Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב חדש וכרגע בראש הפירמידה מתנוססת לה היונדאי I35 היפיפייה, עכשיו השאלות שלי האם היא יפה אך טיפשה או באמת מכונית שראויה להערצה?

בנוסף בדקתי על קורולה SUN 2008 ו2011 מה אומרים? ה2008 רובוטית.

פורסם

קצת נסחפת עם התיאורים, היא לא יפיפייה, לא טיפשה ובטח ובטח שלא ראויה להערצה.

מדובר בגדול על חבילה טובה, מנוע אטמוספרי ותיבה 6 הילוכים, מאובזרת לא רע ולא מצטיינת או נכשלת בשום דבר.

לגבי הקורולה לא הייתי ממליץ, גרסת ה SUN הגיעה עם 4 כריות אוויר, 2 חלונות חשמל (אם 4 אז הם בהתקנה מקומית) ומתומחרת יתר על המידה.

לגבי הגרסה הרובוטית, אולי תקבל חיסכון בדלק אבל תעשה חיפוש כאן בפורום ותראה שהרובוטיות לא ממש מצטיינות באמינות.

פורסם

א. לפי דעתי היא יפיפייה!!

ב. ביקשתי עצה מה עדיף לא שתתקוף אותי כי רשמתי על מכונית שהיא יפה

ג. אם הבחירות שלי לא מצולחות מה עדיף לרכב משפחתי אמין נוח ועם תא מטען מספיק גדול וצריכת דלק נורמלית?

פורסם

לא מזמן רכשתי כזו.

רכב מאוד נוח ומאובזר, צריכת דלק 1:13.5 מחוץ לעיר, 1:12 משולב ו 1:10.5 בעיר.

תא המטען מאוד גדול ויש מרווח נאה ליושבים מאחור.

חסרונות: לא ניתן לנתק כרית אויר ליד הנהג, כסא נוסע לא מתכוונן - הישיבה בו קצת נמוכה, חלונות אחוריים מעט גבוהים כך שילדים יתקשו להביט החוצה.

הנדסת אנוש מעולה, אבזור, טיפולים זולים.

הייתי בסרט שלך, קורולה או יונדאי, הגעתי מהר למסקנה שעדיף 6 כריות אויר מ4 ואבזור עדיף.הקורולה יקרה מאוד יחסית וללא צדק.

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

יופי הוא בעיניי המתבונן, לפי דעתי היא מוחצנת.

לא תקפתי.

פירטתי לגבי הבחירות שלך, אני במקומך בשביל ללכת על בטוח גם הייתי הולך על אחת היונדאי עם גיר 6 הילוכים, רק בשביל השקט הנפשי (ככל הנראה הייתי בוחר ב I30).

לגבי הקורולה, כפי שאמרתי, אם באותה רמת מחיר אתה קונה קורולה ישנה יותר ב 3 שנים אז אין על מה לדבר בכלל.

פורסם

תודה XOOM שמחתי לקרוא שהנתונים של היונדאי טובים לגבי הכיסא שליד הנהג אני אקנה לאשיתי בוסטר גם כמו של ילד (-;

ככה זה היה נשמע לי לאון בכל מקרה תודה על העזרה אני בכל מקרה אהבתי את המראה שלה, וגם האיבזור לא רע בכלל והקורולה 2008 ירדתי ממנה לפי מה שמספרים עליה אין טעם לחיסכון בדלק לעומת הקלאץ' והטיפולים שלה..

ותודה ניצן א נחמד לשמוע

• תוכן חדש...