכת על הקליאו. בכל מקרה אם בוחרים בפונטו חובה לקחת אותם לנסיעת מבחן בשביל שירגישו אם זה בסדר מבחינתם.

מבחינת שאר הרכב, הקליאו בסה"כ רכב סבבה לגמרי, הוא והפונטו-גרנדה/איבו ממוצבים גבוה יחסית ברשימת אבזור הבטיחות לסופר מיני (חשוב אם מסיעים נכדים), מבחינת צריכת הדלק, ואבזור למחיר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...