Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לרכוש את אחד מהרכבים הנ"ל. כולם פחות או יותר אותו סדר גודל של מחיר.

את הקיה הציעו לי בגרסאת מנוע 1.6 עם אבזור מלא.

האופל מוקה בגרסאת 1.4 טורבו גם היא באבזור מלא.

השברולט טרקס 1.8 גם עם אבזור מלא.

אני מחפש רכב מרווח. נוחות נסיעה בעיקר בפסי האטה וכביש משובש. נוחות נסיעה בכביש מהיר.

חשוב לא פחות: אמינות, עלויות תחזוקה וטיפולים וסחירות כשארצה למכור.

מה מבין השלושה מומלץ ואלו אלטרנטיבות בסדר גודל של 135K אפשר למצוא.

תודה מראש,

פורסם

אתן לך חו"ד על הטראקס היות וחבר שלי נוהג באחת כזאת באופן קבוע כבר 8 חודשים, הרכב נראה טוב, הוא קנה אותה ע כל התוספות מהיבואן, הכל, מנוע 1.4 טורבו, שנוסע מעולה!

לרכב יש 19 אלף ק"מ, בעיות לא היו בכלל ( בינתיים ) בשבילים טיילנו איתו יותר מפעם אחת, לא נראה שהייתה בעיה, המנוע נמרץ וייטפס עליות בקלות!

צריכת דלק משולבת עומדת על 1-12.5-13, אבל על הרכב הזה לא מרחמים ( הוא לוחץ עליו לא מעט)

לדעתי קנייה משתלמת כשלעצמה, הספורטאז מנוע 2.0 משמעותית טובה ממנו לדעתי ( על ה 1.6 לא ייצא לי לנהוג או להיות נוסע בשביל להביע את דעתי)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
הקיה ספורטאז נמצאת קטגוריה אחת מעל השאר, במחיר שלה אין לה תחרות מצד קרוסאוברים קטנים יותר

לא יודע אם היא "נמצאת קטגוריה אחת מעל השאר", אבל אין ספק שאם בודקים "VALUE4MONEY" אז הספורטאז' היא באמת אחת ההצעות הכי משתלמות שיש היום

• תוכן חדש...