Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני צעיר בן 22 אבל צריך רכב משפחתי כי אין רכב אחר במשפחה.

מחפש משהו אמין ולא כל כך אוכל דלק..מעדיך יפני או קוריאני כי הם זולים יותר בטיפולים .

לא סופר מיני.

נסיעות לא ארוכות אבל לא רק בעיר.

גיר לא כזה משנה אבל ידני זה אופציה שניה.

פתוח להצעות. תודה!

פורסם (נערך)

אופציות לרכבים יחסית זולים לקניה מהסוג שאתה מחפש - מיצובישי לנסר, קיה פורטה. אם אתם לא צריכים בגאז' גדול מאוד, אני ממש ממליץ על סוזוקי sx4 בצורת 5 דלתות -רכב אמין וחסכוני יותר. סוזוקי sx4 סדן לטעמי פשוט לא רכב יפה אבל מכל הבחינות האחרות הוא מומלץ, ויש לו בגאז' ענק.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

שלום,

קיה פורטה תוכל להתאים מאוד לדרישות שציינת. מדובר במכונית משפחתית מתוצרת קוריאה, אמינה מאוד ולא יקרה לאחזקה. כל הדגמים של הפורטה החל מסוף 2010 ועד היום מגיעים עם גיר אוטומטי חדש שיש לו שישה הילוכים, מה שמשפר את צריכת הדלק.

עוד אופציה טובה שלא הוזכרה כאן היא מאזדה 3. היא קצת פחות מרווחת מהקיה, אבל גם היא נחשבת למכונית אמינה מאוד ולא יקרה לאחזקה. למאזדה יש התנהגות כביש קצת יותר ספורטיבית וצעירה, והיא זריזה יותר מהקיה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

אני גם חשבתי על מיצובישי לנסר אבל אוהב יותר את הספורטבאק הוא יותר יפה. אבל האוטו הזה דיי שותה דלק. מה אתם אומרים על סובארו? B3, b4, אימפרזה?

I30 אני גם חושב שאופציה טובה אבל אמרו לי שקשה למצוא משהו שמור כי אם לא מטפלים בה טוב הולך לה המנוע וזה.

חשבתי גם על קיה סיד למרות שהאוטו לא נירא הכי יפה. ולגבי קיה פרוטה היא ממש לא יפה

פורסם

סובארו b3 עם מנוע 1.5 שותה דלק לא פחות מאשר מיצובישי. היא גם חלשה, אפשר להגיד עגלה. B4 עוד יותר בזבזנית בדלק.

אם אתה אוהב ספורטבק של לנסר, תחפש אחת עם מנוע 1.8 וגיר רציף. אני לא בטוח לגבי מה שנכנס לתקציב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קיה פורטה תענה לדרישות שלך, אם תרצה סופר חיסכון בדלק בקטגוריה הזאת תחשוב על קורולה רובוטית, אומנם הגיר לא כל כך נעים לשימוש אבל הוא אמין מאוד וצריך להתרגל אליו.

פורסם

הקורולה נחותה מכל המתחרות שלה, והשוק של הדגם הרובוטי גרוע.

מבחינת בטיחות ואבזור היא נחותה מהותית מרוב המתחרות, בעוד רוב המתחרות באותה תקופה כבר כללו ESP ו6 כריות אוויר, לקורולה אין ESP ורק 4 כריות אוויר, והאבזור די דליל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אני ממש לא אוהב את העיצוב של קורולות למרות שהאוטו טוב. לגבי סובארו אני יודע ש1.5 זה חלש לאוטו כבד כזה, אז חשבתי על מנוע 2.0 נירא לי ישתה פחות.

אם להשוות בין סובארו b3 מנוע 2.0 ומיצובישי ספורטבאק 1.8 מה עדיף?

פורסם

אם תצליח למצוא סובארו b3 עם מנוע 2 ליטר, מבחינת כוח ובידוד רעשים היא עדיפה. אבל צריכת דלק, מרחב פנים וגודל הבגאז' של מיצובישי עדיפים.

מה עדיף? מה שאתה מעדיף, לפי הטעם והדרישות שלך. רק אל תאפשר על מצב הרכב

פורסם (נערך)

קיה פורטה, מאזדה 3, מיצובישי לנסר (1.5)

את שלושת הרכבים האלה תמצא בכל מקום, המחירים שלהם יתאימו לך, תחזוקה זולה.

דעה אישית שלי הקיה עדיפה טיפה יותר, אבל אלה כבר שיקולים שלך :-)

עריכה : ראיתי שאתה מתעניין בספורטבק, אם אתה צריך קצת מידע לגבי הרכב תשלח הודעה פרטית אני אשתדל לעזור כמה שאפשר ;-)

עריכה אחרונה על ידי Menro

Volvo V40CC T3 Inscription 2019
Volvo S60 T5 R-Desing Plus 2015
Mazda 6 2.0L 2008
Mitsubishi Lancer Sportback 1.8L CVT 2011

• תוכן חדש...