Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כול פה שאלה של צרכים, אמינות נטו או למשל נוחות שהפיגו תהיה הרבה יותר טובה מהספלאש ואין מה להשוות בכלל ביניהם, כול אחד עושה את שיקולים שלו.

לי אישית רמת סחירות פחות חשובה אני מעדיף לשלם לא מעט כסף ולהנות ממנו כמה שנים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם סחירות כול כך חשובה אז עדיף סוזוקי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

איפה כתוב שספלאש יותר סחיר מ208?.

לגבי ירידת הערך,אני מציע לפתוח מחירון יצחק לוי ולראות שאתה טועה.

אתה קונה רכב,לא קישוא בשוק,הוא צריך לתת תמורה טובה על הכסף ששילמת..

פורסם

זאת המציאות,תסתכל בכמה מוכרים ספלאש ופיגו 2013-2014 ותיראה שהמחירים דומים,רק שהפיגו כשהייתה חדשה עלתה יותר,לכן ירידת ערך שלה גדולה יותר.

פורסם

זאת לא המציאות,אתה טועה ומטעה,אתה צודק שהרכבים נמכרים באותם המחירים כמשומש,אבל הספלאש לא יותר זולה מה208,היא עולה בדיוק אותו הדבר{אחרי הנחה קבועה של ה208},מה שמוכיח שהירידת ערך זהה.

עצם העובדה שהסוזוקי עולה כמו ה208 זה בדיחה עצובה,הספלאש,חוץ משהוא מיני ולא סופר מיני,רכב מיושן ונחות בכל פרמטר מה208,צריך ממש לטעות כדי לקנות את הסוזוקי.

פורסם

אולי לידנית האוטומט עולה לפי המחירון שלהם, חבר שלי קנה כזאת לפני חודשיים.

ב 103 לגירסה המאובזרת.

היה פה מישהו שחשב לקנות ספלאש המחיר הוא לא 96 אלא פחות.

אם המחיר היה דומה כמו שרשמתי הפיגו עדיפה.

בתכלס אפשר לקנות ספלאש יד1 0 קמ ב78

פורסם (נערך)

אנשים יקרים,

אפילו אם מחיר המחירון של ה 208 ושל הספלאש זהה, זה ממש לא תואם למחיר המכירה ובמיוחד כשמדובר על פיג'ו.

בסוזוקי מחיר המחירון ברוב המקרים יהיה גם מחיר המכירה על האגורה (מניסיון של 4 רכבים), ולאומת זאת מחיר המכירה של פיג'ו יהיה נמוך בעשרות אחוזים מהמחירון. אפילו המוכרים ביד 2 הבינו זאת ומפרסמים את רכביהם בהנחה משמעותית וזאת עוד לפני מיקוח.

עריכה אחרונה על ידי inon007

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

הייתי בדיוק באותה התלבטות לפני שנתיים וחצי.

מה שהכריע את הכף לטובת הסוויפט הייתה נסיעת מבחן שביצעתי על שני הרכבים.

אותה מנוע וגיר, אבל התנהגות שונה לחלוטין.

סגרתי על הספלאש, ביטלתי, הוספתי 10 וקניתי את הסוויפט, לדעתי זה שווה את זה….

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

גם לי היתה אותה התלבטות לפני שנה וחצי (בדגם האוטומטי). אבל ההתלבטות היתה קצרה מאד, (הפרש היה רק 6 אש"ח), ובינתיים אני נהנה מהסויפט.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הייתי הולך על הסויפט, היא מרגישה יותר בכל התחומים, בנוסף העיצוב של הספלאש גורם לי להרגיש לא נעים.

הפלטפורמות שלהם שונות, הספלאש היא סוג של מיני שמתחו אותה.

התנהגות הכביש של הסויפט אגב, אחלה.

• תוכן חדש...