Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני רוצה לקנות רכב מחבר, האוטו קצת יקר בשבילי אבל הוא מאוד שמור ובקושי נסעו עליו אז זו יכולה להיות הזדמנות.

בגלל שזה חבר, לא יהיה מקח. מה שאשלם הוא יקח, וזה שם אותי במצב בעייתי.

מדובר בב.מ.וו סדרה 1, 118i, שנת 2011, שעשתה בערך 30K קילומטרים

במחירון של יד2 כתוב 108 אש"ח

במחירון של גיר כתוב 80 אש"ח

בקצת מודעות שהצלחתי למצוא ראיתי מחירים בסביבות ה90 אש"ח

בנוסף, אני מנסה להבין כמה הרכב יאבד בשנתיים הקרובות, ושוב,

לפי יד 2 הוא יאבד 15-16 אש"ח בשנה

ולפי גיר 8-9 אש"ח בשנה

לגמרי הלכתי לאיבוד. ואני בכלל חולם על אלפא :)

תודה רבה

פורסם

תפתחו ביחד לוי יצחק.

תפתחו ביחד מודעות על מכונית דומות.

נסו להעריך כמה זה שווה - או שתפנו לחבר משותף ששניכם סומכים עליו שיתן מחיר הוגן לשני הצדדים.

בגלל שזה חבר - אתה כנראה תשלם יותר מאשר אם היית קונה מאדם זר.

בגלל שזה חבר - אתה יודע על האוטו מיליון ואחד דברים שלעולם לא תדע או תהיה בטוח בהם ברכב מאדם זר, וזה שווה שקט נפשי, כלומר כסף.

מחירון גיר - תעשה לי טובה. אל תציג אותו יותר. עד שלא שמת קישור בכלל לא ידעתי שהוא קיים. אל תציג לחבר שלך את המחירון המגוכח הזה. זה מתכון להרס החברות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

קשה להעריך במדוייק את ירידת הערך. זה משתנה.

קח בחשבון שממש בקרוב, תגיע הסדרה 1 המחודשת, מה שכמעט בוודאות ישפיע על מחירי הצורה הישנה.

מעבר לזה, המחירון הקובע הוא המחירון הרשמי של לוי יצחק. (על פיו גם עובדות חברות הביטוח, מגרשי טרייד-אין וכו')

מצד שני, אין לי ספק שחבר שלך לא שילם את מחיר המחירון הרשמי על הרכב שלו, אלא קיבל הנחה במעמד קניית הרכב. (לפעמים ההנחות מגיעות עד ל 15,000 ש"ח או בדמות חבילות).

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

מחזק את האנשים מעלי, קח בחשבון שזה שיש סיכון בעסקים עם חברים, במיוחד אם זה חברים טובים.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם (נערך)

תודה רבה על התשובות המהירות!

החברות פה לא בסכנה, כי העניין של לשבת איתו על זה (מה שבהחלט היה מקל עלי) לא יקרה.

לא מעניין אותו להתעסק בזה. הוא לא ישאל למה, ולעולם לא יבדוק את המחיר. מה שמעמיס עלי את כל האחריות.

לגבי מחירון גיר, התנצלותי, פשוט יצחק לוי לא קיימים באינטרנט, גיר כן..

ואז הפערים.. מה שנקרא "פה חשדתי" :) בגלל זה שאלתי, תודה.

ועד כמה שאני מכיר לוי יצחק הוא מחירון של חברות הביטוח ויש בו אנומליות גדולות מאוד לטובתן,

והוא לא משקף ערך אמיתי של רכב אלא את הערך הביטוחי שלו. בגלל זה לא הלכתי אליו.

קצת בגלל זה ובעיקר בגלל שהדגם הזה לא מופיע בו..

bmw_118i_no2011.jpg

עריכה אחרונה על ידי shory
תמונה בגוף הטקסט
פורסם

אז תשקיע 40 שקלים ותקנה מחירון...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם
אז תשקיע 40 שקלים ותקנה מחירון...

אצלך הדגם הזה מופיע? אני אקנה ממך את המחירון ביותר מ40 שקלים, מה המחיר של המחירון? =]

אבל באמת, אני עדיין מחכה לתשובה מלוי יצחק. גם נפחי המנוע שמופיעים אצלם לא מתאימים לדגם הזה.

בסוכנות במוו גם לא ידעו ממש לתת לי תשובה, נפנפו אותי בטוענה שהמחירון 83 אש"ח אבל בכזה חוסר סבלנות שלא נשארתי לשאול איזה דגם. הבנתי שלא אקבל תשובה רצינית. בעסה.

אעדכן ברגע שלוי יצחק יענו.

תודה

פורסם

תבקש מחבר שלך שיבדוק ברישיון את נפח המנוע, כוחות הסוס ורמת הגימור.

ככה נוכל לדעת בוודאות.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

לא מערבבים שמחה בשמחה ולא מערבבים כסף עם חברים/משפחה -במיוחד במצב שתיארת, בו "

מה שאשלם הוא יקח, וזה שם אותי במצב בעייתי

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

תעביר את התפוח האדמה הלוהט לחבר, יחד עם מחירון לוי יצחק שבו מופיע הדגם.

שיזרוק מספר. מתאים - סבבה. לא מתאים - לא סבבה.

לשעבר:

פורסם

אני קניתי מחבר רכב, בדיוק כמו שאתה מתאר. סיכמנו על מחירון לוי יצחק פלוס מגמת השוק. בנוסף מכרתי רכב לחבר ועשינו אותו הדבר. בשני הרכבים הקונה צריך להבין שמרגע הרכישה, הכל עליו. כמובן בהנחה שהמוכר אומר רק את האמת. היו תקלות בשני הרכבים, גם בזה שקניתי וגם בזה שמכרתי ולא היו בעיות בחברות ובכלל לא היו שום רגשות רעים. היה תאום ציפיות מלא וזה הכי חשוב.

Peugeot 208 GTI 2016

פורסם

אנשים, אל תשכחו ש bmw במצב טוב כמעט תמיד נמכרת 10-15 k מעל המחירון.

חבר שלי רצה לקנות x1 מהסוכנות כיד שנייה ורצו 16 מעל המחירוו, אח"כ הוא הלך לאוטודיל ורצו עליו 15 מעל המחירוו.

חבר אחר שלי מכר סידרה 3 שנת 2012 ב 10 מעל המחירון.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

ממש תודה לכולם.

בינתיים ענו לי מלוי יצחק עם שאלות, ולא חזרו אלי עם מחיר.

דרייבמאסטר, זה 118i חמש דלתות, 136 כ"ס

אין רמת גימור לא ברישיון ולא תחת קוד הרכב במשרד התחבורה

קארמן! מאיפה הבאת את המחירון הזה? זה לוי יצחק?

קטע, ברישיון רכב וגם במשרד התחבורה כתוב 118i אני מניח שזו טעות בלוי יצחק.

אני מקווה שמחר לוי יצחק יענו לי ואוכל לעדכן כאן לבאים שיחפשו מחיר לרכב הזה. אבל אני מניח שזה העניין.

תודה תודה !

לגבי החבר באמת אין עניין, אחרי 20 שנה אם נתחיל להתחשבן בטח מישהו יכול לקנות לשני אוטו קטן =]

ואכן, 10K לפה או לפה לא ישאירו אותו רעב, הוא כנראה לא ידע ובטוח לא ישאל, אבל לא מתאים לקנות ממנו ב75 אוטו של 110, סתם כי אם אני רוצה לקחת לו כסף אני פשוט אבקש ממנו.

בגלל זה ה"בעיה", לא בגלל שהוא חבר, אלא בגלל שהוא קצת עצלן :) ולא רוצה להתעסק עם זה וסומך עלי שאני אמצא את המחיר ההוגן.. ברור שאני מוריד לו אלפיה על כל הבירורים! חח

שוב תודה על ההיענות

• תוכן חדש...