Jump to content

jojomd

  • הודעות

    127
  • כאן מאז:

צפיות אחרונות בפרופיל

צפיות הפרופיל האחרונות חסומות ואינן מוצגות בפני משתמשים אחרים.

הנקודות של jojomd

נהג צעיר

נהג צעיר (3/14)

1

מוניטין

  1. קניתי מאדם פרטי יד ראשונה. נכון שהוא הוריד מהמחירון מעל 10 אחוז, אבל עצם זה שהוא לא הציג את הרכב כאובדן להלכה ורק שהיתה קלה ללא ירידת ערך למרות שכן היתה ירידת ערך, האם זה מספיק עילה לתביעה?
  2. מדוע אין קייס לתביעה? ע"פ חוק מוכר רכב אובדן להלכה מחויב להציג טופס גילוי נאות שהרכב הוא אובדן.
  3. גם בדו"ח סליקה שהוצאתי לפני הרכישה מופיע כתביעה סגורה. התאונה ותיקונה בוצעו חודשיים לפני הרכישה. ואכן תאונה קלה הוחלפו פגוש, פנסים (עלות פנס במורשה ג'ילי 17 אש"ח...) מכסה מנוע שהתעקם קצת ועוד חלקים קטנים נלווים.
  4. הוצאתי גם דו"ח סליקה לפני ואחרי ושם בדו"ח שאחרי מופיע אובדן להלכה ולא מופיע ירידת ערך. רק בדו"ח שמאי שהצלחתי להוציא אח"כ, מופיע ירידת ערך של 6.5 אחוז.
  5. ערב טוב חברים ! רכשתי רכב חשמלי מסוג ג'ילי 2023 במחיר של 10 אחוז פחות מהמחירון. ונאמר לי מראש לפני הקנייה ע"י המוכר שהרכב עבר תאונה קלה מקדימה וכך באמת זה אומת בבדיקת קנייה וכן בדו"ח בלק"ר שדאגתי להוציא מראש. משום מה אחרי הקנייה הסתבר שהמוכר הסתיר ממני שהרכב עבר אובדן להלכה ובדו"ח בלק"ר שהוצאתי שוב פעם משום מה בשונה מהדו"ח הופיע אובדן להלכה עם ירידה של 6.5 אחוז (שזה לכשעצמו לא מובן איך משתנים נתונים בדו"ח בלקר/עבר ביטוחי). כמובן שהנושא בהליכי הגשה לעו"ד. שאלתי היא: כמה בפועל רכב שהוא אובדן להלכה אמור להימכר מתחת המחירון? האם זוהי באמת ירידת משמעותית של עשרות אחוזים מהמחירון, או שהיות ורק מדובר בקומבינה של חברות הביטוח/שמאים (כי בפועל אכן היתה תאונה קלה) אז הירידה אינה ממש דרסטית? תודה רבה לעונים...
  6. צהרים טובים לפני רכישת רכב יד שניה מפרטי, כאשר היד הראשונה היתה אלדן (ליסינג), הרכב נבדק ולא נמצאו ליקויים, לא נמצאו תאונות וכמו"כ הוצא דו"ח סליקה ולא נמצאו תביעות. ברגע האחרון מתברר שהוא לא רכש בעצמו ישירות מאלדן אלא ממגרש אשר לקח מאלדן את הרכב. האם זה מעיד על משהו לא נקי? לפי מה ששמעתי פעם החברות הגדולות (אלדן,אוויס וכו') מעבירים את הרכבים הגמורים למגרשים, עד כמה אמת בשמועה זו? תודה לאלו שיאירו לי את המצב המשך יום מעולה!
  7. בקיצור הפיקאסו עברה בדיקה במוסך מקצועי (לא מכון רישוי) הרכב עברה בדיקה מקיפה הרכב בס"כ במצב מצוין,השלדה נקייה, יש צורך רק בהחלפת התושבות (2300 ש"ח) משולשים (1000 ש"ח) ומזרק אוראה שיצטרך החלפה בהמשך (1200 ש"ח) הקארנס גם נבדקה ונמצאה במצב סבבה ללא שום דבר מיוחד. מעתה זקוק להכרעה סופית... איפה הרכישה הכדאית יותר והשקט הנפשי?
  8. התקלות בדגם בנזין ידועות החל ממיכל דלק,שסתומים,ממיר וכו' לעומתו הדגם דיזל למעט עניין המיכל אוריאה שבד"כ מוחלף במסגרת היצרן לא ידוע על שום תקלות. וזאת הסיבה שקניתי בעבר דיזל ומתעניין גם עכשיו.
  9. גם בליסינג שטופל במורשה סיטרואן מחפפים? באילו בעיות אמינות סבלת בפיקאסו דיזל שלך?
  10. נבדקה היסטורית טיפולים והפיקאסו טופלה לאורך כל ימיה בליסינג במוסך מורשה סיטרואן. כבעל פיקאסו דיזל 2014 לשעבר לא סבלתי מבעיות אמינות (הבעיה היחידה שקיימת בדגם דיזל זה נושא מיכל האוריאה שהוחלף). האם בפיקאסו דיזל 2018 המדוברת ישנם בעיות אמינות אחרות?
  11. ערב טוב חברים יקרים מתלבלט בקניית מיניוואן 7 מושבים בין שני דגמים. האחד סיטרואן פיקאסו דיזל 2018 מנוע 1600 סמ"ק 120 כ"ס (גיר אוטומט או רובוטי לא הצלחתי להבין...) בעלות קודמת ליסינג עם 144 אלף ק"מ במחיר 60 אש"ח,מטופל בקפידה במורשה לכל אורך הדרך. השני קיה קארנס 2014 בנזין עם 180 אלף ק"מ, בעלות קודמת ליסינג, במחיר 40 אלף ש"ח. ידוע לי הפער בצריכת הדלק בין שני הדגמים,אך היות ומדובר ברכב שני זה לא השיקול החשוב. ההתלבטות הינה יותר בנושא האמינות וכדאיות הרכישה. תודה מראש לעונים ולמכוונים. ושבוע נפלא.
  12. אני מירושלים, הרכב כרגע במוסך שמשון יהוד המומחים לפיאט ולצערי טרם עלו על הבעיה.
  13. אכן זה אותו מנוע של פיורינו 1300 טורבו דיזל. לכן אני מחפש מישהו שמומחה לדגמים ששווקו עם המנועים האלה שיגאל את הרכב מהתקלה המתסכלת הזו.
  14. ערב טוב ומבורך חברים יקרים ברשותי פיאט 500L שנת 2014 טורבו דיזל רובוטית, הבעיה התחילה לפני כ 3 חודשים כשהרכב היה מתאמץ בעיקר בעליות הוא היה מאבד כוח וסחיבה בתוספת הדלקת נורת מנוע, לקחתי את הרכב למוסך קרוב אצלי ומשום מה זה רק הסתבך והרכב הגיע למצב שהוא מניע ונכבה מיד. גררתי את הרכב למוסך מורשה פיאט ומשום מה המחשב לא מזהה שום תקלה, הקצה חוט שעלה שזה כנראה נגרם מאיבוד של לחץ סולר בהתנעה ולראיה היא כשמחזיקים את הצינור היוצא מהמשאבת סולר בתנוחה מסוימת הרכב נשאר דולק,אבל מאיפה נובעת הבעיה לאלוקים ואולי גם לכם פתרונים... אציין שהוחלפה משאבת סולר והוחלפו גם המזרקים אך עדיין ללא הועיל. כרגע הרכב עומד כאבן שאין לה הופכין אשמח לשמוע חו"ד מהמומחים ומבעלי ניסיון. המון תודה מראש והמשך ערב מצוין.
  15. שלום מחפש עבור פיאט 500L living מנוע 1300 טורבו דיזל אינג'קטורים חדשים או משומשים. תודה רבה
×
×
  • תוכן חדש...