Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4118 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום אני מתנייד עם לאנסר 1.5 2010.

אני ממש לא מרוצה מהרכב, חלש ,זולל דלק ואבזור ממש דל.

אני מחפש רכב שיתאים למשפחה צעירה +1, הרכב לא הולך לנסוע הרבה (כ-6K~5K בשנה) אבל צריך להיות אמין

ועליות תחזוקה נמוכות.

עדיפות ל-5 דלתות וידני/תיבה רציפה.

כמובן גם שיהיה בטיחותי.

תודה.

פורסם

פונטו או 206 ידני.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

פונטו או ה206 לא יתנו לו ביצועים עדיפים,מה שכן מבחינת חיסכון הוא ירוויח אבל איבזור? גם לא בטוח שיהיה רווח,לדעתי בתקציב הזה חוץ מחיסכון אתה לא תקבל מעבר לזה,ובנסועה קטנה כמו שלך ההבדל בין הרכב שלך לרכב ממש חיסכוני לא יהיה גדול ולא שווה לקחת רכב אחר,אתה פשוט לא תרוויח כלום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אני ארד עכשיו מצריכה של 10:1 ל 14:1 זה כבר יותר מאלף שקל בשנה.

בכל מקרה פיאט ופג׳ו לא בא בחשבון, הרבה תקלות - כשאני צריך את הרכב אני באמת צריך אותו.

פורסם

איזה תקלות היו לך עם הפיאט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב הנוכחי ליסינג, מהחזרה שלו אני רק מרוויח.

לגבי תקלות של פיאט.... פשוט לא פיאט.

המסכניק שלי מטפל בעיקר בפיאט, ולא מסיבה טובה.

• תוכן חדש...