Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

מחפש לרכוש את הרכב הראשון שלי (בן 22) שיהיה איתי בתקופת הלימודים.

חשוב שיהיה: יפה, מהנה, לא יקר לתחזוקה, שוב מהנה, חסכוני ולא קיצוני מדי אלא שיהיה נוח ליום-יום.

כרגע האופציה העיקרית היא מיטו 155- יפה, מיוחדת, חזקה, ודיי חסכונית לפי מה שהבנתי. וכל מי שהחזיק את הרכב בעבר מאוד ממליץ עליה. הבעיה- מי שמסביבי מעולם הרכב אמר(ו) לא לגעת ברכב.

אז בגלל זה אני מעוניין לבדוק אופציות אחרות, לפחות עד שאמצא אקסמפלר טוב של המיטו 155 (אדום, ק'מ נמוך ושמור).

על האופציות:

לאון (1.2, יש אקסמפלרים דיי טובים ביד2)

פולו GTI (ירדתי מהפרק כי זה רכב אולי יותר קיצוני?)

שוב, זה רכב ראשון לתקופת הלימודים, אני יודע שאני מעוניין ברכב קצת יותר ספורטיבי מעממי ולכן יהיו יותר הוצאות. אבל משתדל כמה שפחות קיצוני אך מיוחד.

תודה רבה!

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הלאון 1.8 נראיית לי יותר מדי. אני מחפש אם כבר את ה1.4 משהו בסגנון. ידנית, החסרון בלאון זה שהיא נראיית לי משפחתית מדי.

היום:

בעבר:

פורסם

היא נראית לך משפחתית כי... היא משפחתית. :wink:

אמנם מהירה יותר מרוב המשפחתיות אבל עדיין היא מוגדרת כמשפחתית.

פשוט שקלת את ה-1.2 אז שאלתי למה לא את ה-1.8.

היא נראית לך יותר מדי מה? יקרה? אחזקה יקרה?

פורסם

"מי שמסביבי מעולם הרכב אמר(ו) לא לגעת ברכב" עוד פעם זה :( מי אלה בדיוק? הדוד משה שהיתה לו חלודה באלפאסוד בשנות ה80? השכן של הגיס שיש לו מוסך סובארו אבל פעם נכנסה אליו אלפא שקפצה לה הרצועת טיימינג? אבא של החבר מהצבא שקונה רק גרמניות כי גם כשיש להן תקלות זה סבבה?

אתה רוצה רכב קטן, בצדק, מה אתה צריך לאון עכשיו. יהיה לך זמן לרכבים משפחתיים. מיטו אחלה אוטו בשבילך. פולו GTI - אין בו שום דבר קיצוני, גם לא משהו מיוחד. אולי איביזה FR או קופרה יכולה לעניין אותך, ככה בשביל להכניס לדיון חלופות קצת יותר רלבנטיות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

כל מי שאמר לך לא לגעת ברכב לא החזיק מיטו, אבל ממליץ על ואגית 1.2TSI עם DSG7. אתה יודע מה? לך על זה. בהצלחה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
"מי שמסביבי מעולם הרכב אמר(ו) לא לגעת ברכב" עוד פעם זה :( מי אלה בדיוק? הדוד משה שהיתה לו חלודה באלפאסוד בשנות ה80? השכן של הגיס שיש לו מוסך סובארו אבל פעם נכנסה אליו אלפא שקפצה לה הרצועת טיימינג? אבא של החבר מהצבא שקונה רק גרמניות כי גם כשיש להן תקלות זה סבבה?

אתה רוצה רכב קטן, בצדק, מה אתה צריך לאון עכשיו. יהיה לך זמן לרכבים משפחתיים. מיטו אחלה אוטו בשבילך. פולו GTI - אין בו שום דבר קיצוני, גם לא משהו מיוחד. אולי איביזה FR או קופרה יכולה לעניין אותך, ככה בשביל להכניס לדיון חלופות קצת יותר רלבנטיות.

האנשים אלה לצורך העניין זה בנאדם שנוהג על M2, ועוד חבר עם מוסך.

הפולו GTI ירדה.

תודה רבה.

כל מי שאמר לך לא לגעת ברכב לא החזיק מיטו, אבל ממליץ על ואגית 1.2TSI עם DSG7. אתה יודע מה? לך על זה. בהצלחה.

כרגע אנחנו מחזיקים במשפחה גולף 1.4TSI. אני לא ממש אוהב את הנהיגה עליה. מאוד משפחתית ומשעממת (כרכב לאמא שלי, היא לא צריכה יותר מזה).

אני לא רוצה לעבור לאוטומט עדיין (בכל זאת עוד לא הגעתי לגיל).

ואני לא פוסל את ה1.4...

היום:

בעבר:

פורסם

אם אתה מחפש הארדקור לך על מיאטה, אם אתה מחפש משו רגוע יותר לך על מיני ידנית.

אתן לך תשקל וחצי שלי על המיטו כאשר חפשתי כמוך רכב בסגמנט באותו תקציב בערך, שלדה של פונטו, פלסטיקה מתפרקת, רעשים מכל מקום, לרוב מכוניות לא שמורות ובמחירים הזויים.

אני עם לבטים זהים לשלך (סטודנט בן 25 רק ידני, ספורטיבי וכו...) ובחרתי במיאטה.

פורסם

עלה גם הרעיון שלה. הבעיה בה היא טיפולים יקרים במוסכי במוו

היום:

בעבר:

פורסם

כמה מיני תהיה יקרה יותר לאחזקה לעומת האיביזה?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

• תוכן חדש...