Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צריך את עזרתכם בהתייעצות לגבי קניה.

יש לי תקציב של 80 אלף. ורוצה רכב מסוג האצבק שיהיה לו אופי וגם יופי ספורטיבי שימשוך את העין , אין בעיה של ידני חשבתי על אאודי a3 1.8 או 1.2 turbo

סיאט לאון

סיאט איביזה

פולו חדשה מהחברה ידנית.

עכשיו לבעיה , אני מעוניין ברכב שישמור על שוק ועל ירידת ערך זה אחד השיקולים הכי חשובים לי פה (כי כסף לא גודל על העצים)

שיהיה אמין , חסכוני פחות חשוב לי.

המטרה של הרכב זה לקחת אוצי מהבית לבסיס וככה הלאה

חשבתי כרגע לפחות לפני השחרור (עוד 7 חודשים) להסתפק ברכב ב15 אלף,ואז לקנות לי את רכב החלומות אולי איזה פולו 2001 2002 שראיתי המון אקזמפלרים שמורים עם 110 אלף קילומטר 150 , הבנתי שלאוטומטיות יש בעיות בגיר האוטומטי , וידנית אין לי בעיה השאלה כמה ביקןש יש עליהם כשאני אגיע גם לרגע המכירה .

מצטער על הכאב ראש , תודה מראש

עריכה אחרונה על ידי eellaadd2
פורסם (נערך)

80K זה כבר תקציב לרכב חדש. אני ממליץ לך לבדוק את איביזה החדשה.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שאתה עדיין בצבא. ממליץ לך להמתין עד לשחרור, למצוא עבודה מסודרת ואז לחשוב. אם אתה צריך רכב כבר עעכשיו, עדיף לקנות משהו קטן זול וחסכוני, למשל פונטו, או סופר מיני אחרת בתקציב עד 15K.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מי שמחפש אמינות כפרמטר ראשון לא צריך להסתכל על רכבי ה-TSI + DSG כאופציה הראשונה שלו. הרכבים האלו מתאימים לאנשים אחרים.

גם לא בדיוק הבנתי את ההתלבטות שלך. אתה מתלבט בין רכבים ב-80 אלף ש"ח לרכבים ב-15 אלף ש"ח? ברור שרכב ב-80 אלף ש"ח ימשוך יותר את העין מאיזו פולו 2001 חבוטה עם גיר גמור.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

ההתלבטות שלי כרגע זה אם לקנות את הרכב ב80 אלף ולשרוף את כל התקציב , או לחכות בינתיים עד השחרור ולבינתיים לקנות סתם רכב פשוט שבטח לא ירד גם הרבה במחירון שאני אשתמש בו ולקראת השחרור עוד 9 חודשים להביא משהו הרבה יותר טוב וגם בסכום שיהיה פחות גבולי לרכבים הללו.

לגבי סיאט איביזה אני ממש לא רוצה רק בגלל שיש המון כאלו בשוק וזה פשוט לא שווה את הירידת ערך הדרסטית שקוראת בשוק האיביזה

פורסם

זאת כבר התלבטות שאנחנו לא יכולים לעזור לך איתה, כי מדובר בהתלבטות סוביקטיבית לחלוטין.

מבחינה כלכלית ברור שעדיף לך לקנות רכב זול, יסע כמה שיסע, תמכור אותו בכמה שתמכור.

מבחינת פוזה ברור שעדיף לקנות אודי.

ברגע שתחליט מה יותר חשוב לך - תדע.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...