Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4148 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מאזדה לנטיס 2004

טיוטה קרולה 2003

לנסר קלאסיק 2006

אימפרזה 2005

משהו יותר קטן גטס 2007 ומעלה

עריכה אחרונה על ידי ABSULUTT
פורסם

הרכב הכי שמור שתמצא זה יהיה הרכב הכי אמין.

נניח לדוגמא אם תמצא רנו מגאן שנת 97 שמורה ומטופלת, ולעומתה תמצא אימפרזה 2004 שחוטה שהתעללו בה, הרנו תיהיה יותר אמינה.

עדיפות לגיר ידני כמובן.

מה הדרישות שלך מהרכב חוץ מאמינות?

פורסם

זה דחוף כי אני עוד מעט מתחיל סמסטר ואז לא יהיה לי זמן לחפש רכבים לעשות להם בדיקות לתאם עם המוכרים ועוד.....

ובנוגע לדרישות אין לי כל כך רק שיהיה אמין

פורסם (נערך)

אין לך סבלנות אפילו למצוא שם משתמש נורמלי. וגם לא לכתוב עם סימני פיסוק. בנוסף החוסר תרבות הזה של מלא סימני קריאה ו"דחוף!!!!!!" כאילו שאתה לבד בפורום זה גועל. תיכף תתלונן גם שלא מוכרים לך פה שוקולד.

הסטודנטים של היום.

עריכה - גם פתחת פה כבר איזה 5 שרשורים שכולם עוסקים ברכב בתקציב 15 או 20 אלף, לסטודנט, אמין גטס כן או לא, רכב יפני, איביזה אוואו ושות' וכו' וכו'. אז כנראה שזה לא דחוף, ולא נעליים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

הרכבים שהציעו בהחלט ידועים באמינותם. הייתי מוסיף סוזוקי בלאנו.

בכל מקרה ידני יוסיף משמעותית לאמינות. אבל קשה מאוד להשיג רכבים כאלו ידניים (חלקם בלתי אפשרי) וידני ברכבים אלו יעלה יותר מאוטומטי.

פורסם

יונדאי אקסנט אחלה רכב ואמין.. לא בטוח שהוא עד 20 אלף אבל אני משער שאם מתפשרים על השנה אפשר להגיע לסכום הזה

פורסם

צר לי לנפץ מיתוסים ולשחוט פרות קדושות אבל רכב אמין בתקציב נמוך הוא אך ורק רכב שטופל לפי הוראות יצרן בזמן עם חלקים איכותיים והתנהגו אליו בצורה סבירה ולא חוראנית.

גם אם תקנה רכב יפאני "הכי אמין שיש" זה לא יעזור לך אם יתקלקלו לך 4 בולמים או חיישן, או שיתקלקל הגיר, אתה תבכה הרבה במוסך.

בנוסף לכל מה שרשמתי, חפש רכב עם גיר רגיל.

• תוכן חדש...