Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט בין פורסטר 2000סמק לאאוטלנדר 2400סמק שני הרכבים משנת 2007

לפי המחירון הסוברו כ 58 אש"ח והאאוטלנדר 55 אש"ח כשבודקים ההיצע בפועל האאוטלנדר נמכר הרבה מתחת למחיר המחירון שלו

השאלה - איך השתיים מבחינת עלויות אחזקה, אמינות ותצרוכת דלק

ממה שבדקתי הפורסטר מאוד אמינה ותצרוכת הדלק בשתיהן אמורה להיות דומה אולי טובה יותר באאוטלנדר בגלל היחס משקל/מנוע והגיר הרציף

מבחינת צרכים מחפש רכב משפחה שישמש לטיולים (מקסימום דרכי עפר) ושיהיה מקום לשלשה ילדים מאחור

אשמח לדעת המומחים

פורסם

אין רכבים שסתם נמכרים מתחת למחירון,

ובשוק חופשי טוב להאזין לדעת הקהל,

ודעת הקהל מתבטאת תמיד ב'כמה כסף מוכנים לשים' כפול חצי מיליון נהגים, נניח,

ככה שכל המלצה של דעת יחיד כזו או אחרת תהיה נחותה מהנתון שהבאת בעצמך.

פורסטר, יני

The first one to get angry loses

פורסם

לפי יד 2, (אני עוקב)אני מחפש ג'יפון לקניה מאוחר יותר השנה.

הסובארו נמכר מהר יותר ובמחירים גבוהים יותר,המיצובישי מראים מחירים רשומים יותר נמוכים לאותו שנתון.

מה שכן פורסטר שמור,קמ נמוך,יד 1-2 נמכרות מעל המחירון ודי מהר נעלמות מהלוח.

פורסם

נהגתי לא מעט בשתיהן, שתיהן בחירה טובה ודווקא בגלל המחיר הנמוך של האוטלנדר היא תהיה בחירה עדיפה בעלות מול תועלת מבלי להזכיר שאני באופן אישי הרבה יותר אהבתי את הגיר הרציף.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא תמיד יש הצדקה למחיר השוק הנמוך, הרכב יכול להיות מצויין ובעל תג מחיר של תחזוקה שוטפת זהה למתחרים, אבל בגלל השוק והעדר שיש בארץ אפשר לראות כאלו הבדלי מחירים, הונדה, מאזדה, מיצובישי, סובארו, כל אחת תיתן משהו שונה אבל בסופו של דבר האמינות והאחזקה היא דומה בכולן, וכולן הן מכוניות מצויינות ואין הצדקה להפרשי המחירים ביניהן (ראה סיוויק שעולה כמו האקורד, והאקורד שעולה עשרות אחוזים יותר ממאזדה 6, וזה רק מראה שדעת הקהל והעדר בארץ לא הגיוני ולא בריא בכלל).

מחזק את דבריו של סולל דרך, בגלל שהמיצובישי מציע קצת יותר במחיר קצת פחות הייתי בוחר אותה.

בהצלחה.

פורסם

הפורסטרים נמכרים במחירים גבוהים ממחירי המחירון ולא בכדי.

התפתחה להם תדמית של רכבים מעולים מכל בחינה. הן בעלי יכולת כביש טובה עבור SUV והן בעלי יכולת שטח שמאוד מפתיעה (בעיקר מפתיעה בעלי לנדקרוזרים...).

האאוטלנד חזק משמעותית. זה יורגש בכביש בייחוד נוכח התיבה העצלה בפורסטר. האאוטלנדר גם הוכיח את עצמו כרכב עמיד ואמין.

הייתי בוחר בפורסטר, בעיקר בגלל שהוא נוח יותר, עם שדה ראיה טוב יותר, ויש לו יכולת שטח גבוהה יותר.

פורסם

תודה לכל המגיבים

נראה שלאור מה שנאמר שני הרכבים רלוונטיים עם עדיפות לפורסטר. הפורסטר אכן נעלמים מהר אז נפעל לפי ההזדמנות.

פורסם

צריכת הדלק בפורסטר נוראית. צפה לליטר כל 7-8 ק״מ. לחברים שלי זה גרם להיפטר מהאוטו מהר, למרות שאהבו אותו.

פורסם

לגביצריכת הדלק הבנתי שלא בכל הדגםזהה. דיגמי הטורבו בעייתיים והדגם הרגיל 2000 סמק אמור להיות סביר סביב 9 קמ לליטר

אני צודק?

פורסם

עוד דבר לגבי אאוטלנדר לעומ פורסטר האם בגלל שהפורסטר נוץ יותר אז החלפים יהיו זולים יותר. לדוגמה אם חס וחלילה נרשת החלפת רכיב יקר מנוע/גיר/מחשב יהיה קל יותר מצוא מפירוק בפורסטר....

פורסם

ראיתי אאוטלנדר לפי הרשיון 2008 עלה לכביש ביוני 2007

הנ"ל קומפורט 2.4 אבל הגיר מרגיש כמו גיר רגיל

השאלה האם ב כזה אמור להחשב שנת 2008או2007 והאיך מזהים את דגם הגר הרצף?

פורסם

שאלה,

האם יש פורסטר 7 מקומות? ואם כן מאיזו שנה?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

• תוכן חדש...