Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחרי 5 שנים עם גולף 1.6 ידני אני כמעט נעול על שדרוג של הרכב ובתקציב לצרכים אני די סגור על לאון 1.4 ידני FR 3 דלתות. שבטווח המחיר של 130K. חדש מהניילון,

אשמח לשמוע חוות דעות על קנייה מהחברה או דרך ליסינג ושאר החברות עם 100 אחוז מימון.

פורסם

שלום,

אם יש בידך את הסכום הנדרש לקנייה של הרכב, גש ישירות ליבואן וקנה ממנו את הרכב.

כאשר אתה בא בעסקת מימון, אומנם מציעים לך תשלומים נוחים אבל הסכום הכולל שתשלם יצא לך הרבה יותר יקר מאשר ריביות על הלוואות מהבנק. מה גם שלפעמים הסוכנים שבליסינג/ביבואן מבטיחים הבטחות שלא רשומים בחוזה ובבוא היום להשתדרג/להחזיר את הכסף מתגלים השקרים. לדוגמה דוד שלי קנה רכב חדש מהיבואן (כלמובייל) בעסקת מימון, לא נאמר לו שהכסף שהוא צריך לשלם בסוף התקופה הוא ללא מע"מ, ואז הוא גילה שהוא צריך לשלם 8K מעבר לסכום שנאמר לו. בנוסף לכך, שיקרו לו בנוגע לפריסת התשלומים ומתי יוכל לשדרג. לכן, במידה וכן תחליט לקחת מימון, אני מציע שתבדוק לפרטי פרטים מה כולל החוזה.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

כאשר אתה בא בעסקת מימון, אומנם מציעים לך תשלומים נוחים אבל הסכום הכולל שתשלם יצא לך הרבה יותר יקר מאשר ריביות על הלוואות מהבנק.

ממש לא נכון.

הכל תלוי בסכום המקדמה והתשלום שנשאר לסוף התקופה אבל בגדול הריבית היא ממש נמוכה.

הסיפור שסיפרת לגבי המע"מ נשמע לי ממש הזוי, הרי בסופו של דבר המימון הוא דרך בנק כלשהו שם הלקוח חותם על סכום ההלוואה.

בנק לעולם לא מציג לך הלוואה ללא המע"מ... :roll:

תבדוק לעומק את הפרטים לפני שאתה מטעה אחרים.

פורסם

תודה על התגובות, אין לי כלכך מקדמה גבוהה מה שכן יש לי רכב גולף שמחירון שלו בערך 30K, יעשו לי טרייד עליו בתור מקדמה?

פורסם

ברוב המקרים הטרייד אין הכי טוב שתקבל יהיה 5-6% מתחת למחיר המחירון.

במקרה שלך לצערי זה יהיה הרבה יותר נמוך מזה.

פורסם
ממש לא נכון.

הכל תלוי בסכום המקדמה והתשלום שנשאר לסוף התקופה אבל בגדול הריבית היא ממש נמוכה.

הסיפור שסיפרת לגבי המע"מ נשמע לי ממש הזוי, הרי בסופו של דבר המימון הוא דרך בנק כלשהו שם הלקוח חותם על סכום ההלוואה.

בנק לעולם לא מציג לך הלוואה ללא המע"מ... :roll:

תבדוק לעומק את הפרטים לפני שאתה מטעה אחרים.

לצערי אני לא טועה. סוכני מכירות יעשו הכל על מנת למכור. אתה מוזמן למשל לראות בדף הפייסבוק של יונדאי ישראל את תלונות הלקוחות איך מתייחסים אליהם ומוליכים אותם שולל. מניסיוני האישי כשבאתי לעסקת מימון, לעסקת טרייד אין לכלמוביל ראיתי בדיוק כמה מנסים להוציא ממני מקסימום כסף בכמה שפחות אבזור מבחינתם. בסופו של דבר באתי לעסקה עם 100% מזומן וראיתי איך הכל השתנה. כל אחד יעשה מה שטוב עבורו.

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

• תוכן חדש...