Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש כבר חודש גטס ידנתי שהיא לא נתת דגם glf, ולא מוצא.

לכן אני מתלבט בין פונטו ידנית לבין לבין גטס אוטומטית gli/gls.

יש עדיפות לאחת מהשניים?

לבסוף, בעניין הפונטו גרנדה, כמה משמעות יש לנושא של שימוש במים המקוריים, והאם לפסול על הסף רכב שהוזן במים רגילים?

תודה רבה מראש.

פורסם

הגרנדה הידנית תהיה יותר חיסכונית,אבל הגטס זריזה יותר,בטח לעומת ה פיאט 1.2.

מים רגילים הייתי פוסל,זה מעיד על טיפול לקוי ברכב,אבל אם יש נוזל קירור והרכב שמור לא הייתי פוסל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני כבר חצי שנה עם גרנדה פונטו 2007 1.2 גיר רגיל

אם אתה מחפש רכב קטן פשוט , חסכוני בדלק מאוד , זול לאחזקה ודי אמין מכנית ( כן כן ) אז זה בחירה מצויינת.

הגרנדה קיבלה 5 כוכבי בטיחות במבחני הריסוק. אז אני רגוע.

הוא עגלה, לא כזה נוח. אבל עושה את העבודה. ועם מחירי הדלק היום זה רכב מעולה לצעירים.

אני בקרוב עובר לאחותה הגדולה הבראבו.

הכביש הוא כמו בדיקת אק"ג אם זה קו ישר אתה מת -------------

פורסם

שים לב שהפיאט קיבלה 5 כריות אוויר לרכב שציוד ב 6 כריות אוויר,למנוע ה 1.25 רק 2 לעומת ה 1.4 שיש לו 6.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...