ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
אחרי שעות של קריאת כמעט כל מה שנרשם כאן על הפיאט בראבויצאתי מבולבל יותר משנכנסתי. האם פיאט בראבו אמינה? האם הטיפולים יקרים? האם יש בעיות רבות בגיר הרובוטי?
הודעה אחרונה מאת ishay0703, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לדעת מה ההבדל ברמות האבזור בין GLS לבין GLX ? מדובר על גרסאות ה1.4 אוט' שנת 2008 תודה לעוזרים .
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- 1 תגובות
- 608 צפיות
שלום לכולם, זוג+תינוקת מחפשים רכב יד 2, סופר מיני מרווחת או משפחתית קטנה. חשוב לנו שתהיה חסכונית בדלק, אמינה, בטיחותית וכן עם תא מטען מרווח יחסית. התקציב גמיש- סביב 50K אך מוכנים לשלם גם יותר. אשמח לשמוע הצעות/ המלצות כי התבלבלתי כבר מכל האפשרויות, תודה!
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
- 10 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים. ברשותי בראבו שאני מאוד אוהב ומרוצה ממנה עד הגג. עקב התרחבות המשפחה (תירוץ כן?) אני מתחיל לפזול לכיוון הפורסטר מתוך כוונה לחפש רכב גדול יותר, שיתן לי קצת יכולות שטח קלות. האם עלויות האחזקה שונות משמעותית בין הפיאט לפורסטר? (חוץ מטסט שנתי כמובן) אשמח גם לשמוע את דיעותיכם על הפורסטר.
הודעה אחרונה מאת daniel.gri, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום אני חדש כאן ומבקש את עזרתכם בדילמה שיש לי בין שני רכבים חדשים. רנו קםצו'ר או סוזוקי קרוסאובר. הכוונה לקניית רכב חדש מהסוכנות, בסכום של 125 אלף על הכביש. הרכב אמור לשמש משפחה עם שלושה ילדים בני 6-10. אני לא מחליף בגרך כלל רכב כל שנתיים שלוש , אז הוא יצטרך להתאים להם גם כשהם יגדלו קצת בעזרת השם... אופי הנהידה שלנו הוא סולידי , ובנסיעה לעבודה של אשתי יש קצת עליות , כך שהרכב צריך להצליח לסחוב טוב גם בהם. בגלל שבשתי הסוכניות קיבלתי הצעות מאוד דומות מבחינת אבזור ותנאים, אני מאוד מתלבט בין הרכבים, ואשמח לשמוע את דעתכם בנושא או אם יש לכם רכב אחר בקטגוריה שלדעתכם כדאי לי לשקול.כמו כםן מי שיש לי ניסיון חיובי או שלילי לגבי השירות של שתי החברו…
הודעה אחרונה מאת RonenT80, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתכוון לקנות פורד פוקוס סטיישן 2012. כמה שאלות קטנות. הבנתי שלגיר רובוטי כפול מצמד יש מושג שנחשב פתוח/סגור או עם/בלי שמן או משהו כזה (סלחו לי על חוסר הדיוק), ניסו להסביר לי בצורה מפגרת קצת, אם אני נכנס לשלולית והגיר נרטב מלמטה בפתוח די אכלתי אותה באותו הרגע ובסגור הכל בסדר? מישהו יכול להעיר את עיניי בעניין הזה? ועוד שאלה האם מעבר לנפח מנוע 1.6/2.0 יש עוד איזשהו הבדל בין הרכבים? קיבלתי הרושם (בהמשך לשאלה הראשונה) שבמנוע 1.6 הגיר פתוח ובמנוע 2.0 הגיר סגור? או שסתם ניסו לדחוף לי את המנוע הגדול יותר (לא שאני מתנגד וכנראה שאותו ארכוש)? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 641 צפיות
אז ככה אני מחפש רכב גם חסכוני וגם חזק שיסחב בעליות של השומרון (לא מטורף אבל עדייו עליות) נוסע בשנה משהו כמו 20-25K. התקציב שלי הוא עד 35000 שח אז אני מבין שמרצדס לא בא בחשבון מתלבט בין מאזדה 2 1.5 2009. טויוטה קורולה 2007. מיצובישי לנסר החדשה 1.5 2011. וניסאן טידה 2008. לכל הרכבים יש נתונים יבשים של קילומטראז, יד וכו' דומים.
הודעה אחרונה מאת orelas, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 835 צפיות
נאמר לי ששברולט קרוז 1.6 מיוצרת בקוריאה ושברולט קרוז 1.8 מיוצרת בארה"ב אם זה נכון? והאם חלקים קוריאניים של ה 1.6 מתאימים גם לרכב 1.8?
הודעה אחרונה מאת DarkGuard, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 883 צפיות
אז ככה אני מחפש רכב גם חסכוני וגם חזק שיסחב בעליות של השומרון (לא מטורף אבל עדייו עליות) נוסע בשנה משהו כמו 20-25K. התקציב שלי הוא עד 35000 שח אז אני מבין שמרצדס לא בא בחשבון כל מיני אנשים זרקו לאוויר שמות כמו מאזדה 2 1.5 2009. טויוטה קורולה 2007. פיאט בראבו 2008 וניסאן טידה 2008. לכל הרכבים יש נתונים יבשים של קילומטראז, יד וכו' דומים. אשמח לשמוע המלצה על אחד מהרכבים או אפילו רכב אחר שעונה על הדרישות. חייב לציין שוב שהפרמטרים היחידים שמעניינים זה חסכון יחסי בדלק ומספיק חזק בעליות. נוחות, עיצוב וכו' פחות מעניינים.
הודעה אחרונה מאת הטרמפיסט, -
-
- 14 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לכבוד הבחירות מחדש (או שקר כלשהו אחר) צ'מפיון יוצאים במבצע על ה A1 1.4 - 130 אלף במקום 170. מישהו יודע מה מחיר המכירה ה'רגיל' של הרכב ואם באמת מדובר במבצע אטרקטיבי? כמו כן - מבחינת מנוע ה 1.4 - האם מדובר באותו מנוע משוקץ או בדגם חדיש יותר? תודה! http://wheel.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%A6%D7%A2-%D7%90%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99-2015-a1-%D7%A1%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%91%D7%A7-%D7%90%D7%95%D7%98%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%AA-%D7%91-129900-%D7%A9%D7%97/ ""ביום הבחירות, תוצע מכונית הסופר-מיני אודי A1 ספורטבק ( 5 דלתות ) במחיר אטרקטיבי של 129,900 ש"ח במקום 169,800 ש"ח מחיר המחירון. במחיר הנ"ל, תקבלו את דגם ה- 1.4 ליטר 122 כ"ס ותיבת הילוכים אוטומטית S – Troni…
הודעה אחרונה מאת save, -
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מתלבט בין פורסטר 2000סמק לאאוטלנדר 2400סמק שני הרכבים משנת 2007 לפי המחירון הסוברו כ 58 אש"ח והאאוטלנדר 55 אש"ח כשבודקים ההיצע בפועל האאוטלנדר נמכר הרבה מתחת למחיר המחירון שלו השאלה - איך השתיים מבחינת עלויות אחזקה, אמינות ותצרוכת דלק ממה שבדקתי הפורסטר מאוד אמינה ותצרוכת הדלק בשתיהן אמורה להיות דומה אולי טובה יותר באאוטלנדר בגלל היחס משקל/מנוע והגיר הרציף מבחינת צרכים מחפש רכב משפחה שישמש לטיולים (מקסימום דרכי עפר) ושיהיה מקום לשלשה ילדים מאחור אשמח לדעת המומחים
הודעה אחרונה מאת נחצק, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני מחפש רכב חזק יותר מהגטס שברשותי כרגע, אך עם זאת מה שהכי חשוב לי הוא רכב שיפגין אמינות מוחלטת וצריכת דלק סבירה (מה שאני לא מקבל בגטס) אז נכון שאין לי צורך ברכב גדול (בסה“כ צעיר בן 21) אבל למשל מאזדה 6 מנוע 2000 משנתונים 2006-2007 נראית לי כמו אופציה לא רעה. אני קצת מהסס כי נאמר לי שהרכב גניב והשוק שלה חלש. זה נכון? בלי קשר אני אשמח לשמוע הצעות נוספות על רכבים יחסית חזקים ואמינים בטווח המחירים שציינתי. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת shellcase, -
-
- עוקב אחד
- 69 תגובות
- 8 אלף צפיות
שלום לכולם אני כרגע מחליף רכב ויש המון התלבטויות לגבי הרכישה התקציב הוא 200-220K הציפיות מהרכב הן שיהיה רכב ספורטיבי,חזק ,חסכוני ברמת האפשר ויפה(כמובן שהכל עניין של טעם)ולא רכב עם 2 מקומות! , וכמובן רכב עם אחזקה לא יקרה(הכל יחסי כמובן)ושבסופו של דבר לא אצטרך לחכות חצי שנה כדי למכור אותו כי אין לו שוק. האופציות שעלו הן GOLF GTI 2014 - AUDI s3 2012 bmw 135mi 2013 mini cooper s 2014 אני ואבא שלח פתוחים לעוד כיוונים.. אני יודע שזה לא קשור אולי לפורום הזה אבל רק לציין שחשבנו לשפר את הרכב החדש בתוכנת ניהול מנוע stage 1 (אני לא מבין גדול בזה) אבל זה בשיקול של אחריות ביטוח השפעות וכו'.. וזה היה רק לציין כי אולי זה משהו שיכול להשפיע על הרכישה. אשמח לייעוץ תודה …
הודעה אחרונה מאת nimrod7676, -
- 0 תגובות
- 510 צפיות
אשמח לקרוא המלצות על רכב חסכוני אך חזק מספיק בשביל לסחוב בעליות (אזור השומרון) בתקציב של 33000 ש"ח. אני נוסע בשנה סביב ה 20K-25K
הודעה אחרונה מאת הטרמפיסט, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. אז נתחיל מתקציב-40-45k לכל היותר. דרישות עיקריות : 1.כמה שניתן צימצום צריכת הדלק.(נסיעה של 110 ק"מ ביום) 2.אמינות ועלויות אחזקה זולות (כמה שניתן) 3.נוחות ואבזור. מבחינת גיר,רצוי אוטומט(שבת הזוג תנהג גם)אבל גיר ידני גם יתקבל בברכה. כרגע אני נוסע על פולו 03 ידני 1.2 סמק.אני מאוד מרוצה מהנוחות וצריכת הדלק. הסיבה שאני רוצה להחליף-כוח. רוב הזמן אני נוהג לבד ללא אנשים ו95% מהנסיעות הן בין עירוניות. לגבי הקטגורייה מעדיף סופר מיני ומעלה. אין לי בעייה גם לרכבים מונעים סולר. אשמח להכוונה על דגים אופציות וכיוון חשיבה.
הודעה אחרונה מאת adiel11, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אני מעוניין לרכוש מהחברה או ספלאש או סוויפט עם גיר ידני, הבדלי הגודל לא כל כך חשובים לי חשוב לי בידוד רעשים! וסחירות כשאני אמכור את הרכב אחרי 3 שנים, נסעתי על שני הרכבים בדרך עירונית ולא יצא לי להגיע למהירות גבוהה יחסית ולא כל כך הרגשתי הבדלים בנסיעה חוץ מזה שהספלאש הרגישה גבוהה. הבדלי המחירים בינהם 10000 ש"ח מה נראה לכם כדאי?
הודעה אחרונה מאת SHAI-SPORTWAGON, -
-
יונדאי i20 2015
מאת BOGO-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 933 צפיות
שלום רב אשמח לשמוע את דעתכם על הדגם החדש בתצורת אוטומט 1.4 נכון להיום הנסיעות הן כ 70 קמ ביום בין עירוני . וממוצע שנתי סביב ה 30אלף קמ. הרכב הוא עבור משפחה צעירה של שני מבוגרים ותינוק עתידי. נכון להיום נוסע על לנסר החדשה 1.8 אוטומט שנת 2008. תודה
הודעה אחרונה מאת BOGO, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, מעוניין לרכוש בקרוב פיאט 500; שנתון: 2009. מנוע רובוטי 1.2(הבנתי שאין אוטומט רגיל). אשמח להתייעצות ולמידע. הרכב אמור לשמש לנסיעות עירוניות ונסיעה שבועית בין עירונית של 60 ק״מ. איזה רמות איבזור יש לרכב? מהן הם כוללות? האם מומלץ? אמין? מחיר הטיפולים? סחירות? תודה!
הודעה אחרונה מאת liav12, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 710 צפיות
שלום לכולם אני שוקל לרכוש סיביק 2007 1800 סמק מישהו יודע לומר לי מהן העלויות השוטפות פחות או יותר ביחס למשפחתיות אחרות ? נניח מאזדה לאנטיס או 3 או טויוטה קורולה למשל? תצרוכת דלק ? עלויות טיפולים ? עלויות ביטוח ? בנוסף עדכמה לוקחים ברצינות את המחירון בעת קניית רכב כזה ? תודה
הודעה אחרונה מאת daniel204, -
- 15 תגובות
- 26.8 אלף צפיות
שלום אני מתעניין בדגם עם המנוע 2500 סמק. ורציתי לדעת מה צריכת הדלק והאם תיבת ההילוכים הרציפה הא ייתרון או חיסרון בעניין הדלק? תודה רונן
הודעה אחרונה מאת ערן.מ, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
אהלן חברה מחפש רכב בעל חווית נהיגה ספורטיבית, יציבות ואחיזת כביש, כוח פחות חשוב פה. כמובן תקציב עד 20,000 , אם יש משהו שחורג במעט מהתקציב אשמח לשמוע רעיונות. כרגע אני די נעול על הפיגו 307 xsi , שנת 2002 עד 2003 אבל לא מוצא אחת נורמלית וידנית (גיר אוטומטי בעייתי ) אשמח לשמוע חוות דעת על הפיגו 307 xsi למי שיודע ומכיר השנים הראשונות על אמינות אחזקה שוטפת חלקים וכדומה. תודה לעוזרים מראש
הודעה אחרונה מאת matanff, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ערב טוב, מחפש לרכוש את הרכב הראשון שלי (בן 22) שיהיה איתי בתקופת הלימודים. חשוב שיהיה: יפה, מהנה, לא יקר לתחזוקה, שוב מהנה, חסכוני ולא קיצוני מדי אלא שיהיה נוח ליום-יום. כרגע האופציה העיקרית היא מיטו 155- יפה, מיוחדת, חזקה, ודיי חסכונית לפי מה שהבנתי. וכל מי שהחזיק את הרכב בעבר מאוד ממליץ עליה. הבעיה- מי שמסביבי מעולם הרכב אמר(ו) לא לגעת ברכב. אז בגלל זה אני מעוניין לבדוק אופציות אחרות, לפחות עד שאמצא אקסמפלר טוב של המיטו 155 (אדום, ק'מ נמוך ושמור). על האופציות: לאון (1.2, יש אקסמפלרים דיי טובים ביד2) פולו GTI (ירדתי מהפרק כי זה רכב אולי יותר קיצוני?) שוב, זה רכב ראשון לתקופת הלימודים, אני יודע שאני מעוניין ברכב קצת יותר ספורטיבי מעממי ולכן יהי…
הודעה אחרונה מאת shandor, -
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
שלום לכולם, ראיתי אקו מיקרה 2012, נראת דיי טוב (קיימות שריטות לא רציניות). ידנית עם 87 אלף קילומטר, נכון זה המון. עלתה לכביש 1.7.2012 הבחור דורש 40, וזה באמת נמוך ביחס ליתר המיקרות והוא גם יד ראשונה פרטית (00 ברישיון). רמת האבזור היא ויזיה. כשאני משווה רכב כזה להצעה שהייתה לי עד לא מזמן ובסוף ההעסקה לא בוצעה (רנו קליאו 2012 עם 30K קילומטר), אני מרגיש מאוכזב, אבל בכל זאת מדובר ברכב אחר. נסעתי על הרכב והוא זריז וחמוד וכאן אני מפנה שאלה לכל בעלי המיקרות, האם אצל כולם דוושת הגז היא קצרה? הכוונה היא שברגע שהנחתי את הרגל עד לרגע שאני לוחץ את הדוושה לסוף יש מרווח מאוד מאוד מאוד קטן ביחס לרכבים אחרים אשר נהגתי עליהם, הרגיש לי כאילו אין לי טווח גדול וברגע אפשר לה…
הודעה אחרונה מאת אדירכ, -
- 5 תגובות
- 815 צפיות
חברים שלום אני רוצה בקרוב לרכוש סובארו אאוטבאק שנת 98 במהלך החיפושים נתקלתי במודעת מכירה של מישהו עם אותו הדגם והשנה עם אותו נפח מנוע מוכר את הרכב שלו ללא גיר מכיבן שלא מוצה גיר בשום מקום. האם זה באמת בעייתי למצוא גיר אוטומטי לרכב הזה? כמה עולה שיפוץ של גיר כזה? יש לי פחד נוראי מגירים אוטומטיים, במיוחד מהאמינות שלהם. בכל זאת, רכב לא חדש ועיתידו להיכנס לשטח. ולנסוע כ 40 אלף קילומטרים בשנה רק בכביש. תודה לעוזרים. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Big_White, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אשמח לעזרת הפורום. אבי נהג עד עכשיו על פורד פוקוס טורר 2012 ידנית מליסינג פרטי של חברת אלבר. כעת,אחרי שלוש שנים ההצעה היחידה שקיבל הייתה קיה סיד סטיישן או האוטו׳-רובוטית או הידנית דיזל..האם למישהו יש נסיון עם אחד מהדגמים הנ״ל? או האם שווה לסיים את העסקה מולם ולחפש רכב אחר? אציין כי הוא קיבל הצעות לרכבים נוספים אך בהחזר חודשי גבוה יותר.
הודעה אחרונה מאת RonenT80, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 876 צפיות
הי שלום רב, אבא שלי היקר סובל מכבאי גב, מחפש רכב שלא יצטרך להתכופף בכדי להיכנס ולצאת מהרכב וכן לא להיות קרוב לתגג הרכב בעת ישיבה, היום יש לו טויוטה קאמרי , תקציב עד 110K , עדיף שנתון גבוה . חשבתי על קפטיבה 2013 , מה עוד יכול להיות ?
הודעה אחרונה מאת Mike808, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 622 צפיות
שלום לכם, ברשותי כיום סיטרואן סי4 מודל 08 עם 195 אלף ק״מ. הרכב אצלי שנתיים נהנתי ממנו ואני רוצה להחליף לרכב שיש לי פטיש רציני אליו. מצאתי ביד2 אחד כזה, פאסאט טורבו בנזין, הדגם המפואר מודל 2002 עם 165 אלף ק״מ יש שיגידו שזה ירידה בגלל השנתון, אני פשוט צריך חוות דעת מאנשים עם נסיון למה כן או לא להחליף. כמובן שאני אעשה בדיקה מעמיקה לרכב הנרכש. מה דעתכם? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 534 צפיות
הי חברים, מסיימת את התואר וצריכה להגיש את העבודה האחרונה, מצרפת שאלון העוסק בהשפעת התייעצות בפורומים של רכב על רכישת רכב. אשמח אם תקדישו כמה דקות לענות על השאלון עם מענה כמה שיותר מנומק. ניתן לשלוח את השאלון המלא למייל [email protected] תודה רבה Research_Question.doc
הודעה אחרונה מאת karin d, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. התקציב שלי הוא עד 12,000 ואני מחפש רכב אוטומט. אני עושה נסיעות כל בוקר מתל אביב לנתניה בכביש מהיר וחזרה, לעתים גם נסיעות בין תל אביב לחולון. הרכב הוא לאדם יחיד ומאוד חשוב שיהיה חסכוני בדלק וזול לאחזקה (אני סטודנט).
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שניהם כמובן חדשים. העלות אותו דבר פלוס מינוס. צריך אותו ל-2500 ק"מ בחודש נסיעות בין- עירוניות כמובן אשמח לפירוט איכות הנסיעה, אבזור, נוחות וכו צריכת הדלק לא משנה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת markb205,
-
מי מחובר 44 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 1,012 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Froyne
- גולדן191
- DareDevil
- daniel.asu
- הדיין
- Michazzz
- ArikB
- שחר 1
- הדוקר משידור חוקר
- Morph00
- Or05230
- thazethaze