Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדאיות רכישת smax

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב 6-7 מקומות. מחיפושים פה בפורום אני הבנתי שה smax מובילת הסגמנט.

אני מודע לעובדה שהרכב עומד להתחלף. אך לסוכנות אין ממש מושג מה בדיוק יגיע (מנוע, אבזור).

הגעתי לאולם המכירות ועשיתי נסיעת מבחן על דגם ה trend (ה titanium ללא ספק אטרקטיבי יותר אך לא מצדיק מבחינתי את ההפרש במחיר).

בשתי מילים "לא ריגש" והמסקנה הייתה שאם אקנה אז רק מיד 2.

אבל.. מסתבר שמאוד קשה למצוא ביד 2 או במגרשים משהו טוב (ק"מ, מחיר) וגם אחרי שנראה שיש איזה משהו מסתבר שכבר לא רלוונטי.

ההתלבטות היא בין קניית הדגם החדש לבין הנוכחיים ביד 2

יש לי סבלנות לחכות, השאלה היא האם בכלל עדיף לי להמשיך לחכות?

האם ההבדלים בין המתחרות השונות כ"כ משמעותיות? או שכדאי גם לפזול אליהן?

תודה לעונים :-)

פורסם (נערך)

לא ברור מה התקציב שלך ומה הצרכים שלך.

חזרתי עכשיו מיומיים ארוכים בצפון (חרמון/רמה"ג - אני מהמרכז) עם טיטניום שאצלנו 3 שנים. אני ממש לא רוצה להיות מקדם מכירות שלה. אבל המכונית הזו מעולה בלי קשר לתקציב.

יש פער עצום בין מבחן קצרצר שאתה מגיע עם ציפיות ודרישות שאינן קשורות לאופי השימוש היומיומי שלך לבין מה שקורה בחיים האמיתיים. כשאתה מתחיל להתעלם מהבולשיט של כמה כפתורים ואיזה מסך טאצ' יש- האס מקס תגלה לך מה זה מכונית משפחתית מצויינת שנותנת גם לנהג להנות. אבל ממש להנות.

ולשאלתך - אם אתה יכול לחכות. תחכה. כנראה העניין לא לחוץ לך. את הנוכחית כיד2 תוכל לקנות גם בעתיד...

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בהתחשב בכך שמדובר בpeople carrier זה רכב מדהים לנהיגה ששום דבר בסגמנט שלו לא מתקרב אליו.

התלונות היחידות נוגעות לתפקוד המזגן אבל הבנתי שזו פחות בעיה בטרנד ללא הסאנרוף.

החדשה כבר הוצגה בפריז וצפויה בקייץ.

פורסם

לנו יש S-max כבר 5.5 שנים, ללא כוונה להחליף אותו כרגע, אך אין ספק שהרכב הבא יהיה גם כן S-max...

אלי

פורד פיאסטה, 1.25 ידנית Trend, שנת 2014

פורסם

אצלנו זו אס מקס שניה. הראשונה הייתה 2.3 טרנד בלי גג פאנורמי. אם הייתה בעיית מזגן לא היינו רוכשים שוב אס מקס. הנושא כל כך לא היה קיים מבחינתנו שלא הייתה שום בעיה לעבור לטיטניום עם גג פאנורמי. וגם בו אין בעיה. המזגן אמנם לא מוציא אוויר ברמה כואבת, אבל בהחלט נעים בכל מצב.

לגג אין שום השפעה. אפס. הוא עם מסנן קרינה ויש וילון אטום לחלוטין. בשום מצב אין תחושה שחום חודר משם.

לטעמי, מי שיכול לבחור בטיטניום ישפר את רמת החיים שלו בצורה מוחשית. גג פנוראמי עושה ברכב הרבה יותר נעים ממסך DVD למשל...

פורסם (נערך)

יצא לי לבחון את הרכב בגרסת טרנד ומנוע אקו בוסט 2.0 .

זה רכב נח מאד. מרגיש חזק ועדיין כמו מכונית פרטית .

נסעתי על מספר רכבים בחתך הזה.אם נרד רגע מהסופרלטיבים, בסוף המאבק הוכרע בפוטו פיניש בין ה SMAX והפיג'ו 5008 . נוחות הישיבה והמנוע בשתיהן הן מהטובות שבחנתי. כסא נהג נראה דבר שולי אבל בנהיגה ארוכה זה בהחלט חשוב.

היתרון ב SMAX הינו אמינות מיכנית גבוהה יותר (ולא בגלל סטיגמה על הצרפתים. פשוט תקראו על THP156). גם המנוע חזק יותר אבל אני לא הרגשתי הבדל (אני לא מהמזנקים ברמזור).

היתרון ב 5008 הוא גישה נוחה לחגירת ילדים מאחור בשורה שלישית. (ב SMAX יש פשוט חומת "אש" וקשה ולהגיע) ,גלגל רזרבי וצריכת דלק.

לא בדקתי את המזגן ב SMAX יותר מדי אז אין לי דיעה.

אה כן, גם המחיר. בהפרש המחיר ניתן לתקן הרבה דברים בפיג'ו אבל כל אחד והשיקולים שלו.

יתרון בירידת ערך ל SMAX (אם זה שיקול מבחינתך)

קח לנסיעת מבחן ותחליט לבד. זו התלבטות לא פשוטה.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מבחינת כדאיות כלכלית גרידא למוביל 5 ילדים חדש (חישובי פחת וירידת ערך) הכי כדאי על הנייר זה בכלל רנו לוגאן.

אז תגדיר היטב מהי כדאיות עבורך.

פורסם

אז קודם תודה רבה.

נתחיל מזה שלצורך העניין התקציב הוא טיטניום חדשה. הסיבה שאני לא רץ בחזרה לסוכנות לקנות זה שמבחינת עלות די מבאס אותי לקנות רכב שסה"כ לא זול ומצד שני לא יגרום לי להישאר ער בלילה שלפני הקבלה שלו.

זה וגם בגלל שהדגם החדש ממש מעבר לפינה (כולי תקווה שהוא יעביר בי צמרמורת).

בכל אופן, אם אמצא דוגמה שמורה בהחלט אקנה אותה (shayy יש מצב שאתה מוכר :-P).

אני צריך רכב אמין שישרת אותי לפחות 5 שנים.

מהצרפתיות אני ממש פוחד. להוריי היו כמה כאלה ולא הפסיקו לבקר במוסך.

לגבי הצרכים מהרכב.. יש לי שלושה תינוקות (הגדול בן 3)... ובואו נגיד שיש עוד כדורים במחסנית...

פורסם

גם בגלל שהדגם החדש ממש מעבר לפינה (כולי תקווה שהוא יעביר בי צמרמורת).

אם לזה אתה מקווה,אני מציע לך לשכוח מזה עכשיו...

ממה שראיתי היא נראית טוב, ובכל זאת היא עדיין מיניוואן.

מצד שני אין לך מושג כמה אפשר להנות מהמכונית הזו, ולא סתם היא תוארה לא פעם כהGTI של המיניוואנים.

פורסם (נערך)

דרך אגב , תיקון קל :הגלקסי הוא אולי מיניוואן . אנחנו מדברים פה על מיקרו וואן. כמו שאמרו: רק בישראל ... מכונית באורך של מזדה 3 מכונה מיניוואן. אני בהחלט מציע לך להסתכל גם על הגלקסיות ולו רק בגלל שהזכרת כדורים בקנה. ילדים קטנים כאלו דורשים הרבה מקום אחסון. בגלקסי יש מקום וגם מזגן לשורה שלישית.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם
דרך אגב , תיקון קל :הגלקסי הוא אולי מיניוואן . אנחנו מדברים פה על מיקרו וואן. כמו שאמרו: רק בישראל ... מכונית באורך של מזדה 3 מכונה מיניוואן.

קשה להגדיר את הS-Max כ מיקרו וואן - היא לא כלכך קטנה.

ארוכה ממאזדה 3 ב35 ס״מ די משמעותית ובסה״כ קצרה מהגלאקסי ב5...

באנגליה שניהן נחשבות MPV או People Carrier ואין הבדל בהגדרה בינהן.

בכל אופן מיניוואן, מיקרו וואן, זה לא חשוב כי הניהוג ברכב הזה מזכיר יותר האצ׳בק ספורטיבית מכל דבר אחר, והגלאקסי לא שונה בהרבה מהבחינה הזו.

פורסם
(shayy יש מצב שאתה מוכר :-P)

מצטער, כרגע ממש לא.

• תוכן חדש...