Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאזדה 5 או i30CW?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכם

אנו משפחה בת חמש נפשות: זוג הורים ושלושה ילדים (שני כסאות בטיחות ובוסטר, אך בקרוב מאד שני בוסטרים בלבד). מתלבט בין מאזדה 5 ליונדאי i30CW. המדובר ברכב בתקציב של 55 אלף שקל בערך.

יתרונות למאזדה לטעמי: מרווח פנימי משופר, ביצועים טובים, ישיבה מעט גבוהה יותר מרכב פרטי, תוספת מושבים להסעת ילדים נוספים (או שינוי מיקום הישיבה!).

חסרונות המאזדה: צריכת דלק מעט גרועה יותר, (תא המטען לא רלוונטי כי יש לי רק שלושה ילדים, לא ארבעה או חמישה...) וכמו כן, המחיר: בתקציב שלי ניתן להשיג שנתונים 2006-8 בלבד.

יתרונות יונדאי: היתרון המרכזי ביחס למאזדה: שנתון טוב יותר - כולל אפילו 2010 -2011 - שיפור של 3-5 שנים ביחס למאזדה5, תא מטען נהדר בנפחו, וכמו כן אבזור טוב יותר (בגרסת אינספייר היחידה שנמכרה - בקרת יציבות, חלון בגג, יציאות חיצוניות ברדיו, וכו').

חסרונות יונדאי: מעט קטנה יותר, נראית קצת "סתמית" ואפרורית לטעמי...

מה דעתכם?

עריכה אחרונה על ידי thebaron

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

בודדות המשפחתיות שניתן לשנע מאחורה 3 אנשים/ ילדים בנוחות.

במקומך הייתי מנסה לדחוס שני כסאות ובוסטר ליונדאי ולראות אם זה מתאים.

בגדול הייתי הולך לכיוון המזדה או אולי סקודה רומסטר

• תוכן חדש...