Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים אני מחפשת רכב עם נוחות ואבזור מפנקים (מערכת באונד מושקעת, מזגן טוב, נוחות גבוהה) שיהיה גם חסכוני בדלק,

יד שניה, עד 80 אלף...

המלצות?

כל רכבי המיני שניסיתי הם לא מפנקים (מלבד מאזדה 2 הנוחה שאינה חסכונית)

חשבתי על יונאי I30 אבל היא לא הכי מפנקת, ולא הכי חסכונית.

כמעט הלכתי על טויוטה פריוס אבל יש בה קרינה אלקטרומגנטית. לא מתאים.

אז יש דבר כזה?

תודה :-)

נועה

פורסם

לא ציינת האם גודל הרכב חשוב - קרי האם סופר-מיני זה סגמנט שיתאים לך (סופר-מיני הם המיני היותר גדולים, ולא להיפך כפי שלפעמים מתבלבלים).

בנוסף לא אמרת האם ידני בא בחשבון (רוצה חסכון בדלק, לא? :))

במידה וכן, יש הרבה רכבים עם גרסאות מאובזרות שיתאימו לך... אני אישית מכיר את הפונטו איבו MY STYLE (לדוגמא) שתשאיר לך הרבה עודף בכיס - אך תהיה חסכונית ומאוד עשירה באבזור (גם בטיחותי). אבל בתקציב המדובר אפשר עוד הרבה רכבים טובים: גולף / איביזה מגיעות בגרסאות מאובזרות (רכבים 'צעירים'), גם לפאביה יש גרסא מאובזרת ויפה, ויש עוד לא מעט אפשרויות...

תפרטי עוד קצת מידע (גודל נדרש, שנתון, דרישות מיוחדות, תוואי ומרחק נסיעות ממוצע) ואולי יוכלו למקד אותך טוב יותר...

בהצלחה

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

סיאט איביזה חדשה ב 80 אלף היא עסקה משתלמת במיוחד. לדעתי שווה בדיקה אבל כמובן כפי שקודמי כתב יש לפרט יותר את הצרכים מהרכב.

ממליץ לקרוא את המדריך שכתבתי ונמצא בחתימה שלי זה יעזור לך בליבון הצרכים מהרכב.

פורסם

סיאט איביזה חדשה ב-80 אלף ש"ח היא אחלה עסקה אבל היא ממש, אבל ממש, לא נופלת להגדרה של רכב "מפנק" ועשיר באבזור ועם מערכת סאונד מושקעת. זה אוטו דיי מגעיל רק לאנשים ש"חייביייייייייים חדש!!!!!11!!!!"

בתקציב שלך יש כמה וכמה אופציות מעניינות, השאלה היא מה זה לדעתך "חסכוני". הבעיה היא שרוב המכוניות ה"מפנקות" משווקות כמכוניות פרימיום (או יענו פרימיום) כחדשות ואז קונים אותן אנשים שפחות מתחשבים בצריכת דלק.

יש את הפונטו שאוריו הציע. אני מציע לך להמקד בגרסאות 150th. הן הכי מאובזרות וגם זולות יותר מחלק מהדגמים בגלל שנמכרו כחדשות במבצע.

יא את סיטרואן DS3, סופר מיני קטנה ו"יוקרתית" שמבוססת על ה-C3 אבל מאובזרת ממנה ואיכותית בהרבה.

יש את לאנצ'יה דלתא - מבוססת על פיאט בראבו אבל קצת יותר גדולה. הכי עונה להגדרה שלך, חוץ מזה שהיא לא חסכונית בשיט. (מנוע 1.8 טורבו שיתן לך אולי 1:10 במקרה הטוב).

יש את וולוו C30 - אם תצליחי למצוא דגם ידני (שווק בשנים 2007-2009). לאוטומטיים יש מנועים גדולים ולכן לא יהיו חסכוניים.

יכול להיות שיש עוד, אבל לא עולה לי שום דבר כרגע.

תני קצת יותר פירוט של מה את רוצה (תיבת הילוכים, מה זה "חסכוני", גודל של האוטו וכו') וננסה לעזור עוד.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני לא חושב שפות"ש נדרשת לרכב "יוקרתי" כדאי להנות מרמת פינוק יותר גבוהה מאשר הדגמים שהיא הזכירה.

סיטרואן C4 יכולה להיות מתאימה - אפשר למצוא רכב מאובזר במצב טוב בתקציב (וגם בפחות), מכונית נוחה ונעימה, סבירה מבחינת עלויות אחזקה - לא הכי חסכונית ולא הכי בזבזנית.

בראבו - אפשר למצוא רכב מאובזר במצב טוב ולהשאיר הרבה עודף בכיס - לא נוחה כמו ה-C4 מבחינת רכות הנסיעה אבל מפנקת באבזור, וחסכונית.

סיאט לאון 1.2 - המנוע הקטן והחסכוני בהצע, מספיק חזק בשביל 90% מהנהגים ואני לא חושב שיחסר לפות"ש כוח. לא סגור על רמות האבזור השונות אבל לפחות מבחינת ישיבה על הכביש וסביבת הנהג הבסיסית, הרכב נעים מאוד לנהיגה.

לא חושב שיש סיבה ללכת על רכבים קטנים יותר לפי הדרישות והתקציב, הקטנים בד"כ נוטים יותר לקופצניות בעיר ו/או מחוצה לה (יותר קשה לכייל רכב קטן שיהיה נוח בכל המצבים).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אם גיר רגיל בא בחשבון- הייתי לוקח את ה 208 1.2 ידנית. אחלה רכב שבעולם, נסעתי בו כמה פעמים וגם נהגתי, חסכוני בדלק ואני אישית מאוד נהניתי מהנסיעה ומהנהיגה בו.

פורסם
אני לא חושב שפות"ש נדרשת לרכב "יוקרתי" כדאי להנות מרמת פינוק יותר גבוהה מאשר הדגמים שהיא הזכירה.

סיטרואן C4 יכולה להיות מתאימה - אפשר למצוא רכב מאובזר במצב טוב בתקציב (וגם בפחות), מכונית נוחה ונעימה, סבירה מבחינת עלויות אחזקה - לא הכי חסכונית ולא הכי בזבזנית.

בראבו - אפשר למצוא רכב מאובזר במצב טוב ולהשאיר הרבה עודף בכיס - לא נוחה כמו ה-C4 מבחינת רכות הנסיעה אבל מפנקת באבזור, וחסכונית.

סיאט לאון 1.2 - המנוע הקטן והחסכוני בהצע, מספיק חזק בשביל 90% מהנהגים ואני לא חושב שיחסר לפות"ש כוח. לא סגור על רמות האבזור השונות אבל לפחות מבחינת ישיבה על הכביש וסביבת הנהג הבסיסית, הרכב נעים מאוד לנהיגה.

לא חושב שיש סיבה ללכת על רכבים קטנים יותר לפי הדרישות והתקציב, הקטנים בד"כ נוטים יותר לקופצניות בעיר ו/או מחוצה לה (יותר קשה לכייל רכב קטן שיהיה נוח בכל המצבים).

בראבו, עם כל האהבה שלי לרכב, אינו רכב חסכוני. בבינעירוני רגוע אני מגיע ל1:13-14, בשוטף כנראה 1:11~ - אבל הבעיה הכי חמורה זה שהרכב פשוט מבקש ממך ללחוץ אותו, וכמות האנרגיה שאני משקיע בנסיעה רגועה חסכונית (וחוקית...) היא לא קטנה בכלל.

זו הסיבה שהמלצתי לכיוון האחות הצעירה, היא גם יפה גם מאובזרת גם זולה - וגם חסכונית. מה רע? כמו שSPIRE אמר - גרסאות ה150TH או MY STYLE יכולות להיות נחמדות מאוד ולהשאיר לא מעט עודף בכיס.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני ואתה מרגישים חובה ללחוץ - אני לא בטוח שהנהג/ת המצוי/ה יחושו באותה מחוייבות. אפשר לנסוע רגוע. הכללתי את הרכב כי ירידת הערך שלו היא כזו שהרוכשת המאושרת תוכל להשאר עם 20K עודף ביד שאותם תוכל להשקיע בדלק 98 משובח ו/או מגבר וסאבוופר... כנ"ל לגבי C4.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם
היי חברים אני מחפשת רכב עם נוחות ואבזור מפנקים (מערכת באונד מושקעת, מזגן טוב, נוחות גבוהה) שיהיה גם חסכוני בדלק,

יד שניה, עד 80 אלף...

אם הדרישה הראשונית היא לרכב "מפנק במיוחד" - מרצדס S CLASS שנת 1999.

רכב מאובזר ומפנק במיוחד, ספינת הדגל של מרצדס.

עונה לכל הדרישות שלך בכמה רמות מעל כל המתחרות. (אפילו ממזדה 2 ומיונדאי I30).

בענין חסכון בדלק, חפשי את גרסת 2.8 ליטר ולא 6.0 ליטרים.

לדעתי שנת 99 נמכרות בתקציב שציינת.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_S-Class_(W220)

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אם הדרישה הראשונית היא לרכב "מפנק במיוחד" - מרצדס S CLASS שנת 1999.

רכב מאובזר ומפנק במיוחד, ספינת הדגל של מרצדס.

עונה לכל הדרישות שלך בכמה רמות מעל כל המתחרות. (אפילו ממזדה 2 ומיונדאי I30).

בענין חסכון בדלק, חפשי את גרסת 2.8 ליטר ולא 6.0 ליטרים.

לדעתי שנת 99 נמכרות בתקציב שציינת.

http://en.wikipedia.org/wiki/Mercedes-Benz_S-Class_(W220)

holy crap dude האם אתה ממליץ לצרכן 'רגיל' שמבקש רכב מפנק רכב יוקרה בן 15 בקטע רציני? O.O

אני מבין את הקטע שהיא רשמה 'מפנק' אבל אתה יודע... זה נראה לי קצת מוגזם

פורסם

הבראבו שלנו הגיעה מאישה שאפשר לקרוא לה "נהגת מצויה" שאת רוב הנסיעות שלה עשתה באיזור המרכז בשעות לא פקוקות במיוחד ובכבישים יחסית פתוחים, קיבלנו את הרכב כאשר המחשב מציג 1:12.5 (באוטו הספציפי הזה הוא מדוייק). אני לא חושבת שזאת צריכת דלק שאפשר להגדיר בתור חסכונית במיוחד. בפן הזה כנראה שלא יהיה הבדל בינה לבין הc4.

לגבי רמות הגימור של הפונטו, לדעתי, גרסת ה150th מסנוורת רבים בגלל הגג וגלגלי המגנזיום, אבל חוץ משני אלה אין בה שום דבר. במקרה הזה התקציב מאפשר "להתפרע" על הדגמים המאובזרים של 2012 כגון my life/my style (תמיד מתבלבלת בינהם) שיציעו בנוסף לגג פנורמי גם בקרת אקלים ולא מזגן מכאני, אולי עיצוב פנים ששונה מאקטיב הפשוט (אותו אחד שיש ב150) וגם 4 ח"ח ולא 2 ועוד. אם אני לא טועה ב2013 יצא כבר הדור החמישי של הפונטו, בעיניי הוא פחות יפה וגם הבנתי שקיימים פערים באיבזור.

אופציה נוספת שזכתה לביקורות טובות היא הונדה ג'אז, אני לא ממש מכירה את המפרטים שלה ולא יצא לי להתרשם מהאוטו באופן אישי, אבל לא מזמן הורי חיפשו רכב סופר מיני חדש וחזרו מנסיעת מבחן בג'אז עם רשמים מאוד טובים.

לגבי טויוטה יאריס, יצא לי להתלוות לנסיעות בדגם לפני מתיחת הפנים, מפנק לא הייתי מגדירה אותו.

הסוויפט בגרסת הGLXi של שנת 2012 מגיעה עם רשימת אבזור טובה, חסכונית מאוד בדלק, משאירה קצת עודף מהתקציב המוגדר, אבל קצת פשוטה מידי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
holy crap dude האם אתה ממליץ לצרכן 'רגיל' שמבקש רכב מפנק

צרכן רגיל? רמת האבזור ופינוק חשובה לה במיוחד, ציינה גם בכותרת, גם בהודעה והוסיפה פירוט.

חוץ מחסכון בדלק הרכב תפור לדרישותיה המרובות ל"פינוק".

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תודה על התשובות! לא את הכל הבנתי, אז דברו עברית צחה, פחות קיצורים...שאבין.

אני לא רוצה רכב מיני - רכב מיני הוא לא מפנק. חסכוני כן, נוח לא. תקנו אם אני טועה.

אז אין לי בעיה עם הגודל, זה לא משנה לי. יש לי חניה בשפע...

לא חשוב לי גם כל מיני ביצועים ושיגועים על הכביש.

מעדיפה אוטומטי על ידני

חשוב לי שתהיה נסיעה שקטה ונעימה, כמו בחללית

מושב נוח, מזגן טוב, בידוד רעשים, תצוגה נוחה ומתוחכמת, USB, סאונד מעולה.

ורצוי חיסכון - דלק, חלפים, ביטוח.

אני מעדיפה רכב 2011 ומעלה שישמש אותי כמה שנים.

אין לי שום הבנה וניסיון ברכבים צרפתים.

אבל אני לא חובבת מוסכים, תקלות חשמל וכל מיני שיבושים !

לאחרונה נדלקתי על הניסאן ג'וק, כיף לשבת גבוה ושהגחון גבוה לדרכי עפר ומדרכות.

אבל עדיין מחפשת אלטרנטיבה עם פחות התפזרות במחיר, בביטוח, בצמיגים וכו.

פורסם

זה בעייתי לבקש רכב מפנק במיוחד אבל גם חסכוני בדלק.

האיזון יהיה קטגוריית המנהלים. לי יש פורד מונדא, לא יגיד שהוא שיכור, אבל הוא גם לא אוכל מעט. אבל מפנק ברמות שאין לתאר.

והוא גם נורא זול.

• תוכן חדש...