Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4155 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים !

לאחרונה עברתי לגור בבית חדש עם אישתי והילדה, באורנית.

אני עובד בהרצליה פיתוח וצריך לנהוג לשם על בסיס יום יומי, אורך הנסיעה מפתח ביתי עד המשרד הינו 27 ק״מ.

אני נוסע לבד 99% מהזמן והמטען היחיד שלי הוא תיק של לאפטופ :).

לעיתים אני ארצה לקחת אופניים על הרכב, אין לי בעיה להשקיע בגגון - ופה אנחנו מגיעים לחלק של הדרישות.

חשוב לי שתהייה לי אפשרות לשים גגון על הרכב.

אין לי בעיה עם ידני, אך יהיה נחמד להתפנק עם אוטו (כל זמן שלא מדובר בתיבה עם חווית שימוש מערבל מזון מצוי).

וזה המקום לציין עוד עובדה, אני בחור גדול (1.83 110 קילו) זכור לי מקרה שבו ישבתי בניסאן ג׳וק והרגשתי את הדופן של הרכב צמודה לכתף שלי.

כפי שציינתי בכותרת התקציב שלי הינו ~70K.

חשובה לי אמינות בטיחות וחיסכון בדלק

מעוניין לקנות רק חדש, מבחינתי יד1 עם 0 ק״מ זה גם חדש.

מה שבאמת מעניין אותי זו האחריות, כזו תתקרב לסופה אני מוכר.

ככה אני, מוכן לשלם על שקט נפשי :)

אז פה המקום לשמוע את דעתכם....

So make like a forum and speak up :)

מחכה ומקווה לדיון פורה,

טל

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

נ.ב.

לאלו מכם שתוהים מה עלה בגורלו של הקשקאי השחור והאהוב שלי?

מאז שביתי היקרה באה לעולם, היא לקחה אותו והעסיקה את אישתי כנהגת בוס.

אז אני עם אופל קורסה שאני לא אוהב במיוחד :|

פורסם

כפי שראיתי, יש הרבה חידושים ועידכונים בקטגוריה

ואני ממש לא פוסל רכב מיני כל זמן שהוא יעשה את העבודה ויהיה נוח בצורה סבירה

ראיתי גם אפשרות לקיה ריו 1.4 אוט אבל לא יצא לי לנהוג עליה...

חדשה יד 1 0 ק״מ אזור ה80K זה אפשרי אבל השאיפה שלי היא להישאר באזור ה70K.

פורסם

ב-80 ולא מיני יש את האיביזה AM5 ומיצובישי ספייס-סטאר.

לאיביזה אחריות קצרה אבל היא מרווחת וזריזה יותר, הספייס צפוייה להית אמינה יותר והיא מאובזרת מאוד אבל היא קטנה ומרגישה מיושנת מעט.

מציע לך לבדוק באוטודיל את המלאי של הפיג'ו 2008 הידני, היבואן כרגע מוכר אותו ב-89 ואני מניח שכיד ראשונה עם 0 ק"מ הוא יהיה קרוב יותר לתקציב שלך.

פורסם

בדוק את ה-I10 החדשה ואת המיצובישי ספייסטאר (מבחינת דלק המיצובישי עדיפה, בכל השאר היונדאי עדיפה).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם אתה יכול לחרוג לכיוון 90K - אפשר לקנות פיאסטה 1.6 כפולת מצמדים חדשה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

עם גודל שלך ונסועה בין עירונית הייתי מוותר על סגמנט. בתור אחד שהייתה לו הונדה ג'אז ועברתי לעבוד במרחק מהבית נשברתי אחרי 3 חודשים ועברתי לרכב גדול שמתאים למשימה. רכבים קטנים לא נוחים ולא נעימים לנסיעה בכביש בדרך קבע. במיוחד כאלה עם גיר רציף. אתה פשוט תהיה עייף מת. רכב יחיד שיכול להתאים באיזור הזה של תקציב הוא קליאו 0.9 ידנית ואולי ריו.

פורסם

מזל טוב קנופף, אני זוכר אותך מאז שהיית כזה קטן. טוב נו, אף פעם לא היית כזה קטן :wink:

חדש ואוטומטי ב 70? לדעתי הספייס-סטאר היא התמורה הטובה ביותר לכסף (ב 70 או 71 "על הכביש" תקבל יד ראשונה ליסינג 0 ק"מ).

מוכן להתפשר על ידני? הייתי הולך לראות את הסנדרו סטפווי של דאצ'יה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על הברכות ;)

הרבה שינויים בחיים!

אתה יותר ממוזמן לבוא לביקור

יש גריל בירות וכוס תה לסיום, רק תגיד מתי

אני חשבתי על הסטפאווי, אך הביקורות הפושרות מחו"ל מעט מדאיגות, לך יצא לנהוג עליה?

מה עם הריו? מה דעתכם עליה?

פורסם
ב-80 ולא מיני יש את האיביזה AM5 ומיצובישי ספייס-סטאר.

לאיביזה אחריות קצרה אבל היא מרווחת וזריזה יותר, הספייס צפוייה להית אמינה יותר והיא מאובזרת מאוד אבל היא קטנה ומרגישה מיושנת מעט.

מציע לך לבדוק באוטודיל את המלאי של הפיג'ו 2008 הידני, היבואן כרגע מוכר אותו ב-89 ואני מניח שכיד ראשונה עם 0 ק"מ הוא יהיה קרוב יותר לתקציב שלך.

מבחינת מרווח בירכים מאחור האיביזה לא יותר מרווחת,אבל יש לה תא מטען גדול יותר,האיביזה די צפופה מאחור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

2008 זו אופציה מצוינת.

פורסם
תודה על הברכות ;)

הרבה שינויים בחיים!

אתה יותר ממוזמן לבוא לביקור

יש גריל בירות וכוס תה לסיום, רק תגיד מתי

אני חשבתי על הסטפאווי, אך הביקורות הפושרות מחו"ל מעט מדאיגות, לך יצא לנהוג עליה?

מה עם הריו? מה דעתכם עליה?

יכול להיות שהריו באמת תתאים לך מבחינת המרווח והנוחות שאתה מחפש, אבל את זה אתה תצטרך לבדוק לבד.

בהשוואה לi10 זאת בטוח אופציה יותר נוחה

• תוכן חדש...