Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אנו משפחה בת ארבע נפשות, נסועה שנתית של כ25,000 ק"מ ש90% ממנה בתוך העיר.

עד היום נסענו בג'יפונים (פורסטר, XV) והיום אנו מחפשים רכב משפחתי או ג'יפון בתקציב של עד 80K ש"ח.

כמובן שיד שניה עם עדיפות לשנים מתקדמות יותר (כדי להפחית סיכוי לתקלות זיקנה למיניהן).

אידיאלית היינו רוצים משהו מפנק (באבזור) וגדול (במרחב) אולם ברור לי שזה אולי לא ריאלי.

צריכת הדלק והאמינות חשובה לנו מאוד כיוון שהרכב הוא רכב יחיד ועיקרי שלנו וכידוע בארצנו כל שקל חשוב.

מבחינתי כל מה שמעל 1:11 בעיר ו1:17 בבינעורני הוא חסכוני דיו.

רכבים שחשבתי עליהם הם ג'וק, פריוס (דור 3), רנו פלואנס דיזל, קאמרי ועוד כמה.

מאוד אשמח להמלצות על רכב אפשרי ומומלץ על סמך ניסיונכם?

תודה,

גילעד.

פורסם

תוריד את הג'וק מהרשימה שלך, היא לא מתאימה לשמש כמכונית משפחתית (לידיעה, היא מבוססת על הניסן מייקרה) לאור העובדה שהספסל האחורי שלך מאד צפוף.

פלואנס דיזל או פריוס אמורים לעשות את העבודה, רק שאני לא בטוח שתמצא מכוניות צעירות או עם נסועה נמוכה בתקציב שלך (אבל אני לא מאד מעודכן לגבי מחירי היד II העדכניים אז חיפוש נעים).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מציע לנסות גם את היטי, רצוי בדגם הידני כמו של menir שיפחית סיכויים לתקלות ב-DSG. היטי דיי עונה על הדרישות שלכם.

אם ידני זאת אפשרות אז יכול להיות שתוכלו גם לקנות פיג'ו 2008 ידני עם 0 ק"מ מאוטודיל, מדובר בדגם בסיסי ופשוט אבל ברכב חדש וחסכוני.

גם ניסאן קשקאי ידני צריך להיבדק.

אם מדובר רק בגיר אוטומטי אז היטי עדיין בתמונה אבל יש איתו סיכוי לא רע לתקלות ב-DSG.

בדור הקודום של האוריס הגיע לקראת סוף השיווק גם הדגם ההיברידי עם יחידת הנעה זהה לשל הפריוס אבל עיצוב האצ'בק קונוונציונאלי יותר ומחיר נמוך יותר.

ביד 2 יש כמה כאלה שקרובות לתקציב ויש כמה שכדאי להימנע מהן (קילומטראז' גבוהה ואחרי תאונה).

הייבריד היא הטכנולוגיה האולטימטיבית לעיר ויכולה לחסוך לכם לא מעט דלק/כסף.

האוריס היא העדיפה לדעתי אבל שווה לבדוק גם את הונדה אינסייט או ג'אז הייבריד שמעט קטנה יותר.

פורסם

לי יש ניסאן קשקאי ידנית (סליחה, עכשיו לאישתי יש קשקאי) :)

בשנה וחצי שהרכב היה אצלי, מאד הייתי מרוצה מהכל.

אם אני צריך לחפש תלונות בכוח הייתי שמח להילוך 6 למעל חיסכון עדיף בדלק (בממוצע הרכב צורך 13 לליטר)

מבחינת מקום אין בעיה לשבת 4 נפשות ברכב.

אצלינו מאחור יש עלת תינוק בקבוע ויש מקום לעוד כמה תיקים.

אם משאירים את המגש של תא המטען בבית הסידור נעשה נוח משמעותית.

הרכב יצלח שבילי עפר ללא כל התרגשות אבל לא הייתי מפתח הרפתקנות יתר איתו

מחוץ לעיר באזור ה100 קמש ניתן להשיג צריכת דלק של 16 לליטר ומעל

בהצלחה!

סובארו XV 2016 - כוכבים בעניים

פורסם

25000קמ כש90% מהנסיעות בתוך העיר=צריכת דלק גבוהה.

קח רק דיזל או היברידי.

פריוס 3 לדעתי לא בתקציב שלך וגם אין שום דבר מפנק ברכב הזה,פלואנס דיזל דווקא רעיון טוב.

פורסם

המון תודה חברים!

אני הולך לחקור את הפריוס, אוריס וקשקאי קצת :-)

אגב - הפתיע אותי הקשקאי כי אני שמעתי על צריכה של 1:10 במקרה הטוב.

תודה,

גילעד.

• תוכן חדש...