Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4136 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב, אני מעוניין לבצע טרייד אין למיצובישי ספייס סטאר שלי 2014 אוטומטית.

לרכב שירצה אותי יותר מבחינת חוזק (כס, נפח מנוע,ואחיזת כביש) לא ברמה מפלצתית אלא יותר בכיוון של 1600 אטמוספרית או 1.2 1.4 טורבו.

ברור לי שאצטרך לרדת בשנתון, ולחושאחטוף קצת מירי דת הערך של הרכב.

כמו כן הוא במימון, אוכל למכור אותו באופן פרטי אך כל התהליך של מציאת קונה לעסקה שכזאת מאיים עליי.. יש סיבה למעשה?

בכל אופן אשמח לדעתכם בנוגע הדגמים..

בנתיים חשבתי על סיאט לאון ליונדאי i20 ( ש היא המינימום גודל הרצוי)

הדרישות מהרכב הן אמינות וחיסכון בדלק (בסדר הזה)

הרכב משרת אותי את החברה שלי ואת הכלבה .. :)

נסיעות של 15 קמ ביום לעבודה ולבית ופעם בחודש נסיעה לדרום (240 קמ) כל כיוון

לאחר נבירות בפורום מצפה לתשובות מכם

תודה מראש!

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

פורסם

טרייד אין לרכב כמעט חדש, וקניה בערך דומה = מתכון בדוק לשחיטה במחיר.

גם אם תמכור ב-10K מתחת למחירון תצא מורווח. לכן מציע לך לא לעשות טרייד-אין אלא למכור לבד ולקנות אח"כ.

לעניות דעתי החלפה של הספייס סטאר ב-i20 לא תתן לך כלום, אם כבר לך על i30, ורצוי דגם CW בגלל הכלבה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

סיאט לאון חדשה היא אופציה לא רעה, אם לא מפריעה לך העובדה שהיא מגיעה עם שנתיים אחריות בלבד.

יונדאי i20 חדשה או אפילו משומשת לא תציג שיפור משמעותי מבחינת כוח המנוע ואפילו תציג נסיגה משמעותית מבחינת צריכת הדלק. אלא אם תבחר בגרסאות ה-1,600 סמ"ק, אבל אז תצטרך לחזור הרבה שנים אחורה.

החשש שלך יעלה לך המון כסף. שיקול שלך אם אתה מוכן להתגבר עליו ולהתאמץ קצת, או לשלם.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
סיאט לאון חדשה היא אופציה לא רעה, אם לא מפריעה לך העובדה שהיא מגיעה עם שנתיים אחריות בלבד.

יונדאי i20 חדשה או אפילו משומשת לא תציג שיפור משמעותי מבחינת כוח המנוע ואפילו תציג נסיגה משמעותית מבחינת צריכת הדלק. אלא אם תבחר בגרסאות ה-1,600 סמ"ק, אבל אז תצטרך לחזור הרבה שנים אחורה.

החשש שלך יעלה לך המון כסף. שיקול שלך אם אתה מוכן להתגבר עליו ולהתאמץ קצת, או לשלם.

אוקיי, אעשה את השיקולים הכלכליים, תודה.

ישנם דגמים נוספים שיענו לדרישות?

כמה כוחות סוס זה מוסיף ביחס למדבקת No Fear?

Seat Leon 1.4 TSI

• תוכן חדש...