Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היתה לי מיטו 150 כ"ס במשך שנתיים - אוטו מעולה ודי נח גם ל-5 אנשים. הרבה יותר מתאים וזול מהגיוליטה. המיטו נטטנת מכה בגב והגיוליטה הרבה יותר נעימה (יש לי כבר גיוליטה שניה במהלך 3 שנים).

אני חושב שלדרישות שלך המיטו יותר מתאימה.

אבל ! אין כמו מיני !!! כל מיני - זאת לא התאוצה .מאיצה טוב אבל זה לא הקטע שלה - זאת התנהגות הכביש - פשוט קארט !!!

פורסם

לגבי למתוח את התקציב למגאן RS, מעבר לכך ש100 זה גם ככה מספר שאני לא רוצה מאוד לגעת בו (התעלמו מאי השפיות הזמנית ממקודם), אני לא רואה אף אחת ביד 2 ואני די צריך לקנות את האוטו בשבועיים הקרובים לפני שאני מתחיל לעבוד.

denis012, פאביה STI? לא מוצא שום דבר כזה בחיפוש בגוגל :\

לגבי כל ההמלצות על המיני, מדובר על כל הדגמים? רק הקופר? רק הS? או שגם הONE מתנהגת מעולה?

סיטרואן DS3 היא קצת חלום ילדות, אני רואה שרובן מוצעות מתחת למחירון ויש כמה באיזור ה80, בתוך התקציב די בנוחות. אבל חוץ מאחת כולן אוטומטיות, אותו כיף? עדיין שווה את זה?

עד כה נראה שיש שלוש מכוניות שצריך לבדוק: אלפא מיטו, בגרסאת תלתן ובגרסא הרגילה; מיני, איזה דגם שתאמרו ששווה לכוון אליו; וסיטרואן DS3, רק צריך למצוא אחת שלא שופצרה וצריך לפרק לפני טסט.

וגם לעשות נסיעת מבחן על הסיאט לאון לראות אם יש על מה לדבר, והאם היא ספורטיבית במונחים שלי או שלא.

פורסם (נערך)

אז אני כן בלחץ האמת היא, חייב לקנות את האוטו לפני שאני מתחיל לעבוד. אז אני לא אחכה לds3 ידנית.

היום הלכתי לראות מיני קופר S, לא מתתי מיידית, אבל יכול להיות שזה כי נסעתי בעיקר בפקקים בהרצליה פיתוח וזה היה די מלחיץ ברכב מאוד שונה ממה שנסעתי עליו. מה שכן, היה מהנה ומבחינת פיל, גודל, אבזור וכוח הייתי די מרוצה.

מה שכן מדאיג אותי זאת עלות האחזקה של רכב כזה, ראיתי שביטוח בקלות נושק ל10000 שקל, כמה אני הולך להוציא על טיפולים? הבנתי שזה גם לא זול מאוד.

ד. א. ראיתי גם אבארת' 500 לנסיעה מאוד קצרה, הנסיעה הייתה קצרה מכדי להבין אם האוטו באמת שווה את זה אבל הוא רחוק מאוד מלהיות פרקטי, אין לו ספסל אחורי אמיתי (לעומת המיני שיכולה להכיל שני אנשים בצפיפות קלה) והבגאז' שלו הוא בדיחה. די פסל אותו כאופציה.

עריכה אחרונה על ידי Eddard
פורסם

כך מיני ONE.

1. זה לא המנוע שעושה רכב לספורטיבי זאת השלדה וההיגוי. גם של ה-ONE זה של קארט.

2. על אף הנתונים על הנייר במציאות אוטו מהיר בתגובה ומהיר במהירותו - בעיקר בסיסובים

3. יש אפשרות לתוכנה - מה שמעלה בעוד כ-20 כ"ס (אני יודע שיגידו לך שללא טורבו זה לא אפשרי אבל זה כן נכון במקרה של המיני - היא פשוט עברה שנמוך תוכנה במקור והתוכנה פשוט מחזירה אותה לביצועים של הקופר - מדבר על הדגם הקודם)

פורסם

"פונטו איבו אבארט",

כנס ליד 2 ...ספורטיבי,לא גדול מגניב וחסכוני 1/10 12 קמ ליטר . 160 כס ונכנס בתקציב 90-85 אלף 2011.

רכב מגניב לטעמי. מציע לך כזה מיכוון שאמרת שהקופר וה 500 אבארט קטנות מידי לטעמך.

אז הנה בול.

פורסם

לפני 5 שנים קניתי 206 XS, ולפני שנתיים וחצי קניתי מיטו 155 כ"ס, היום יש לי 206 XS.

חוץ ממנוע הרבה יותר חזק אני מעדיף את ה206, המיטו נמוכה מאוד וקשה מאוד (חובטת בכביש גם כשאין באמפרים), צפופה, קשה יותר לחניה ובעיקר יש הגה די מחורבן שהוריד לי את הביטחון בנהיגה.

המסקנה שלי מחווית המיטו היא שיותר הוא לפעמים פחות.

את שאר המועמדות אינני מכיר כ"כ, אבל קח בחשבון שלחיות עם מכונית ספורטיבית זה לא תמיד כיף.

לא שאני חושב שאתה צריך לקנות 206 ישנה במקום משהו חדש יותר, אבל יכול להיות שגירסאות חמימות יהיו עדיפות מגירסאות הספורט הקיצוניות. כמובן שזה מאוד סובייקטיבי.

• תוכן חדש...