Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים המכובדים.

אחרי התנסות מוצלחת יחסית עם C4 2008 במשך שנתיים, ולאחר תאונה שהוציאה אותו מכלל שימוש, אנו נאלצים לקנות רכב חדש. בדקנו את המבצע של לובינסקי מכיוון שאנחנו מחבבים את ה-C4, ובמגרש הראו לנו רכב מסוף 2009 עם קילומטראז סביר (סביב 100K). בדיקה של היסטורית הטיפולים הראתה שפעם אחרונה שהיה במוסך הייתה בנובמבר 2012 (כשברכב היה בן 3, כלומר בסוף תקופת ליסינג ממוצעת), וקריאת הקילומטראז' הראתה מספר זהה כמעט לחלוטין לזה הנוכחי (100K). כששאלתי את הסוחר לפשר העניין הוא התחמק וטען שהן עוברות טיפול כל שנתיים (?? מה הקשר). האם יכול להיות שהרכבים שהם מוכרים משנתונים 2009-10 היו כשנתיים במגרש ולא על הכביש?!?!?!?! ומה ההשלכות (אני מניח שליליות)...

תודה

פורסם

לגמרי הגיוני. תסתכל מה קורה במגרש שמאחורי לובינסקי טרייד גלילות. מגרש עצום עם אלפי סיטרואן C4 ששוכבות שם כאבן שאין לה הופכין. לובינסקי נתקעה עם הרכבים האלו בדיוק כמו שקרסו נתקעה לפני שלוש שנים עם מלאי עצום של מגאנים, ואין קונים. הביקוש לעגבת גדול יותר מהביקוש ל-C4. כדי להיפתר מהסחורה יצאו בקמפיין פרסום ענק, והנה הגיעו הלקוחות, אתה ביניהם.

אני הייתי בודק היטב שברכב הנ״ל אין נזקי שמש, כלומר צבע שרוף, צמיגים יבשים, גומיות סדוקות וכו. הייתי מבקש וואצ׳ר להחלפה של המצבר, אפילו אם הרכב מניע. הייתי גם מבקש טיפול קטן על חשבון לובינסקי, אפילו שעושים טיפול כל שנתיים לפי הוראות היצרן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לפי האתר שלהם נראה שיש שם מלאי עצום של רכבים שסיימו את שלושת השנים שלהם בליסינג עם 120+ אלף ק"מ ומאז עומדים ללא תזוזה, המוצג צמוד ל"מחיר מחירון" מלא ללא שיקלול ככל הנראה. לרכב בן שלוש הק"מ מאוד גבוה אבל היום אתה פורס את הק"מ ל5\6 שנים והוא נראה לך יותר הגיוני.

השאלה שלי, למה להתעסק עם המגרשים האלה שיתנו לך כביכול הנחה של 40% מהמחירון כדי שתרגיש שדפקת את המערכת (למרות שהשקלול של הנתונים של הרכב כבר מפחיתים קרוב ל30%), במקום לפנות למוכרים הפרטיים שבזמנו קנו את האקזמפלרים עם הנסועה השפויה יותר ומאז אתה יודע שיש מישהו שמשתמש באוטו ודואג לו, אותם המוכרים הפרטיים נתקלים באותו חוסר הביקוש מצד השוק, אבל אצליהם האוטו תופס חניה בבית והלוואה בבנק ולא עוד שורה בבונוס החודשי, ככה שהמחירים שלהם מראש נמוכים יותר והלחץ למכירה גבוה יותר.

למשל המודעה הזאת (שאין לי שום קשר אליה, היא פשוט הופיעה בעמוד הראשון עם נתונים טובים ומחיר הגיוני):

c4.jpg

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...