Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני מחפש רכב לסבתא שלי, כמות הנסיעה השנתית די נמוכה, חשוב רמת אבזור די גבוהה ונוחות טובה לרכב. התקציב נע בין 120-140 אלף, ובנוסף חשוב שהרכב יהיה בתצורת סדאן ויהיה לו תא מטען די נחמד, רצוי שהמרווח לנוסעים מאחורה יהיה נוח ל-3 אנשים.

תודה מראש על העזרה.

פורסם

היא נוהגת לקחת איתה הרבה ציוד במיוחד בסופי שבוע, לים, לעל האש וכאלה והיא מעדיפה בעיקר סדאן שיש לו נפח תא מטען גדול מהאצ'בק.

פורסם

סקודה אוקטביה (למרות שהיא רק עם שנתיים אחריות) - תא מטען ענק ומושב אחורי מרווח.

טויוטה קורולה - תא מטען גדול, רמת אבזור טובה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
היא נוהגת לקחת איתה הרבה ציוד במיוחד בסופי שבוע, לים, לעל האש וכאלה והיא מעדיפה בעיקר סדאן שיש לו נפח תא מטען גדול מהאצ'בק.

כן אבל לרוב הרבה פחות נוח להטענה.

לאוקטביה שהוצעה יש בג'אז ענק, נראה כמו סאדן אבל עם פתיחה נוחה מאוד (אם כי קצת כבדה) של האצ׳בק.

מכונית אחרת שכדאי לבדוק היא ה308 החדשה שגם לה תא מטען מכבד מאוד והוא בצורת האצ׳בק נוחה.

פורסם
כן אבל לרוב הרבה פחות נוח להטענה.

לאוקטביה שהוצעה יש בג'אז ענק, נראה כמו סאדן אבל עם פתיחה נוחה מאוד (אם כי קצת כבדה) של האצ׳בק.

מכונית אחרת שכדאי לבדוק היא ה308 החדשה שגם לה תא מטען מכבד מאוד והוא בצורת האצ׳בק נוחה.

האוקטביה גדולה מדי. תהיה קשה יותר לחניה בעיר ולהתנהלות יומיומית בתנועה.

פיג'ו 308 עדיפה. מלפנים היא לא תרגיש בהבדל, מושב אחורי פחות רלוונטי ותא המטען הוא הגדול מבין מכוניות ההאצ'בק, עם פתח הטענה שימושי יותר מרכב סדאן.

פורסם

גם אני מציע לבדוק את האוקטביה והקורולה.

גדולות ומרווחות ויש אבזור לא רע.

האוקטביה 1.2 אלגנס במבצע עכשיו ב-132 אלף שקלים.

פורסם

בלי להתייחס למכונית ספציפית, נשמע שדווקא תצורת סטיישן תתאים, או אולי משהו בסגנון הסקודה רומסטר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני מעריך שסבתא שלך כבר לא צעירה, ולפיכך יהיה לה יותר נוח להכנס ולצאת מרכב גבוה.

ולכן ג'יפון יכול להיות פתרון מתאים מאוד עבורה.

לספורטאז' 1.6 תא מטען בגודל של תא מטען של סדאן, הוא גבוה ומרווח ונוח לכניסה ויציאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

גם אני ממליץ לכם על הסקודה אוקטביה.

לרכב בסיס גלגלים נאה והוא מרווח מבפנים והוא בעל תא מטען מהגדולים בקטגוריה.

וכמובן גם נכנס בדיוק בתקציב.

זהו רב איכותי ומבוקש בשוק (אך עם שנתיים אחריות בלבד).

פורסם

אם סדאן - אז אפשר גם לשקול את היונדאי i35 או הקיה פורטה, מכוניות אמינות, לא יקרות לתחזוקה, לקיה יש גם 7 שנות אחריות, בטיחות טובה ואבזור טוב.

אם גם 5 דלתות בא בחשבון (לפי ההחלטה על קרוסאובר), אז יש את הI30CW, הסיד סטיישן והמגאן אסטייט (עדיף דיזל, כי התוספת קטנה והרכב יותר חסכוני).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...