Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מושפע קלות מנאומי אבי על כך שצריך למכור את הגולף שלנו ושהיא עשתה כבר את שלה,

עשיתי מעשה נפשע והתחלתי לפזול באינטרנט לרכבים משומשים שיוכלו אולי, ביום הנורא שבו אבי באמת יעשה מעשה וימכור את הגולף, להחליפה. בדקתי לא רק גולפים חדשות יותר, אלא ניגשתי לבדוק גם את וולוו. בטופ גיר המנחה תמיד היה אומר עליהן שהן טובות מאוד, אך עדיף כבר מרצדס או במוו. כך הנחתי שוולוו יוצעו למכירה במחיר סביר, ועדיין ניתן להרוויח אוטו טוב ונחשב (לפחות אי שם באירופה).

מצאתי וולוו מאוד יפה, וראיתי שאכן המחיר לא גבוה.

בסוכנות לקניית רכב משומש אמר לי אחד שוולוו זה אוטו למבוגרים ועדיף כבר גולף.

נראה שאבי נרגע עם המוטיבציה למכור את הגולף שלנו, אבל סתם מתוך עניין:

1. מה דעתכם על דבריו של המוכר בסוכנות רכב?

2. אני זוכר, בעוד הייתי בבי"ס יסודי או חט"ב, כלומר לפני הרבה שנים, שהתגלתה בעיה ברכבי וולוו ונמצא שנפלט בתוך תא הנוסעים כמות גדולה של קרינה אלקטרו מגנטית. חיפשתי על כך בגוגל ולא מצאתי כלום. האם וולוו התנקתה לגמרי מפרשה זו? מישהו יודע על מה מדובר היה? זוכר? היום וולוו הוא רכב תקין לחלוטין?

פורסם

על איזו וולבו מדובר? בעיות קרינה בוולוו? לא שמעתי על כך מעולם. כנראה התבלבלת עם רכבים היברידיים.

מעבר לכך, בשנים האחרונות וולבו הפך ממותג משמים - למותג צעיר יותר. הרכבים טובים ואמינים, ובעלי רמת בטיחות גבוהה מאוד.

פורסם
על איזו וולבו מדובר? בעיות קרינה בוולוו? לא שמעתי על כך מעולם. כנראה התבלבלת עם רכבים היברידיים.

מעבר לכך, בשנים האחרונות וולבו הפך ממותג משמים - למותג צעיר יותר. הרכבים טובים ואמינים, ובעלי רמת בטיחות גבוהה מאוד.

S40.

הבעיות קרינה ששמעתי עליהן היו בערך בשנת 2000 לפני שהיו ההיברידיות. אני זוכר שזו הייתה וולוו.

הבנתי שחברה סינית קנתה את וולוו וכעת היא מיוצרת גם בסין, זה נכון?

פורסם

s40 מיוצרת בבלגיה

וולוו אכן נקנתה ע"י חברה סינית אך בניגוד לרובר MG ויגואר, וולוו נשארה כחברה עצמאית עם כל החטיבות כולל יצור. ההכנסות

עברו ידים ויש פיקוח תקציבי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מה זה אוטו למבוגרים? אין שם אופציה מיוחדת לפורנו במולטימדיה אם זה מה ששאלת.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
s40 מיוצרת בבלגיה

וולוו אכן נקנתה ע"י חברה סינית אך בניגוד לרובר MG ויגואר, וולוו נשארה כחברה עצמאית עם כל החטיבות כולל יצור. ההכנסות

עברו ידים ויש פיקוח תקציבי.

כלומר פרט לS40 שאר הדרגמים מיוצרים בשוודיה עדיין?

פורסם

אם אתה קונה רכב לפי התדמית שמוכר קובע לך ובעיות קרינה אלקטרו מגנטית (???), אני לא חושב שהפורום יוכל לעזור לך, אבל זה באמת מה שחשוב בקניית רכב?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בסרט THE ROCK עם ניקולאס קייג', מגייסים אותו לפעולה מבצעית ונותנים לו נשק.

הוא מגלם מהנדס כימיה חנון.

ההוכחה שהוא מציג שהוא חנון מידי למשימה הזו - הוא טוען I DRIVE A VOLVO BEIGE.

גם וולוו, גם בז'.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

למרות התעדכנות העיצוב וולבו עדיין נתפש כמותג מבוגר, אני חושב שזה לא מעניין.

ה s40 נראית כמו מכונית משפחתית, והיא אכן מכונית משפחתית.

היא עדיין נותנת הרגשה יותר פרימיומית מפורד פוקוס עליה היא מבוססת.

יצא לי לנהוג בה לא מעט ומאוד אהבתי, המושב נוח, כמו תמיד בוולבו, הנסיעה חלקה (למרות המתלים המעט נוקשים), יש גרסאות מאובזרות למדי וכן, יש לה אקס פקטור כי היא וולבו.

כמובן שיש חסרונות, המרווח מאחור סביר ולא יותר ותא המטען קטן.

מנועי 2.4 5 צילינדרים נהדרים, אך מעט שתיינים. גם ה2 ליטר הרובוטי מספק.

במחיר הנכון ובמידה והרכב שמור, זאת יכולה להיות קניה מצויינת.

פורסם

הודעתי המקורית נמחקה, הנה הודעה מתוקנת:

להלן 2 כתבות - הראשונה מתארת את בעיית הקרינה - בדגמים בהם המצבר היה נמצא מאחור:

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-6173-00.html

השנייה מתארת את פתרון וולבו - כבל המעביר זרם בכיוון מנוגד:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1787272,00.html

כפי שציינתי בתגובתי הראשונה - בעיית השדות האלקטרומגנטים נוצרה בדגמים עם המצבר שהיה נמצא בתא המטען.

פורסם

כל עניין הקרינה האלקטרומגנטית הוא סיפור מצחיק.

אנשים בודקים כמה קרינה פולטת המכונית שהם יושבים בה חלקים קטנים מהיום ולא חושבים פעמיים על להכניס טלפון אלחוטי או ראוטר אלחוטי לביתם כאשר האחרונים פולטים קרינה פי כמה וכמה יותר חזקה מכל רכב , גם היברידי וגם חשמלי.

פורסם
הודעתי המקורית נמחקה, הנה הודעה מתוקנת:

להלן 2 כתבות - הראשונה מתארת את בעיית הקרינה - בדגמים בהם המצבר היה נמצא מאחור:

http://www.news1.co.il/Archive/001-D-6173-00.html

השנייה מתארת את פתרון וולבו - כבל המעביר זרם בכיוון מנוגד:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1787272,00.html

כפי שציינתי בתגובתי הראשונה - בעיית השדות האלקטרומגנטים נוצרה בדגמים עם המצבר שהיה נמצא בתא המטען.

כל הכבוד ותודה שמצאתה את הכתבה!

פורסם
בסרט THE ROCK עם ניקולאס קייג', מגייסים אותו לפעולה מבצעית ונותנים לו נשק.

הוא מגלם מהנדס כימיה חנון.

ההוכחה שהוא מציג שהוא חנון מידי למשימה הזו - הוא טוען I DRIVE A VOLVO BEIGE.

גם וולוו, גם בז'.

סליחה על האוף-טופיק, אבל זה הסרט שבגללו התאהבתי בפרארי F355 (ושאם יתמזל המזל, גם יהיה לי אותה כרכב אספנות יום אחד) - האנטי-תזה של ה-VOLVO שגודספיד (הדמות אותה גילם קייג') נוהג בו ביום-יום. סרט פעולה אדיר, ד"א, עם פסקול מצמרר של האנס צימרמן.

:idea:
  • תוכן חדש...