Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות רכב סופר מיני חדש ידני לאשתי בתקציב של עד 80K

רוצים לקנות רכב ידני משיקולי מחיר וצריכת דלק.

הרכב משמש לה + 2 כסאות תינוק. נדרש תא מטען מספק לעגלה רגילה. (ללא אמבטיה)

ההתלבטות היא בין סיאט איביזה, יונדאי I20 ופורד פיאסטה.

נטייה ראשונית ליונדאי I20 וגם כאן יש התלבטות אם לחכות לדגם החדש של I20 שיוצא בקרוב או לקנות את הדגם הקודם.

מישהו יודע מה התמחור הצפוי של הדגם החדש של יונדאי. מוטרד שהוא יחרוג מהתקציב.

אשמח לחוות דעתכם והצעות נוספות במידה ויש.

פורסם

הדגם הקיים של ה-i20 אזל מהמלאי.

אני הייתי הולך על הפיג'ו 208 המוצעת במבצע ב-70K.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם אין לחץ לקנות, במקומך הייתי מחכה. ה-i20 החדשה ממש מעבר לפינה (עניין של כמה שבועות), אחריה יגיעו הקורסה והפאביה החדשות שאמורות להיות טובות יותר ממה שמוצע כיום.

אם אין אפשרות לחכות, הייתי בודק גם את האופציה של הקליאו עם מנוע 0.9 טורבו ותיבה ידנית. מותק של מכונית אם כי תא המטען קצת קטן (אבל יכול מאוד להיות שיספיק לך).

האיביזה והפיאסטה אמנם לא רעות, אבל כבר מיושנות ומגיעות ברמת גימור מעליבה למדי בדגמים הידניים.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

אני רק שאלה - יש סיבה מיוחדת שאתם מתעקשים על רכב חדש?

כי אם לא, נשמע לי הרבה יותר הגיוני למשפחה עם 2 ילדים (ומי יודע מה עוד מ/יתבשל) לרכוש באותו תקציב משפחתית חסכונית ואמינה, גם אם זו משפחתית קומפקטית... התצרוכת דלק לא תהיה שונה בהרבה, אבל מבחינה פרקטית ומבחינת נוחות זה יהיה הפרש לא קטן.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

עקרונית אתה צודק, אבל זה לא מה שהוא שואל.

בא להם חדש, בשביל האחריות, והנוחות של רכב חדש, שהם הבעלים שלו מהקילומטר הראשון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עקרונית אתה צודק, אבל זה לא מה שהוא שואל.

בא להם חדש, בשביל האחריות, והנוחות של רכב חדש, שהם הבעלים שלו מהקילומטר הראשון.

אני יודע שזה לא מה שהוא שאל (די התייחסתי לזה במשפט הראשון שלי), אבל ייתכן שהוא לא מכיר את כל הנתונים, ייתכן שייעצו דבר אחד והפורום יגרום לו ללכת בכיוון האחר, ייתכנו כל מיני אפשרויות אחרות...

כל המהות של פורום ייעוץ זה לייעץ, פות"ש צריך לעשות את העיבוד האישי שלו למידע ולקבל החלטה בהתאם.

ואם התשובה שלך הייתה התשובה של פות"ש (משום מה ענית בשמו, הרי יכול להיות שהוא רוצה רכב חדש כי יש מבצע שעניין אותו, הוא צריך תנאי מימון מסויימים, או כל מיני סיבות אחרות), דווקא אז אני חושב שהיה משקל גדול יותר למה שאמרתי... אבל אין סיבה לנהל דיון על ספקולציות :)

פות"ש - אם תרצה לשמוע חוות דעת בנוגע לסיבות שרכב משפחתי יד 2 עלול להוות אלטרנטיבה מצויינת מבחינת נוחות, בטיחות ועלויות, אתה מוזמן להגיב. אם אתה סגור על ההחלטה שלך אז אנשים מעלי נתנו לך המלצות מצויינות.

בהצלחה!

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

היי,

זה רכב שני למשפחה. הרכב משמש רק את אשתי ו-2 הילדות.

בשאר הזמן נוסעים במשפחתית קטנה שלי.

בעיקר רוצה נוחות לאישה. היום היא נוסעת בפורד פיאסטה 2000 שאגב הוא רכב מצוין.

שלומי

פורסם
הדגם הקיים של ה-i20 אזל מהמלאי.

אני הייתי הולך על הפיג'ו 208 המוצעת במבצע ב-70K.

אחת המכוניות הנוחות בקטגוריה היא פיג'ו 208. גם נראה שהיא עונה על יתר הדרישות שלך, ובגלל שהיא מוצעת במבצע שווה לשקול אותה.

• תוכן חדש...