Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון 50-60K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, השתחררתי לא מזמן מהצבא ואני מעוניין לקנות רכב חדש.

יש לציין שזה הרכב הראשון שלי ולא יצא לי לנהוג 3 שנים, מכיוון שלהוריי אין רישיון וכמובן גם לא רכב.

לצערי אני לא בקיא יותר מדי ברכבים, ולכן זקוק לעזרתכם.

אני אכתוב מה חשוב לי ברכב, כאשר אני אתחיל מהחשוב ביותר וארד בהדרגה :

1. מראה צעיר, חדשני, ספורטיבי ויפה וויזואלית.

2. בשום פנים לא רכב מיני, עדיפות לרכבים גדולים יותר.

3. רכב יציב, אמין ועשוי מחומרים איכותיים.

4. עדיפות גבוהה לאוטומט.

5. שיהיה חסכוני בדלק במידת האפשר, שלא יבוא על חשבון דברים אחרים.

6. חדש ככל האפשר, שנתון 2009+.

סומך עליכם, תודה מראש.

פורסם

סופר מיני מתאים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

את האמת כניראה שפיאט בראבו תתאים לסעיפים שלך,מראה ספורטיבי,זריזה יחסית חיסכונית,יש לה גיר רובוטי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
את האמת כניראה שפיאט בראבו תתאים לסעיפים שלך,מראה ספורטיבי,זריזה יחסית חיסכונית,יש לה גיר רובוטי.

תודה, אני אבדוק אותה.

אשמח לעוד אופציות

פורסם

מצטרף להמלצה על פיאט בראבו, מתאימה לדרישות שלך בול.

אם אתה מאזור עמק יזרעאל / יקנעם אתה מוזמן להתרשמות 'על הרטוב'

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מצטרף להמלצה על פיאט בראבו, מתאימה לדרישות שלך בול.

אם אתה מאזור עמק יזרעאל / יקנעם אתה מוזמן להתרשמות 'על הרטוב'

הבנתי שגיר רובוטי לא הכי מומלץ, במיוחד לא של שנים קודמות. יש לכם עוד המלצות?

פורסם (נערך)
הבנתי שגיר רובוטי לא הכי מומלץ, במיוחד לא של שנים קודמות. יש לכם עוד המלצות?

לא להיות מושפע מסטיגמות מזדקנות? :lol:

לדרישות שלך? לא ממש, תוריד שנתון/דרישה לספורטיביות/דרישה למשפחתית - או תעלה תקציב, ואולי יהיו יותר אפשרויות. נניח סיויק או לאון (לא חושב ש2009 במצב טוב נכנסות בתקציב שלך, אם כן אז אולי מי מהן תתאים).

נ.ב. לגבי הגיר: מבחינה תפעולית אם אתה סולד מתחושה של רכב ידני ולא אוהב 'להתעסק' עם הרכב ולהתאים את עצמך אליו - כנראה שזה באמת לא מתאים לך. כאשר לוחצים את הרכב ונוהגים כאילו זה גיר אוטומט, העברות ההילוכים מורגשות (אם נוהגים בו כאילו הוא ידני, הוא מרגיש כמו רכב ידני).

מבחינת אמינות איני יכול להעיד כי יש לי את הרכב מעט זמן, עם זאת אני מכיר הרבה בעלי בראבו (וגם בעלי פונטו רובוטית, למרות שהגירים אינם זהים) ואף אחד מהם לא התלונן על בעיות בגיר. אם יום הקץ יגיע וכולם יתחילו ליפול כמו זבובים - עדיין זה לא ממש נורא, כי הרכב במחיר כ"כ נמוך יחסית לתמורה שלו - שגם אם לוקחים 10,000 ש"ח דמיוניים לטובת תיקון גיר, עדיין נשארים ביד עם עסקה לא רעה.

שיהיה בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

שלום,

בתקציב שציינת אפשר למצוא לא מעט מכוניות שיתאימו לדרישות שלך. ניסאן מיקרה, למשל, היא מכונית קטנה אבל לא מכונית מיני. היא מאובזרת, מגיעה עם גיר אוטומטי וחסכונית מאוד בדלק.

אפשרות טובה אחרת היא מאזדה 2. יש לה עיצוב ספורטיבי יותר משל הניסאן וגם מנוע חזק יותר שמספק ביצועים טובים יותר. היא מגיעה כמובן עם גיר אוטומטי בכל הדגמים והיא אמינה למדי.

אם אתה מחפש מכוניות גדולות יותר, בסגנון של מכוניות משפחתיות, אז אולי גם פורד פוקוס האצ'בק 5 דלתות תוכל להתאים לך. יש לה עיצוב צעיר וספורטיבי, היא די מרווחת, מאובזרת ואיכותית למדי.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

• תוכן חדש...