Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אולי תוכל לשתף קצת חוויות על הסוויק האצ'בק.

פות"ש, איכות זה דבר יחסי (ביחס לסגמנט, למחיר וכמובן בעיניי המתבונן). הגבלת המחיר והשנתונים שלך מאפשרים לך רכבים עממים בלבד, זאת קטגוריה שנופלת באיכות שלה מרכבי יוקרה. לכן, לדעתי, כדאי שתדרג את העדיפויות שלך (שנתון או רמת הגימור של האוטו).

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם (נערך)

ראיתי שהציעו לך לנסר ספורטבק, בתור בעלים של אחת כזאת היא לא תתאים לך.

יש לה את רוב הדרישות שלך (מחיר, עיצוב, מרווח, אבזור, אמינות ובטיחות)

אבל לשתות היא שותה בלי עין הרע, איכות חומרים בתא נוסעים לא ממש טובה,

והיא גם אפילו ארוכה ממאזדה 3 (2009-2012) בחצי ס"מ

ההונדה סיוויק האצ'בק תהיה מעולה בשבילך, רק שאין לי מושג מה טווח המחירים שלה

ובגרסאות המאובזרות אני מאמין שהיא תעלה יותר מ70 ...

תבדוק באמת את האפשרות של יונדאי i25 פרימיום (1.6) :-D

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

פורסם

אולי תוכל לשתף קצת חוויות על הסוויק האצ'בק.

פות"ש, איכות זה דבר יחסי (ביחס לסגמנט, למחיר וכמובן בעיניי המתבונן). הגבלת המחיר והשנתונים שלך מאפשרים לך רכבים עממים בלבד, זאת קטגוריה שנופלת באיכות שלה מרכבי יוקרה. לכן, לדעתי, כדאי שתדרג את העדיפויות שלך (שנתון או רמת הגימור של האוטו).

השנתון לא חשוב לי.

תכלס כשמדובר ברכב אמין, מה חשוב השנתון?

אני מעדיף רכב איכותי ברמת גימור גבוהה שנתון 2011-2010 ולא רכב עם תחושה זולה שנתון 2013

הסוזוקי לא באה בחשבון, אני פשוט לא נקשר לרכב

והI25 יקרה יחסית ללא סיבה מוצדקת, היא בינונית מינוס בכל הפרמטרים

פורסם

כשאתה "מעקם פרצוף" על הונדה שנת 2010 בגלל השנתון, זה מעיד על זה ששנתון חשוב לך.

כמו שאמרתי מקודם, תגדיר מזה "איכות" מבחינתך. כי בשביל מישהו אחד פאביה או יונדאי i20 יראו איכותיות ובשביל מישהו אחר ב.מ.וו סדרה 3.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
כשאתה "מעקם פרצוף" על הונדה שנת 2010 בגלל השנתון, זה מעיד על זה ששנתון חשוב לך.

כמו שאמרתי מקודם, תגדיר מזה "איכות" מבחינתך. כי בשביל מישהו אחד פאביה או יונדאי i20 יראו איכותיות ובשביל מישהו אחר ב.מ.וו סדרה 3.

ממש לא מעקם פרצוף.. דווקא אני אשמח לרכב שהוא שנה אחת יותר בשנתון, אבל מרגיש יותר איכותי

אני אנסה להגדיר איכות:

נכנסתי לI20 והיא הרגישה לי כמו צעצוע, פלסטיקה זולה, לא רואה את עצמי נוהג ברכב כזה

לעומת זאת, בפורד פוקוס (2012) הרגשתי שאיכות החומרים גבוהה יותר. אבל הדגם בעייתי ולכן ירדתי ממנו

פורסם

כנראה שלא הבנתי אותך נכון בהודעה הזאת:

העלית פה אופציה מצויינת.

ההונדה סיויק 5 האצ'בק רכב שאני אוהב מאוד .... מה גם שהמחירון שלו לא זול, ככה שאאלץ להתפשר על שנתון 2010

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הסיוויק מרווחת , תא מטען גדול ונוח לשימוש. פלסטיקה דיי איכותית וסביבת נהג בסטייל "ספורטיבי". המנוע נחמד ביותר ומעל 3000 סל"ד מרגיש דיי חזק. אחיזה והגה טובים מאוד לדעתי. צריכת דלק ממוצעת 1:11.5-12 . בסעיף החסרונות- קשיחה מאוד ומרגישים כל בור קטן על הכביש.

בגדול רכב מומלץ במידה ואתה מחפש משפחתית האצ'בק אטמוספרית.

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
הסיוויק מרווחת , תא מטען גדול ונוח לשימוש. פלסטיקה דיי איכותית וסביבת נהג בסטייל "ספורטיבי". המנוע נחמד ביותר ומעל 3000 סל"ד מרגיש דיי חזק. אחיזה והגה טובים מאוד לדעתי. צריכת דלק ממוצעת 1:11.5-12 . בסעיף החסרונות- קשיחה מאוד ומרגישים כל בור קטן על הכביש.

בגדול רכב מומלץ במידה ואתה מחפש משפחתית האצ'בק אטמוספרית.

איך הוא מבחינת עלות טיפולים? אמינות?

• תוכן חדש...