Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום אני רוצה בקרוב לרכוש סובארו אאוטבאק שנת 98 במהלך החיפושים נתקלתי במודעת מכירה של מישהו עם אותו הדגם והשנה עם אותו נפח מנוע מוכר את הרכב שלו ללא גיר מכיבן שלא מוצה גיר בשום מקום.

האם זה באמת בעייתי למצוא גיר אוטומטי לרכב הזה? :shock:

כמה עולה שיפוץ של גיר כזה?

יש לי פחד נוראי מגירים אוטומטיים, במיוחד מהאמינות שלהם. בכל זאת, רכב לא חדש ועיתידו להיכנס לשטח. ולנסוע כ 40 אלף קילומטרים בשנה רק בכביש.

תודה לעוזרים.

תודה לעוזרים.

אינסטגרם עם הריתוכים שלי :-D

http://instagram.com/newworldofdisorder

פורסם

בשביל 40K בשנה אני ממליץ לך על רכב פשוט יותר מכנית רצוי מאוד עם מנוע דיזל וגיר ידני. VAGיות עם מנוע SDI יעשו יופי של עבודה בחיסכון בדלק עם שנתון יותר מתקדם.

אם אתה צריך רכב שטח, אם תמצא היילוקס 4X4 שמורה אתה מסודר. היא יקרה יחסית לשנתון, אבל מאוד אמינה ועבירות מדהימה.

אוטבק זה לא ממש רכב שטח, מקסימום שבילים. מדובר על ליגסי סטיישין עם הגבהה.

מה התקציב? למה אוטבק? זה רכב בנזין אל הכי חסכוני שיש. אני מניח שב40K לשנה זה חשוב לך. אם לא תקנה סובורבן דיזל - אמין, יש יכולות שטח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם (נערך)
בשביל 40K בשנה אני ממליץ לך על רכב פשוט יותר מכנית רצוי מאוד עם מנוע דיזל וגיר ידני. VAGיות עם מנוע SDI יעשו יופי של עבודה בחיסכון בדלק עם שנתון יותר מתקדם.

אם אתה צריך רכב שטח, אם תמצא היילוקס 4X4 שמורה אתה מסודר. היא יקרה יחסית לשנתון, אבל מאוד אמינה ועבירות מדהימה.

אוטבק זה לא ממש רכב שטח, מקסימום שבילים. מדובר על ליגסי סטיישין עם הגבהה.

מה התקציב? למה אוטבק? זה רכב בנזין אל הכי חסכוני שיש. אני מניח שב40K לשנה זה חשוב לך. אם לא תקנה סובורבן דיזל - אמין, יש יכולות שטח.

צריך רכב לשבילים, לא מעבר לזה. לכן ההיילקס ירד מהפרק וגם כל הרכבים המגודלים האחרים למיניהם.

לכן הסתכלתי על האאוטבאק כרכב פוטנציאלי, אין לי בעיה עם רכב בנזין, יש לי עכשיו סובארו, שעושה את העבודה שלה נאמנה עם אפס תקלות טפו טפו טפו כבר 3 שנים,

עריכה אחרונה על ידי Big_White

פורסם

אם יש לך אפשרות לחרוג משמעותית מתקציב, תקנה יטי דיזל 2.0 - גם טובה לשבילים וגם חסכונית. תחשוב כמה כסף תחסוך בשנה עם דיזל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבן אדם שואל על רכב ב10 אלף אתה מציע לו רכב ב100 .ייטי דיזל אופציה טובה אך יקרה ונדירה. אם זה שבילים בלבד תשקול אולי טנדרון דוגמת קנגו או ברלינגו

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם (נערך)
אם יש לך אפשרות לחרוג משמעותית מתקציב, תקנה יטי דיזל 2.0 - גם טובה לשבילים וגם חסכונית. תחשוב כמה כסף תחסוך בשנה עם דיזל.

לגלוש משמעותית מהתקציב אין כוונה, אחרת הייתי קונה B4 סטיישן שנת 2008-2009 ומסיים סיפור.

כרגע יש לי רכב, הוא נוסע, אבל הוא כבר עייף מאוד, הגיר הידני כבר התעייף גם הוא, עוד 15 אלף גג צריך לעשות טיימינג ולהחליף ציריה ימין.

והרכב שאני כן רוצה לקנות אחרי טיימינג ומטופל במרכזי של סובארו. אין לי שום כוונה לקנות רכב מחליף לרכב שלי אם כולו שבור ופצוע ולא מתוחזק.

שתיהיה לי את האופציה להביא היילקס, אני יביא כזה. כרגע אין לי. יותר נכון חסר לי עוד 20 אלף שקל להיילקס

קוקה, תתפלא הרכב הזה עולה לא מעט בכלל. ביחס לשנתון שלו.

עריכה אחרונה על ידי Big_White

• תוכן חדש...