ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 512 צפיות
אני נוסע מירושלים לבית שמש מדי יום. ההלוך רווי ירידות והחזור עליות. האם אפשר לסמוך על צריכת דלק שלה בנסיעה כזו? הוסיפו לרכב 2 כריות אויר, האם הוא הופך באמת לבטיחותי יותר או שמבחן הריסוק האחרון קובע?
הודעה אחרונה מאת yev, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אמא שלי יוצאת לפנסיה ומחזירה את רכב הליסינג. היא רוצה לקנות רכב גבוה ועדיף עם 6-7 מקומות. כרגע המיצובישי אאוטלנדר ההיברידי מאוד נראה לה. נסיעות בעיקר בתוך העיר אבל עם אופציה שאנחנו נקח לה את האוטו כשמתכננים לטייל למקומות עם כבישי גישה לא נוחים במיוחד למכוניות המפונקות שלנו. לפי הביקורות, אני מבינה שהדגם לא מומלץ במיוחד בעיקר בגלל המחיר המופקע. בנוסף, נאמר לה שיש בו 7 מקומות אבל אני קוראת שלא... מה דעתכם? המלצות נוספות סביב 200 אלף ש״ח.
הודעה אחרונה מאת talme, -
-
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום. עוד כחודש נגמר לי חוזה הליסינג והחלטתי לרכוש רכב פרטי במקום. עשיתי סיבוב בסוכנויות השונות ומצאתי כמה אופציות מתאימות: רנו קליאו 0.9 ידנית פורד פיאסטה יונדאי I10\I20 - יותר מצא חן בעיני ה I10 וכן אני יודע שהיא מקטגוריה נמוכה יותר. בסוף היום נכנסתי לאולם פיאט ושם ראיתי את ה 500S , מנוע 0.9 2 ציל' ידנית 6 הילוכים , עד עכשיו לא ראיתי בפיאט כאופציה בכלל וב500 בפרט אך פתאום משהו ברכב הזה קרץ לי! לא מצאתי יותר מידי פרטים על הרכב באינטרנט. הבנתי שזה סוג של רכב נישה , לפי המוכר זאת גרסה של כ250 -300 רכבים ורק 50 מגיעים לארץ, האם זה בעייתי? האם המנוע לא בעייתי , זה נשמע לי כמות ציל' של אופנוע... אשמח לשמוע אם תוספת של כ50% ערך כספי שווה את זה? איך הרכב מבח…
הודעה אחרונה מאת פריג'י, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 887 צפיות
באתר עשיתי השוואת דלק וזה התוצאות בדגם לפני המתיחת פנים של 84 רשום לי באתר http://www.kml.co.il/ צריכת דלק יצרן = 14.5 צריכת דלק אמיתית 10.48 ובדגם לאחר המתיחת פנים של 97 כוחות סוס צריכת דלק יצרן = 14.9 וצריכת דלק אמיתית 11.04 כלומר בערך הבדל של 0.7 בצריכת הדלק אז לא הבנתי איפה ההבדל העיקרי שאנשים מדברים עליו?
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
-
הייתי ממש קרוב ללחוץ על ההדק על פיג'ו 206XS. אבל אז מצבי השתנה משמעותית והתקציב גדל בהרבה, לסכום שיוגדר לפי כמה אני אוכל להרשות לעצמי לשלם בחודש - אבל עד 100K כסכום מקסימלי. אני מחפש רכב קטן (שיהיה קל להחנות), עם התנהגות כביש מהנה ומנוע כיפי (אידיאלית לא אחד שעושה 1:6 דלק אבל לא פוסל ), שנראה סבבה (אבל לא כmust), לא חייב 5 דלתות אבל כדאי שיהיה מושב אחורי שאפשר לדחוס בו שני אנשים לנסיעה קצרה פעם בשבוע. אפשרי ידני. מעדיף משהו לא נדיר מאוד כדי שאני אוכל למצוא אותו גם במגרשי רכב או בחיפוש מהיר ביד2, צריך לקנות בשבועות הקרובים. מה יש לי בתחום? לאן להסתכל? ראיתי שיש אלפא מיטו וג'ולייטה בתחום הזה, אפילו דגמי תלתן ירוק, יש למה להסתכל עליהן? יש כאלה במגרשים? אולי משה…
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
היי חברים אני מחפשת רכב עם נוחות ואבזור מפנקים (מערכת באונד מושקעת, מזגן טוב, נוחות גבוהה) שיהיה גם חסכוני בדלק, יד שניה, עד 80 אלף... המלצות? כל רכבי המיני שניסיתי הם לא מפנקים (מלבד מאזדה 2 הנוחה שאינה חסכונית) חשבתי על יונאי I30 אבל היא לא הכי מפנקת, ולא הכי חסכונית. כמעט הלכתי על טויוטה פריוס אבל יש בה קרינה אלקטרומגנטית. לא מתאים. אז יש דבר כזה? תודה נועה
הודעה אחרונה מאת technet, -
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
במסגרת הירהוריי בנושא רכב חדש למשפחה אני מחפש רכב שיהיה בטיחותי, נוח ואמין (כמובן גם חזק בצורה סבירה). 1. האם לקסוס IS250 עונה על הדרישות. 2. מחירון 2012 הוא 150 אלף ש"ח. מה מחיר השוק של רכבים אלה? תודה
הודעה אחרונה מאת mogo, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 722 צפיות
שלום לכולם חשוב לי : נחות ומרוח, תא מטע גדול וצריכת דלק ראיתי שיש במוטודיל סובארו אימפרזה פחות מ 100,000 ₪ עם 5 שנים אחרית http://www.motodeal.co.il/deals/סובארו_אימפרזה ובמוטורי יש סוזוקי קרואסאובר http://www.motori.co.il/רכבים_חדשים/סוזוקי_קרוסאובר/145 בה.המורים מצעים ראותו ב 117,000 ₪ ם מוביילאי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מסיים תואר בקרוב וכבר הרבה מאוד זמן מחפש רכב לעצמי, כרגע לנסיעות ללימודים (שירדו מ5 ימים בשבוע ל2), ומקווה שגם לעבודה (מחפש משרה בתחום הלימודים), ומדובר על רכב קטן בעיקר. התקציב די דינמי, מתחיל באזור 10 ומסתיים באיזור ה50. הסיבות: 1. רכב במחיר נמוך ישרת אותי לתקופה הקצרה ואז אמכור אותו בהפסד די נמוך (כנראה). 2. רכב במחיר בינוני ישרת אותי לבערך שנה עד שנתיים ומכירה לטרייד-אין או לפרטי בהפסד כלשהו. 3. רכב במחיר של 50K יהיה לטווח של 3 או 4 שנים לכל היותר וההפסד עליו יהיה הכי גבוה. ההתלבטות היא מאחר וכנראה גם אקבל באיזשהו שלב רכב מהעבודה (הייטק אחרי הכל). אז בתקציב של 10 מצאתי פונטו 2005 שדי אהבתי, ויש המון רנו מגאן 2 במחירים של…
הודעה אחרונה מאת nsw1989, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים, מצורפת בדיקה שביצעתי היום לקיה סול 2012 פרטית יד 1 עם 41 אלף ק"מ. במהלך הבדיקה התברר לי (מה שלא נאמר לי קודם) שהרכב קיבל ממכה ממשאית זבל אחרי שהיה כמה חודשים על הכביש ובעקבות כך הוחלפו שתי דלתות בצד ימין (הבנתי כי ברכב חדש כאשר יש פגיעה בדלת מחליפים ולא מתקנים). הבחור הציג לי את דו"ח השמאי המלא של התאונה ושם מפורט התיקון ואף מצויינת ירידת ערך של 3% בעקבות התיקון. הבדיקה של הרכב נקייה לגמרי מלבד הנושא הזה של החלפת הדלתות, הבוחן ציין כי אין פגיעה בקורות או בשילדה. המחירון של הרכב הוא 74 אלף (75 לאחר שקלול) והוא מוכן לרדת ל-70 ולא פחות. אני בדילמה מכיוון שהייתי בטוח שהרכב נקי, השאלה שלי האם נושא הדלתות הוא משמעותי או שזה לא נורא ולא מבטא …
הודעה אחרונה מאת drsubaru, -
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
שלום לכם אנו משפחה בת חמש נפשות: זוג הורים ושלושה ילדים (שני כסאות בטיחות ובוסטר, אך בקרוב מאד שני בוסטרים בלבד). מתלבט בין מאזדה 5 ליונדאי i30CW. המדובר ברכב בתקציב של 55 אלף שקל בערך. יתרונות למאזדה לטעמי: מרווח פנימי משופר, ביצועים טובים, ישיבה מעט גבוהה יותר מרכב פרטי, תוספת מושבים להסעת ילדים נוספים (או שינוי מיקום הישיבה!). חסרונות המאזדה: צריכת דלק מעט גרועה יותר, (תא המטען לא רלוונטי כי יש לי רק שלושה ילדים, לא ארבעה או חמישה...) וכמו כן, המחיר: בתקציב שלי ניתן להשיג שנתונים 2006-8 בלבד. יתרונות יונדאי: היתרון המרכזי ביחס למאזדה: שנתון טוב יותר - כולל אפילו 2010 -2011 - שיפור של 3-5 שנים ביחס למאזדה5, תא מטען נהדר בנפחו, וכמו כן אבזור טוב יותר (ב…
הודעה אחרונה מאת ofer890, -
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 861 צפיות
שלום, אני מעוניין לקנות רכב משפחתי (או שיוכל להכיל עגלה), בתקציב של עד 50,000 ש"ח. אני מעוניין שהוא יהיה כמה שיותר חסכוני בדלק ואמין. מחיפושים שערכתי, רכבים שצפו הרבה: מאזדה 3 שנת 2010 מאזדה 2, שנים 2010-2012 (בדגם 5 דלתות נכנסת עגלה?) יונדאי i20 ו- i30, שנים 2010, 2011 סיטרואן C3 (שנים 2010, 2011, 2012) סיאט איביזה 2010, 2011 איזה רכב הכי יתאים לי? (כמובן שאם אפשר שהרכב יהיה כמה שיותר מאובזר לצורך נוחות, זה יתרון) אם יש רכב שלא חשבתי עליו ויכול להתאים, אשמח לדעת. שאלה נוספת, האם כדאי להתעלם מרכבים החל מקילומטרז' מסוים?
הודעה אחרונה מאת ord6, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב, לקחתי לבדיקה סובארו הנ"ל למכון בדיקה. בשגרת הטיפולים שהוצאתי מהמוסך נרשם שהרכב הגיע פעמיים למוסך על גרר: בפעם הראשונה ללא רצועת מנוע בפעם השנייה עקב תלונת הלקוח שהרכב מתחמם. הרכב עשה כ 65,000 ק"מ לאחר הבדיקה במכון דברתי עם מבצע הבדיקה שהוא גם בעל המכון והוא אמר שהמנוע פיקס. אשמח לדעתכם. תודה איל
הודעה אחרונה מאת איילקה, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אהלן חברים אשמח לייעוץ לגבי רכישת MG 550 1.8 T 2011 כרגע יש לי סיאט איביזה 2012 1.2 TSI ואני רוצה להחליף אותה לMG כדאי ?
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
שלום רציתי לדעת עד כמה הצריכת דלק שלו, יש לו 1600 נפח מנוע, גיר אוטומט, ואיך הוא לאחזקה? האם הוא אמין?
הודעה אחרונה מאת ramik12, -
- 1 תגובות
- 801 צפיות
שלום רב. ההבדל בין השנים הללו הוא 12 אלף ש"ח בלבד. מדוע? אשמח לדגש על דגם ידני בבקשה תודה
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 488 צפיות
אהלן, אנחנו זוג צעיר מחיפה החפשים רכב ראשון באיזור ה40 אלף. אנחנו מחפשים רכב שישמש אותנו לנסיעה יומיומית לעבודה, קצב סיבובי קניות ולפעמים טיולים בסופ"שים. חשבנו על כיוון של סופרמיני או משפחתית קומפקטית מכיוון שמצד אחד זה הרכב הראשי והיחידי שלנו ולכן כדאי שלא יהיה מצ'וקמק מדי אך מצד שני לא מתוכננות העמסות גדולות מדי. אין לנו דרישות מיוחדות מהמסביב של הרכב: לא צריך רכב עם דאווין, לא איבזורים מיוחדים, לא ביצועים ולא פיצ'רים של נהגי מירוץ. סה"כ רכב שיהיה אמין, בטיחותי ואם אפשר שומר ערך\חסכוני בדלק. מקריאה כאן קצת בפורום אני בעיקר מבולבל ממשוואת הותק\סוג הרכב. 1. אז על איזה רכבים כדאי לשים עין? 2. האם שווה לקחת רכב שנחשב יותר "שווה" גם אם הוא שנתון נמוך יותר וכמ…
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
עזרה ברכישת רכב עד 20K אוטומטי משפחתי
מאת Guest ספורטמוטורי- 1 תגובות
- 502 צפיות
לא היה לי רכב ב5 שנים האחרונות, וכרגע אני מחפש רכב משפחתי אוטומטי,ולא ממש סגור איזה דגם מתאים לי. אני צריך את הרכב בעיקר לנסיעות קצרות בתוך העיר, וטיולים לעיתים רחוקות עם האשה והילדים, פעם בשבועיים - חודש. חשוב לציין שאין באפשרותי לחרוג מהתקציב של 20K, עדיף שהרכב יעלה אפילו טיפה פחות, בסביבות ה15 - 17. צריכת הדלק לא תשנה לי כל כך, אך גם שלא תהיה מוגזמת, הכוונה שאשמח אם צריכת הדלק תהיה ממוצעת ולא יותר. חשוב לי שהרכב יהיה אמין, בטיחותי ונוח. האם מומלץ בכלל לפזול לכיוון מכוניות 1.8 - 2.0 ליטר? או לחפש 1.6 בלבד? ואיזה רכבים מומלצים שעונים לדרישות שלי?
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום, מתלבטים בין 2 המכוניות הנ"ל. (שתיהן אוטומטיות) הכוונה היא לרכבים חדשים. לגבי היונדאי i25 1.4 יש מחיר מבצע (כ-101k ש"ח), וזה מגיע גם עם מצלמת רוורס, חיישני רוורס ומערכת מולטימדיה (מותקנת בארץ) בלי GPS. הבנתי של I25 החדשה יש גיר רציף (CVTׂ), האם גיר מסוג זה הוא אמין? יש למישהו ניסיון עם גיר כזה? לרכב יש 3 שנות אחריות. מצד שני יש את הקיה פורטה EX מנוע 1.6 (אוטומטי 6 הילוכים), שנראה שיש לה קצת יותר אבזור (כמו בקרת שיוט, פתחי מזגן מאחור, פנסי ערפל קדמיים וכו') , וגם לדעתי נראית קצת יותר "יוקרתית" מבפנים. המחיר מבצע שלה בסביבות ה- 120k וכולל גם מערכת מולטימדיה שמתקינים בארץ ויש בה גם GPS. נראה לי שכולל גם חיישני רוורס. לא זוכר אם יש מצלמת רוור…
הודעה אחרונה מאת amiel3, -
-
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
כבר פתחתי פה 2 נושאים לפחות על רכישת רכב אבל ללא מענה , עד שחשבתי שהגעתי לצומת הסופית בה אני צריך להלחיט בין פונטו גרנדה לC4, המוסך שמטפל בנו כבר שנים אמר לי לא להתקרב לגרנדה מהניסיון שלו וללכת לכיוון 206 דווקא , אחת האופציות שפסלתי בהתחלה. אז מישהו יכול לעזור לי מחדש? כרגע האופציות שעומדות על הפרק הן 206, גרנדה, C4, גטס (מעדיף שלא, אין רמות גימור GLS כמעט ובכלל, ואת האחרות לא אקנה). כל האופציות משנים 2005 ומעלה, עד 2009 אפילו בדגמים של הגרנדה/C4 לפי חישוב שלי לא אסע יותר מ10K בשנה נסיעה משולבת, בעיקר בית-עבודה ומדי פעם לצאת בערב, שוב לא יותר מדי, בממוצע 120ק"מ לשבוע +- לפי חישוב גס. *אני יודע שמבחינת עלות תועלת הC4 היא עסקה מאוד משתלמת, הכי מאובזרת מבין…
הודעה אחרונה מאת amiel3, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 705 צפיות
שלום רב, אני מחפש רכב שני למשפחה לצורכי נסיעות לעבודה כ10 ק"מ לכל כיוון. הרכב ישמש אותי + איסוף הורדת ילדים למסגרות. רוצה רכב אמין עד כמה שניתן וזול לאחזקה אין לי בעייה עם גיר ידני. אני לחוץ בכסף ומרוב חווות דעת קצת אובד בדגמים אפשרויות ששקלתי מיצובישי לנסר Premium אוט' 2004 עם 215000 ק"מ פיאט פונטו ספייס ELX Spice אוט' 1.3 עם גיר רציף 75000 ק"מ שנת 2001 במחיר15000 אם יש לכם הצעות נוספות נשמח ירון
הודעה אחרונה מאת razi_pazi, -
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 440 צפיות
חברים שלום מחפש רכב חדש תקציב עד 35,000 שח גמיש במעט דרישות לפי סדר חשיבות: זול לאחזקה וצריכת דלק כמה שיותר טובה נוחות נסיעה תאימות להסבה לגפ"מ מרווח מאחורה לא רלוונטי, נפח תא מטען לא רלוונטי. כנ"ל כל הפרמטרים האחרים. הנסועה השנתית היא 10 עד 13 אלף קילומטר לכל היותר. כ55% בעיר והיתר בין עירוני. אני אחרי 3 שנים במאזדה לאנטיס, שהיה הרכב הראשון שלי. הדבר שסבלתי ממנו הכי הרבה היה נוחות הנסיעה, שבעיניי, יותר גרוע מנסיעה בלאדה. תודה מראש אלון
הודעה אחרונה מאת Alonyam, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
[TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR] [TD][TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR] [TD][TABLE=class: innerDetailsDataGrid] [TR] [TD]יצרן:[/TD] [TD]יונדאי[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 75]דגם:[/TD] [TD]יונדאי גטס[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 75]תת דגם:[/TD] [TD]GL אוט' 1.35[/TD] [/TR] [TR] [TD]נפח:[/TD] [TD]1,350[/TD] [/TR] [TR] [TD]שנה:[/TD] [TD]2005[/TD] [/TR] [TR] [TD]יד:[/TD] [TD]3[/TD] [/TR] [TR] [/TR] [/TABLE] [TABLE=class: innerDetailsDataGrid, width: 260] [TR] [TD]סוג מנוע:[/TD] [TD]בנזין[/TD] [/TR] [TR] [TD]טסט עד:[/TD] [TD]11-2015[/TD] [/TR] [TR] [TD]ק"מ:[/TD] [TD]149,000[/TD] […
הודעה אחרונה מאת yulianx, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 724 צפיות
כמעט הכל נכתב בכותרת. האם הייתם מסתפקים בבדיקה בלתי מחייבת של מוסכניק שאתם סומכים עליו?
הודעה אחרונה מאת nsw1989, -
-
- 1 תגובות
- 571 צפיות
שלום לכולם אני מתלהבת בין כריזה 03-04 לאופטרה 04-06 שנייהם מנוע 1600 אוטומט רציתי לדעת מה אתם ממליצים איזה רכב יותר אמין מחלות מיותר זול לתחזק ואיזה מהם יותר חסכוני תודה מראש
הודעה אחרונה מאת VitaliGal, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 915 צפיות
היי, השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני מעוניין לקנות רכב חדש. יש לציין שזה הרכב הראשון שלי ולא יצא לי לנהוג 3 שנים, מכיוון שלהוריי אין רישיון וכמובן גם לא רכב. לצערי אני לא בקיא יותר מדי ברכבים, ולכן זקוק לעזרתכם. אני אכתוב מה חשוב לי ברכב, כאשר אני אתחיל מהחשוב ביותר וארד בהדרגה : 1. מראה צעיר, חדשני, ספורטיבי ויפה וויזואלית. 2. בשום פנים לא רכב מיני, עדיפות לרכבים גדולים יותר. 3. רכב יציב, אמין ועשוי מחומרים איכותיים. 4. עדיפות גבוהה לאוטומט. 5. שיהיה חסכוני בדלק במידת האפשר, שלא יבוא על חשבון דברים אחרים. 6. חדש ככל האפשר, שנתון 2009+. סומך עליכם, תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי לכל המומחים, יש לי אפשרות לרכוש את הרכב הבא: מאזדה 2 שנת 2011 עשתה 98,000 ק"מ (סבבה יחסית ל 4 שנים, אני גם נוסע יחסית מעט אז אני בטח עוד אוריד את הממוצע) יד 2 (היד הראשונה הייתה השכרה, היד השנייה היא פרטית) מנהגת יחידה (מישהי שהייתה עובדת איתי) מטופלת רק במוסך מורשה צבע אפור מטאלי טסט לשנה נמכרת כי בעלת הרכב קנתה רכב יותר גדול. ממה שבדקתי במחירון יד 2, המחיר לפני שקלול הוא באזור ה 63 אלף ש"ח. אם מוסיפים את מס' הק"מ ואת ההפחתה בגלל שהיד הראשונה הייתה השכרה, המחיר המשוקלל במחשבון שם הוא באזור 53 אלף. המחיר שהיא מבקשת 45 אלף ש"ח ומוכנה אפילו להוריד עוד (היא דיי לחוצה מאחר ומקבלת את הרכב החדש בשבוע הבא). מה חוות דעתכם? נשמ…
הודעה אחרונה מאת castingangel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
מה המצב חברים, אני מעוניין ברכב שני לבית. לאחר התלבטויות רבות בין רכבים כמו אודי A5/סדרה 3 וכדומה החלטנו שנקנה ג'יפ.בתור אחד שחשוב לו קודם כל המראה של הרכב בחרתי את ה3 שהכי אהבתי מבחינת העיצוב ההתלבטויות הם כאלה: מרצדס ML 08-09, ראיתי ביד 2 רכבים כאלה יד שניה עם נתונים טובים אך השאלה היא כזאת: האם הייתם נוגעים ברכב כזה? מישהו יודע מה הם התקלות הנפוצות שלו? הרכב השני שהסתכלתי עליו הוא פאג'רו קצר 09'-10', כרגע אין ממש מציאות בעניין והייתי אשמח לדעת על איזה מנוע הייתם ממליצים? דגם ? תקלות נפוצות? ממה להיזהר? הרכב השלישי הוא רנגלר קצר/ארוך (לארוך פחות יש שימוש מבחינת המיקום אבל המראה שלו ללא ספק מושך אותי נורא). שנתונים 10-12' נכנסים לתקציב לפי מה ששמתי לב. …
הודעה אחרונה מאת KOOKE, -
-
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צריך את עזרתכם בהתייעצות לגבי קניה. יש לי תקציב של 80 אלף. ורוצה רכב מסוג האצבק שיהיה לו אופי וגם יופי ספורטיבי שימשוך את העין , אין בעיה של ידני חשבתי על אאודי a3 1.8 או 1.2 turbo סיאט לאון סיאט איביזה פולו חדשה מהחברה ידנית. עכשיו לבעיה , אני מעוניין ברכב שישמור על שוק ועל ירידת ערך זה אחד השיקולים הכי חשובים לי פה (כי כסף לא גודל על העצים) שיהיה אמין , חסכוני פחות חשוב לי. המטרה של הרכב זה לקחת אוצי מהבית לבסיס וככה הלאה חשבתי כרגע לפחות לפני השחרור (עוד 7 חודשים) להסתפק ברכב ב15 אלף,ואז לקנות לי את רכב החלומות אולי איזה פולו 2001 2002 שראיתי המון אקזמפלרים שמורים עם 110 אלף קילומטר 150 , הבנתי שלאוטומטיות יש בעיות בגיר האוטומטי , וידנית אין לי ב…
הודעה אחרונה מאת Tzvika-Pick, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שבוע טוב, יתרונות וחסרונות של הרכבים הנ"ל , אשמח לדעת על מחלות ( בעיקר בקורולה ) את המאזדה אני מכיר היטב. צריכת דלק , סחיבה , עלות טיפולים. מחפש אחת מהן בתקציב של 25K. הרכב רק עבורי אבל מעוניין ברכב משפחתי בלבד. גר בחיפה ונסיעות לרוב עליות / ירידות כך שהסחיבה חשובה. תודה
הודעה אחרונה מאת zvit, -