ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,626 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
החברה מעונינת ברכב, ראתה כמה מודעות של הרכב הנל ביד שתיים, רכבים שנראים שמורים תאמת, הייתי רוצה לדעת בכללי איך הרכב הזה מבחינה של אמינות, היא מעוניינת רק באוטומט, ומה יש לבדוק לפני הקניה
הודעה אחרונה מאת COMMANDER, -
-
- אחראי פורום
- 3 עוקבים
- 5 תגובות
- 906 צפיות
שלום חברים, אנו משפחה בת ארבע נפשות, נסועה שנתית של כ25,000 ק"מ ש90% ממנה בתוך העיר. עד היום נסענו בג'יפונים (פורסטר, XV) והיום אנו מחפשים רכב משפחתי או ג'יפון בתקציב של עד 80K ש"ח. כמובן שיד שניה עם עדיפות לשנים מתקדמות יותר (כדי להפחית סיכוי לתקלות זיקנה למיניהן). אידיאלית היינו רוצים משהו מפנק (באבזור) וגדול (במרחב) אולם ברור לי שזה אולי לא ריאלי. צריכת הדלק והאמינות חשובה לנו מאוד כיוון שהרכב הוא רכב יחיד ועיקרי שלנו וכידוע בארצנו כל שקל חשוב. מבחינתי כל מה שמעל 1:11 בעיר ו1:17 בבינעורני הוא חסכוני דיו. רכבים שחשבתי עליהם הם ג'וק, פריוס (דור 3), רנו פלואנס דיזל, קאמרי ועוד כמה. מאוד אשמח להמלצות על רכב אפשרי ומומלץ על סמך ניסיונכם?
הודעה אחרונה מאת giliav, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 16 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום חברים ! לאחרונה עברתי לגור בבית חדש עם אישתי והילדה, באורנית. אני עובד בהרצליה פיתוח וצריך לנהוג לשם על בסיס יום יומי, אורך הנסיעה מפתח ביתי עד המשרד הינו 27 ק״מ. אני נוסע לבד 99% מהזמן והמטען היחיד שלי הוא תיק של לאפטופ . לעיתים אני ארצה לקחת אופניים על הרכב, אין לי בעיה להשקיע בגגון - ופה אנחנו מגיעים לחלק של הדרישות. חשוב לי שתהייה לי אפשרות לשים גגון על הרכב. אין לי בעיה עם ידני, אך יהיה נחמד להתפנק עם אוטו (כל זמן שלא מדובר בתיבה עם חווית שימוש מערבל מזון מצוי). וזה המקום לציין עוד עובדה, אני בחור גדול (1.83 110 קילו) זכור לי מקרה שבו ישבתי בניסאן ג׳וק והרגשתי את הדופן של הרכב צמודה לכתף שלי. כפי שציינתי בכותרת התקציב שלי הינו ~70K…
הודעה אחרונה מאת GUGY, -
-
אני עדיין בחיפושים, הבעיה היא שרשימת הדרישות שלי ארוכה (תנשמו עמוק): =תקציב 65 אלף, אפשר לחרוג גם ל70 =כמובן שאני לא מדבר על שנתונים חדשים =לא ענקית (I35/קורולה/מזדה 3 גדולות מדי) =אמינה מאוד =אבזור טוב, סביבת נהג שלא מרגישה כמו ערימה של פלסטיקים זולים (איכות חומרים) =לא שותה דלק =מרווח פנים סביר במושב האחורי, שלא יהיה צפוף מדי =נראית טוב חיצונית =גיר אוטומט, או לפחות רובוטי אמין מאוד. אם קיים דבר כזה =4/5 דלתות שניהם יכולים להיות סבבה =בטיחות ברמה גבוהה פרס ישראל למי שמוצא רכב שעונה על כל הדרישות תודה!
הודעה אחרונה מאת Erez Levi, -
שלום לכם אני מעוניין לקנות רכב חדש אחרי שנכוותי בעלויות האחזקה של הגולף (אוטומט,מנוע 2000.מודל 2003) ועלויות הצריכת דלק,ואחרי שמכרתי אותו שחטתי כבס מהשימחה! אז נחזור לענייני כיום אני עשיתי הרבה חושבים ואמרתי לעצמי שאני רוצה רכב שיהיה חסכוני בדלק אז החלטתי על רכב ידני וקטן,שנמשיך,אני התלבטתי בין שלל הדגמים שנמצאים בקטגוריית "הסופר מיני" באתרים המפורסמים של "אוטו" "icar" וכ"ו...וממש נדלקתי על הרנו קליאו ידני 0.9 ולגבי צריכת הדלק ראיתי שלפי היצרן שהרכב עושה רק בעיר 17.8 למרות שהייתי רוצה שיעשה יותר . ברשות ההורים שלי רנו מגאן דיזל ידני מודל 2006 ואני נדהם מצריכת הדלק כל פעם מחדש ואני מדדתי את זה והוא לוקח לכל 100 ק"מ בממוצע 5.5 ליטר עברו 8 שנים מאז קניית הר…
הודעה אחרונה מאת ram4000, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום. חשוב לציין מספר דברים לפני ההתלבטות שלי. כיום אני מחזיק יונדאי גטס 2004 ידנית. בת הזוג שלי מחזיקה יונדאי גטס 2005 אוטומטית. הנסיעות בעיקר משותפות ככה שרכב אחד הופך מיותר. עלות האחזקה השנתית המשותפת לשני הרכבים (ביטוח,אגרת רישוי וטיפולים שוטפים) נעה סביב 10K. הביטוח שלה הוא של נהג צעיר. הנסיעה היא בעיקר עירונית טיפוסית ואחת לשבוע נסיעה ארוכה. סה״כ ממוצע שנתי 12,000 ק״מ. אנחנו עומדים למכור את שני הרכבים ולקנות רכב אחד שישרת את שנינו. השאלה מה קונים? הדרישות: רכב אוטומט בעל אופי ספורטיבי עלות אחזקה שנתית שלא תעלה על עלות אחזקת שני הרכבים יחד (10K) המסקנה המיידית שלי הייתה סיאט איביזה tsi אבל חושש משילוב הDSG ומנוע-tsi יחד. אם לא תה…
הודעה אחרונה מאת vitek15, -
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
לא מצליח להחליט איזה רכב לקנות בתקציב הנסיעות יהיו בערך 50 ק"מ סך הכל ביום
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
אופל קורסה 2008
מאת k1235- 1 תגובות
- 732 צפיות
שלום, אני מתעניין ברכישת אופל קורסה מודל 2008 אשמח לקבל חוות דעת האם מישנם מחלות ידועות? הרכב חסכוני? כמו כן, ראיתי רכב אחד שנראה לי טוב אך יש מכה בגג של אבן האם אמור להשפיע על מחיר הרכב?
הודעה אחרונה מאת k1235, -
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי, אני הולך לראות מחר סוזוקי ג'ימני אוטומטית משנת 2005 עם vvt. מבחינת נתונים יבשים הרכב יד ראשונה עם 93 א.ק"מ. הרכב משופר וראה לא מעט שטח בחייו. מן הסתם שמכון בדיקה ומוסך רגיל לא יעזרו לי במקרה הזה. אשמח לקבל עצה בעבור מקום שמכיר את הדגם הספציפי בצורה טובה, על מנת שייתן בדיקת עומק לרכב שכזה. בברכה, אלי.
הודעה אחרונה מאת Aino, -
- 12 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום אני צעיר בן 22 אבל צריך רכב משפחתי כי אין רכב אחר במשפחה. מחפש משהו אמין ולא כל כך אוכל דלק..מעדיך יפני או קוריאני כי הם זולים יותר בטיפולים . לא סופר מיני. נסיעות לא ארוכות אבל לא רק בעיר. גיר לא כזה משנה אבל ידני זה אופציה שניה. פתוח להצעות. תודה!
הודעה אחרונה מאת Menro, -
- 3 תגובות
- 743 צפיות
פרטי המקרה הם כאלה, אני מתווך בין שני חברים, אחד מוכר ואחד קונה, כמובן שאני עושה זאת ללא תשלום. הרכב המדובר הוא i10 ידנית, יד ראשונה, 45,000 ק״מ, עלתה על הכביש ב9/11, אני מכיר את הרכב, יודע שלא עבר תאונות וטופל במוסך מורשה. מחירון לוי יצחק עומד על 39 אלף ש״ח, ביד שתיים מכוניות כאלו מפורסמות בין 34-35 אלף ש״ח למכוניות עם באיזור 90 א ק״מ ועד 40-41 למכוניות בעלות ק״מ באיזור 40 א ק״מ. לרכב צמיגים ומצבר מקורי. המלצתי לחבר הקונה לקחת לבדיקה רק למען הסר ספק. השאלה היא בעניין מחיר, אני לא מייעץ להם בענייני מחיר כי אינני מעוניין להכניס סיפורי כסף בין חברים ואני נותן להם לסגור את העניין, אבל שניהם חסרי ניסיון בתחום והייתי שמח אם תוכלו לכתוב פה מה המחיר המתאים לדעתכם כך שא…
הודעה אחרונה מאת lesles, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 784 צפיות
שלום, יש לי רכב סוזוקי סוויפט 2008 דגם מפואר. אני רוצה לבצע טרייד אין עליו או למכור אותו ולהוסיף עוד 15K בשביל לקנות רכב יותר גדול מסוג I30CW או CEED SW רכבים שנות 2011 קיבלתי הצעה בשלמה SIX: CEED SW 2011 עם 128K ק"מ בביצוע טרייד אין אוטו שלי + 10K תוספת. וקיבלתי הצעה מאלבר: CEED SW 2011 עם 120K ק"מ בביצוע טרייד אין אוטו שלי + 12K תוספת. הרכבים שראיתי לא היו במצב הכי טוב מבפנים ומבחוץ. אני מבין שבתקציב של 63K קשה למצוא משהו טוב אז השאלה שלי היא: למשל רכב מחברת אלבר כמה % הם צריכים להוריד מהמחירון של לוי יצחק? והאם לנסות לחפש דיל כזה אצל שוכרים/מגרשים? תודה
הודעה אחרונה מאת oksagi, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בוקר טוב חברים, אני מתנצל מראש על החפירה אבל אשמח לשמוע את חוות דעתם של אנשים מנוסים ואולי לקבל עוד רעיון או שניים שלא עלו לי בראש, אני אסביר אני בן 33, ועברתי בחיים הרבה רכבים (רובם סטנדרטים), ואני מחפש משהו אחר, התקציב שלי כפי שמופיע בכותרת לא גדול מדי וגם חלק ממנו יהיה במימון כזה או אחר, אבל נמאס לי מרכב רגיל ואני רוצה להנות מנהיגה ולא רק להגיע מנקודה א' לנקודה ב'. רק לשם הסבר להלן פירוט חלק מהרכבים שהיו ברשותי: פיאט פנדה 2007 רובוטית (עדיין ברשותי, תימכר בימים הקרובים) סקודה סופרב 2005 פיאט פנדה 2005 ידנית אופל וקטרה1998 סובארו אימפרזה 2004 ו 2007 פולקסווגן בורה 2002 לאנטיס 1999 סקודה פאביה 2008 (תקופה קצרה מאוד) לצערי ברשימה י…
הודעה אחרונה מאת gil1981, -
-
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
יש לי רכב שרשום עלי ועל אחי אם אנחנו מורידים את השם שלו זה מוסיף יד?
הודעה אחרונה מאת door2005, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אני מחפש למשפחה רכב עם 9 מקומות או יותר. אין לי דרישות גבוהות. מלבד הנושא שיהיה זול לקנייה ואחזקה. בעבר היה לי דייהטסו שרייד 1000 סמ"ק ידני מודל 91, וכרגע ניסאן סרנה 96. שניהם שירתו אותי בצורה סבירה+ ובאמינות. איך סיטרואן ג'מפי? פורד טרנזיט? כמה מקומות יש לטרנזיט? איך הוא מבחינת צריכת דלק? יונדאי H1? רעיונות נוספים? תודה
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 26.4 אלף צפיות
שלום מחפש יונדאי יד שניה אני יודע ששניהם לא באותה קטגוריה אבל אני ראיתי שצריכת הדלק של ה i10 היא כמעט שווה לזו של ה i20 האם כדאי לשים עוד כמה אלפיות ולקנות את ה 1.4 i20 שהיא יותר מאובזרת תודה
הודעה אחרונה מאת spring, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בהמשך להודעה הקודמת אני מחפש רכב חיסכוני חלקי חילוף זולים ואמין, דייהטסו סיריון שנה 200-2001 נפח 1000-1300 אופל קורסה 2003 נפח 1200 יונדאי גטס 2005-2006 1350 סמק יונדאי אטוס 2000 1000 סמק פיאט פונטו ספייס /פנדה רובוטית או טיפרוניק 1250 סמק על מי מהם אתם הכי ממליצים? אני שוקל לבטל את אטוס מהרשימה כי הוא יחסית ישן, רכב של שנת 2000 מאוד ישן בשבילי ובטח נסעו עליו המון קילומטרז.
הודעה אחרונה מאת itamarg, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום כולם. יש לי 100,000 ש"ח . אי מעוניין לקנות רכב חדש מליסינג 0 ק"מ. חסכוני עם ק"מ נמוך מאד ואמין. 2 הצעות: 1.סיאט טולדו 2015 1.4 DSG7. ב104,000 ש"ח אחריות 2 שנים בלבד! 2.ג'טה 2015 1.2 DSG7 ב120,000 ש"ח אחריות3 שנים. קראתי את החששות עם DSG7 כאן ואני חושש גם כן במיוחד בגלל האחריות של הסיאט . לגבי הג'טה היא מאד מושכת אבל לא בא לי הלוואה של 20,000 ש"ח. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת avi2014, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
ההמלצה צריכה להיות לרכב חדש בלבד חובה 7 מושבים, שתיהיה אופציה ל-4*4, אבל לא חובה התקציב בסביבות ה-250-280 אלף ש"ח חשוב שיהיה מאובזר הרכב חשבתי על היונדאי סנטה פה דיזל, אבל הוא לא מגיע ברמת איבזור הכי גבוהה וזה מבאס קצת יש העדפה למנוע מוגדש, אין בעיה כלל עם דיזלים (רכב שיסע כ-30,000-35,000 ק"מ בשנה) האווטלנדר דיזל לא נראה להיט כלכך מה יש עם 7 מקומות וחדש מהחברה? תודה
הודעה אחרונה מאת amiel3, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, הייתי היום בסקודה במטרה לקנות VRS, יש להם שם אחת חדשה שהחליפו לה דלת (כנראה קיבלה מכה בהובלה). השמאי קבע ירידת ערך של 0.75% שהם בערך 2000 ש"ח. אין לי בעיה בדברים האלה בד"כ אם הם משתלמים. כרגע הם רוצים להוריד עליה רק 2000 ש"ח שזה כמובן לא בא בחשבון. כמה הורדה במחיר לדעתכם עליי לדרוש מהם? מה יהיה סביר? נ.ב היא לא היחידה במלאי או משהו. פשוט לדעתי יש לי אפשרות לתת עליה "מכה" על המכה שהיא קיבלה כבר.
הודעה אחרונה מאת Murzilka, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
היי, אני רוצה לקנות רכב מחבר, האוטו קצת יקר בשבילי אבל הוא מאוד שמור ובקושי נסעו עליו אז זו יכולה להיות הזדמנות. בגלל שזה חבר, לא יהיה מקח. מה שאשלם הוא יקח, וזה שם אותי במצב בעייתי. מדובר בב.מ.וו סדרה 1, 118i, שנת 2011, שעשתה בערך 30K קילומטרים במחירון של יד2 כתוב 108 אש"ח במחירון של גיר כתוב 80 אש"ח בקצת מודעות שהצלחתי למצוא ראיתי מחירים בסביבות ה90 אש"ח בנוסף, אני מנסה להבין כמה הרכב יאבד בשנתיים הקרובות, ושוב, לפי יד 2 הוא יאבד 15-16 אש"ח בשנה ולפי גיר 8-9 אש"ח בשנה לגמרי הלכתי לאיבוד. ואני בכלל חולם על אלפא תודה רבה
הודעה אחרונה מאת מיניקיפוד, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש בידי טופס בדיקה לרכב מאזדה 5 שנת 2006 עברה 170000 ק"מ, לפני כחודש עברה שיפוץ גיר וקולר חיצוני חדש אצל קובי גירים בירושלים, בבדיקת הרכב עלו הנושאים הבאים בענין המנוע/מערכת קירור/מערכת דלק: להלן נוסח הטופס: נזילות שמן, לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, בלאי פנימי, מערכת שסתומים קל, רעשים מגלגלות ורצועות מנוע, טיפול מערכת קירור/נוזל קירור, לנקות מערכת קירור , קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים , מערכת קירור לקויה, שמן במים, אין אחריות למנוע במקרה של פריצות מים או שמן עקב קורוזיה. ברצוני לדעת: האם זה מעיד על בעיה מהותית במנוע או בראש מנוע? (מערכת הקירור נבדקה ואין בעיה של שמן במים זה היה שאריות משיפוץ הגיר ועבר שטיפה) מה זה קורוזיה? האם זה מצוי ברכבים שנת 2006? האם אלו…
הודעה אחרונה מאת ceyal, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 656 צפיות
בהתחלה חשבתי על יונדאי I30 אבל היא לא כל כך חסכונית בדלק, לאחר מכן חשבתי על הקיה ריו גירסאת הסדאן אבל אני לא מוצא כאלו ביד2, שברולט קרוז - לא חסכונית בדלק והגירסה עם המנוע 1.4 שהיא יותר חסכונית לא קיימת בארץ, יש למישהו המלצות ? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת dorsht, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
השאלה הנ"ל היא לחבר שמתלבט יש לו סוזוקי סוויפט בת שנתיים (רכש מהחברה) אוטומטית GLX עם כ-20,000 ק"מ, אולי קצת יותר. חבר אחר, מוכר יונדאי סנטה פה דיזל (עם ה-197 כ"ס), הדגם הבכיר והמאובזר, במחיר אטרקטיבי בשביל החבר הנ"ל. הרכב מטופל במוסכים מורשים ולא נחסך עליו שקל. החבר חושש מרכב עם 120,000 ק"מ, שיהיה פחות אמין, ושיצוצו בעיות שונות ומשונות. הנסיעה השנתית תיהיה לא גבוהה כ-10-15 אלף קילומטר בשנה. יש מה לחשוש מהק"מ הגבוהה של הסנטה פה? האם הרכב בגדול אמין? יש לכם קנה מידה של עלות החזקה לרכב כזה? (יהיה הרבה יותר לאחזקה מאשר הסוויפט?) ביטוח יהיה קצת יקר יותר, אין בעיה. ואם אתם הייתם במצב הזה, ושמים את עיניין הכסף בצד, הייתם מחליפים סוויפט בת שנתיים עם 20,…
הודעה אחרונה מאת ZX2.0, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי אני מחפש רכב לסבתא שלי, כמות הנסיעה השנתית די נמוכה, חשוב רמת אבזור די גבוהה ונוחות טובה לרכב. התקציב נע בין 120-140 אלף, ובנוסף חשוב שהרכב יהיה בתצורת סדאן ויהיה לו תא מטען די נחמד, רצוי שהמרווח לנוסעים מאחורה יהיה נוח ל-3 אנשים. תודה מראש על העזרה.
הודעה אחרונה מאת markb205, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
היי, אני מחפש לקנות רכב שני למשפחה, יד שנייה. ישמש את אשתי בעיקר לנסיעות בתוך תל אביב - עד 800 ק"מ בחודש. רוב הזמן ישמש לנוסע יחיד (שנוסע לאט), לפעמים עם ילד בן שנתיים. דגשים: * אוטו לא גדול - קומפקטי או סופר מיני * מעוניין ברכב אוטומטי בלבד. * בטיחות * עלות שוטפת (ביטוח, טסט, טיפולים וחלפים, ירידת ערך, דלק בפרופיל נסיעה שלי וכו'). אני פחות רגיש לעלות הראשונית - אלא לעלות המתמשכת ופער המחיר בין קנייה למכירה לאחר 3-4 שנים. * מחפש רכב יחסית חדש: 2-3 שנים על הכביש עם ק"מ נמוך. * נוחות נסיעה תקציב עד 80k, גמיש. אשמח לעצות והמלצות על דגמים ספציפיים. תודה! עידו
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
-
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הי עקב שביל גישה בית שבעיתי למכונית נוסעים סטנדרטית אני מחפש קרוסאובר. התקציב הוא כ70 אלף ואני מחפש רכב ידני. הבחירה כרגע היא בין קשקאי ליייטי. שניהם מטרידים אותי קצת בסעיף הביצועים . לכאורה ליייטי יש פחות כוחות סוס אבל הביקורות דווקא די משבחות את היכולות המנוע. מי מהם עדיף? מהם עם מרווח פנימי ? קשקאי נראה גדול יותר האם זה כך? האם בייטי איכות תא הנוסעים עדיפה משמעותית. ומה עם אמינות האם יש יש בנות אמינות נפוצות למנוע 1.2 tsi?
הודעה אחרונה מאת yaronc, -
-
שמתי לב שבאירופה ובארה"ב היונדאי והקיה הם רכבים שכמעט ולא נמכרים הדגמים המובילים שם הם הונדה סיויק/פולקסווגן ג'טה/פורד פוקוס (דגמים שגם בעיני הם הרבה יותר טובים מהרכבים הקוריאנים) למה דווקא בארץ אכלנו את המותג של קיה ויונדאי כל כך חזק? שוק הליסינג?
הודעה אחרונה מאת שומאכר, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 1 אלף צפיות
אני רוצה לקנות רכב סופר מיני חדש ידני לאשתי בתקציב של עד 80K רוצים לקנות רכב ידני משיקולי מחיר וצריכת דלק. הרכב משמש לה + 2 כסאות תינוק. נדרש תא מטען מספק לעגלה רגילה. (ללא אמבטיה) ההתלבטות היא בין סיאט איביזה, יונדאי I20 ופורד פיאסטה. נטייה ראשונית ליונדאי I20 וגם כאן יש התלבטות אם לחכות לדגם החדש של I20 שיוצא בקרוב או לקנות את הדגם הקודם. מישהו יודע מה התמחור הצפוי של הדגם החדש של יונדאי. מוטרד שהוא יחרוג מהתקציב. אשמח לחוות דעתכם והצעות נוספות במידה ויש.
הודעה אחרונה מאת ronfi, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. אני מתלבת בין הרכבים האלו .כיוון שלי נוטה לפורד סטיישן 2011 אך אנשים אומרים לא לגעת . מה סיבות . הסכום שאני רוצה להשקיע הוא סביב 55000-60000 מה אתם אומרים ? מחכה לתשובתכם
הודעה אחרונה מאת SurfHigh, -
-
מי מחובר 3 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 886 אורחים (הצג רשימה מלאה)