Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיבה היא העלות של שנת אחריות נוספת ליבואן.

לכל יבואן יש את הנתונים של עלות שנתית ממוצעת לתיקונים במסגרת האחריות.

לי זה הספיק כדי להוריד דגם שמאוד אהבתי (אוקטביה) מרשימת האופציות. כי הרצון היה לרכב שישמש את המשפחה שלוש שנים לפחות.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

כן, וגם על פולסווגן עד לפני שנה בערך(כנראה פחות) היה שנתיים אחריות.

עריכה(מתייחס להודעה הבאה):גם על חלק מיצרני היוקרה(במוו וכו) יש שנתיים אחריות, זה לא אומר כלום.

פורסם

ממש משרה ביטחון. עלוב שכלכך הרבה מותגים חזקים יושבים תחת קורתו של יבואן כזה

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אם אני זוכר נכון אז ב.מ.וו עברו ל-3 שנים אחריות כשהזיכיון עבר לידי דלק מוטורס כך שרק מותגי צ'מפיון נותרו עם שנתיים.

פורסם
כן, וגם על פולסווגן עד לפני שנה בערך(כנראה פחות) היה שנתיים אחריות.

עריכה(מתייחס להודעה הבאה):גם על חלק מיצרני היוקרה(במוו וכו) יש שנתיים אחריות, זה לא אומר כלום.

ב.מ.וו ופורד (היצרנים) נותנים שנתיים אחריות, אבל היבואן בארץ (דלק מוטורס) מוסיף את השנה השלישית על חשבונו.

עד כמה שידוע לי, קונצרן vag נותן שנתיים אחריות לכל דגמי סיאט וסקודה, שלוש שנים לאאודי ולא מזמן הרחיב את האחריות על פולקסווגן גם כן לשלוש שנים.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

גם סמל"ת נותנים רק שנתיים אחריות על אלפא. מבחינתי סיבה לגיטימית לפסילת הרכב כחדש. לא מובן לי למה לא כולם מיישרים קו עם סטנדרט ה 3 שנים.

VW Golf GTI 2006 Manual

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

למה שלא יישרו קו עם קיאה שנותנים 7 שנים?

אלה היצרנים, לא היבואנים. חלק מהעניין שבעוד שנתיים יבער לך להחליף את הרכב אז תקנה שוב חדש וכנראה זה יהיה מאותו יצרן.

אף יצרן רכב לא מעוניין שתשתמש במכונית שלו 10 שנים, זה לא בריא למכירות.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה מדד מצויין שמראה עד כמה היצרנים והיבואנים מאמינים במוצר שלהם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
ממש משרה ביטחון. עלוב שכלכך הרבה מותגים חזקים יושבים תחת קורתו של יבואן כזה

שטויות. אני כבר עם רכב שני ברציפות של פולקסווגן. כשקניתי את הפולו הראשונה היו רק שנתיים אחריות אבל עובדה שכשהייתה להם בעיה עם הגיר הם הרחיבו את האחריות לחמש שנים. עכשיו קניתי מהם שוב והפעם יש כבר שלוש שנים ולא זה מה ששינה לי את ההחלטה. אני אוהב את האוטו, סבבה לי עם השרות שקיבלתי מהם עד עכשיו וכל יבואן לפי דעתי בכלל כפוף להחלטת היצרן. אחריות עולה המון כסף ואף יבואן לא יכול לקחת על דעת עצמו החלטה כזאת בלי גיבוי של היצרן.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

עד כמה שידוע לי, קונצרן vag נותן שנתיים אחריות לכל דגמי סיאט וסקודה, שלוש שנים לאאודי ולא מזמן הרחיב את האחריות על פולקסווגן גם כן לשלוש שנים.

קונצרן vag נותן שנתיים אחריות, צ׳מפיון הוסיפו שנה שלישית על חשבונם לדגמי VW, אך הם מציעים ללקוחות הנחה תמורת ויתור על השנה השלישית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תודה על התיקון, כנראה שדמיינתי בעבר פרסומות על הנושא מחו"ל.

לגבי אלפא, מעניין שדווקא פיאט מקבלת 3 שנים מלאות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

למה שייתנו יותר, שנתיים זו מחויבות ע"פי חוק, אז זה מה שנותנים. נכון שיש רצון טוב בשנה השלישית, אבל זה כבר win win מופלא, מצד אחד קושר את הקליינט שלוש שנים תמימות למורשי היבואן, שהרי אם לא רוב הסיכויים שתראו חשבונית מלאה מספרים במקום רצון טוב, מצד שני המון קליינטים אסירי תודה לנצח על טוב ליבו של היבואן בשנה השלישית במקום כאלו שמקבלים אחריות רגילה כענין מובן מאליו.

• תוכן חדש...