Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אני לקראת רכישת רכב חדש.

מכרתי את ההונדה שלי (סיויק האצבק 2006 ידנית)

בהתחלה חשבתי על ג'יפ אבל ככל הנראה ירדתי מהרעיון.

אני מחפש רכב שנתון 2006 ומעלה.

אוטומט)(בשביל שלום בית).

האפשרויות שראיתי כרגע הם:

אוודי a3 - בכמה נסחרות? ישנה אחת שנת 2009 ביד 2 שלפי המחירון שלהם זה 100,000 השאלה בכמה הם נמכרות...

מזדה mx5 - משנת 2006 יש רק ידניות?

פורד מוסטנג - חלום ישן, עוד מתלבט בגלל החזקה.

פתוח לעוד הצעות, כמו שאמרתי רק אוטומט שנתון 2006 ומעלה...

מבחינת כח ומהנה לנהיגה, את ההונדה שלי מאוד אהבתי, אז משהו שלא ירגיש פחות ממנה...

תודה!

פורסם

אז ככה:

הA3 נסחרת באיזור ה10-15 K מעל המחירון ותהיה גם כנראה היקרה יותר לתחזוקה.

מיאטה NC הגיעה לארץ רק עם גיר ידני הNB הגיעה לארץ גם אוטומט,אך מיאטה אוטו' זה מביס את המטרה מאחר ומדובר ברכב צפוף קטן לא נוח ולא פרקטי בעליל,אם לא תשתמש בו כאיה אתה תשנא אותה אחרי חודשיים.

מוסטנג V6 קצת צפונה ל100 מנוע לא נעים בכלל וגם מאוד צמא,איכות חומרים בינונית ומטה,נראת טוב בחנייה ויכולה לעורר אמוציה בנהיגה אך לא תסעיר את חושייך (לחובבי הפוזה בלבד) תחזוקה סבירה בהחלט

עוד רכב למחשבה שבטח לא חשבת עליו אבל לדעתי יתאים לך בול הוא הפונטיאק סולסטיס.

Porsche 944 turbo

פורסם

היי,

תודה על התגובה, האמת שחשבתי על הסולסטיס אבל לא ראיתי באיזור ה100 רק לפחות עוד עשר למעלה...

בנוסף להבנתי היא לא יותר פרקטית מהמזדה, אני ממש מעדיף רכב שאינו שני מקומות בלבד, גם אם המקומות מאחורה יתאימו רק לנסיעות קצרות...

פורסם

אם רוח בשיער ו4 מושבים אלו הן העדפותייך העיקריות המוסטנג תעשה את העבודה,ברר על מחירי הביטוחים,

לדעתי אפשר להוציא סולסטיס 2.4 אוטו ב100.

לרב המוכרים מנפחים מחירים,שהם אינם ריאליסטים ,מכיוון שלא מדובר ברכבים אולטרא נדירים או מהנים.

Porsche 944 turbo

פורסם

תודה רבה! שאלה אחרונה,

אתה יודע אולי איך הפולקסווגן איוס?

נראה דווקא שיש לה מנוע נחמד, והיא לא תהיה עצלנית...

נראה פחות מיוחדת אבל עדיין עם הגג הפתוח היא נראית די טוב...

פורסם

יש לך גם את הפורד פוקוס שהגיעו כמה בודדות לארץ.

אבל המחיר לא בשמיים.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם

לדעתי ,מאזדה 3 ספיריט מחליפה ראוייה בהחלט. מדוע צריך לקנות רכבי מנהלים,שהתחזוקה שלהם תקרע לך את הכיס ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...