Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
INON007 מתי פעם אחרונה נסעת בפורד פיאסטה...נראה לי מזמן.

מספיק איכותית לטעמי .

מדובר בסופר מיני איכותית אמינה וחסכונית ודי מרווחת בסגמנט שלה ומהיותר איכותיות שאני מכיר ,עבודת מיתלים

שקטה בנסיעה ומרגישה איכותית גם בנסיעה מהירה,אות היא הרשימה לטובה.

נהגתי בפוקוס החדשה (שאמורה להיות טובה יותר מהפיאסטה), ולדעתי היא ממש לא נוחה, היא קשה מאוד ולא הרשימה אותי בכלל.

במחיר של 65~70 k אני הייתי בוחר בגולף (בפורום אומרים שהגיר עושה בעיות

אבל בפועל אני עובד במקום שבו הרוב אוהבים רכבים אירופאיים ויש ללמעלה מ 20 אנשים רכבים מקונצרן פולצוואגן ולאף אחד אין בעיות).

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבחור שאל על רכב לא קטן כדוגמת הI20 אבל לא גדול כ I30 ןמאזדה 3.

בסגמנט הסופר מיני יש את הריו של קיה מאזדה 2 וגם הפורד פיאסטה.

לדעתי היא הכי איכותית בסופר מיני,המנוע ה 1.2 קצת איטי ומרגיש עצל,אבל המכונית מרגישה מצויין וחסכונית בהתאם.

פורסם

מה אתה צריך את הסיכון של בעיות DSG?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אדון ארז הנכבד,.

לא יעזור לך אם כל יום תפתח נושא חדש ישן בפורום זה.

אתה רק תהפוך ליותר ויותר מבולבל (עובדה שהתחלת עם i35 עברת לפוקוס, קיה סיד ועכשיו פיאסטה מעניינת אותך).

אני עדיין עומד מאחורי ההמלצה הראשונה שלי, i25 פרימיום, אבל אתה בוחר להתעלם ולהמשיך להתפזר.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם (נערך)
אדון ארז הנכבד,.

לא יעזור לך אם כל יום תפתח נושא חדש ישן בפורום זה.

אתה רק תהפוך ליותר ויותר מבולבל (עובדה שהתחלת עם i35 עברת לפוקוס, קיה סיד ועכשיו פיאסטה מעניינת אותך).

אני עדיין עומד מאחורי ההמלצה הראשונה שלי, i25 פרימיום, אבל אתה בוחר להתעלם ולהמשיך להתפזר.

בגלל שאני לרוב מחזיק רכב 8-9 שנים אני ממש בררן לפני שאני מגיע להחלטה

נסעתי על הפוקוס והיא היתה מצויינת, כבר החלטתי ללכת בכיוון ואז הגיעו השמועות על הבעיות בגיר

הI25 פשוט ממש יקרה יחסית למה שהיא נותנת, היא מהווה תמורה לא טובה למחיר

ואני שומע הצעות שנשמעות לי אחלה ואני אבדוק אותן, אני מודה לכל אחד שנתן הצעה

(פביה/פיאסטה/גולף וכו')

אשמח לקבל חוות דעת נוספות שמחזקות או מה שנאמר כבר או מציעות משהו אחר

אגב בדקתי את הגולף TRENDLINE והאיכות חומרים שלה היתה זוועתית בצורה מוזרה. בחנתי 3 רכבי גולף שונים ובכולם הצבע התקלף מההילוכים, הריפודים נוטים להקרע, והתחושה הכללית שהרכב ראה ימים טובים יותר... אפילו האקסנט 2002 שלי נראתה יותר טוב. מקווה שזה לא מאפיין את הגולף

עריכה אחרונה על ידי Erez Levi
פורסם

אני הייתי חושב על הכיוון של חברות ההשכרה - תלך ותראה מה יש להם בגזרת הרכבים בני פחות משנה.

אתה מקבל הנחה מכובדת, לפעמים גם 20% - וביחד עם ירידת הערך של רכב בן שנה, אתה יכול להגיע לרכבים שאתה רוצה בלי ליפול לשנתוני 2012.

נכון, רוב הזמן אלה לא הדגמים המאובזרים יותר, אבל מצד שני אתה מתקדם לרכב כמעט חדש, עם 15-20 אלף ק"מ בלבד.

פורסם
אני הייתי חושב על הכיוון של חברות ההשכרה - תלך ותראה מה יש להם בגזרת הרכבים בני פחות משנה.

אתה מקבל הנחה מכובדת, לפעמים גם 20% - וביחד עם ירידת הערך של רכב בן שנה, אתה יכול להגיע לרכבים שאתה רוצה בלי ליפול לשנתוני 2012.

נכון, רוב הזמן אלה לא הדגמים המאובזרים יותר, אבל מצד שני אתה מתקדם לרכב כמעט חדש, עם 15-20 אלף ק"מ בלבד.

ממש לא מפריע לי שהרכב יהיה 2011, כי אני עדיין יכול למצוא ק"מ נמוך (יצא לי לראות גם רכבים שעשו 40 אלף ק"מ)

פשוט ברור לי שאם ארצה ללכת על שנתונים חדשים אני אצטרך להתפשר על דברים אחרים

אבל אני רואה שהאנשים פה בפורום קלעו בדיוק למה שאני מחפש, רכב איכותי שנותן תחושה של איכות חומרים גבוהה ובנוסף אמינות טובה

פורסם

יש עוד אופציה שהייתי בודק וקח לנסיעת מבחן, סוזוקי סוויפט לא שיא האיכות אבל מקום טוב באמצע

ותחזיק שנים רבות ללא הפתעות וקלקולים מיותרים ואחזקה זולה. יש גם 1.2 ליטר ואפשרות ל 1.5

ליטר זריזה ואמינה אך פחות חסכונית.

קח יום שישי פנוי וקבע נסיעות מבחן ותחליט.

פורד פיאסטה 1.2 1.6

סוזוקי סוויפט 1.2 1.5

קיה ריו 1.4

יונדא I20

פורסם
נסעתי על הפוקוס והיא היתה מצויינת, כבר החלטתי ללכת בכיוון ואז הגיעו השמועות על הבעיות בגיר

לפוקוס דור קודם אין שום בעיה בגיר, ובגרסת ה-2.0 ליטר היא מגיעה רק בגרסת הטיטניום המאובזרת. תמצא אחת פרטית ומטופלת ותיהנה ממכונית מעולה ואיכותית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
לפוקוס דור קודם אין שום בעיה בגיר, ובגרסת ה-2.0 ליטר היא מגיעה רק בגרסת הטיטניום המאובזרת. תמצא אחת פרטית ומטופלת ותיהנה ממכונית מעולה ואיכותית.

פוקוס 2000 דור קודם היא אכן אופציה מצויינת.

הדגם נקרא ג'יהה והוא אכן מאובזר בכל טוב.

אופציה נוספת שהייתי בודק היא אופל אסטרה, רצוי עם מנוע טורבו 1400,מחיסינג של שלמה סיקסט.

רוצה רכב עם אמינות מצויינת? חפש הונדה סיויק 5 דלתות או מיצובישי לנסר ספורטבק.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם
פוקוס 2000 דור קודם היא אכן אופציה מצויינת.

הדגם נקרא ג'יהה והוא אכן מאובזר בכל טוב.

אופציה נוספת שהייתי בודק היא אופל אסטרה, רצוי עם מנוע טורבו 1400,מחיסינג של שלמה סיקסט.

רוצה רכב עם אמינות מצויינת? חפש הונדה סיויק 5 דלתות או מיצובישי לנסר ספורטבק.

העלית פה אופציה מצויינת.

ההונדה סיויק 5 האצ'בק רכב שאני אוהב מאוד

איך הוא מבחינת עלויות אחזקה וטיפולים? אני מניח שדי יקר

מה גם שהמחירון שלו לא זול, ככה שאאלץ להתפשר על שנתון 2010

פורסם
זה רק אני או שה SX4 היא מה שהוא מחפש?

גם אמינה, גם מרווחת, גם חסכונית יחסית לכל מה שנאמר כאן...? גם שנתון חדש (2011 אפשר ב65).

סליחה על השטחיות אבל הSX4 רכב ממש מכוער גם מבחוץ וגם מבפנים.

ודי קשה להגיד עליו שהאיכות חומרים שלו והרמת גימור גבוהה

הסיויק האצ'בק נחשבת חסכונית? דווקא הייתי בטוח שהמנוע 1.8 הזה שותה דלק

• תוכן חדש...