Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ההורים של זוגתי רוצים להתחדש (היום עם מונדיאו 2010). כרגע מתלבטים בין קאמרי היברידית מהיבוא הרשמי לבין האקורד והקאמרי ההיברידיות של אלבר. מה דעתכם? יש נתוני אמת על צריכת הדלק שלהן? ראיתי בכמה מקומות נתון של 1 ל17 שנראה לי הגיוני. המנוע בקאמרי זהה לזה בלקסוס IS300 ?

הם פתוחים גם לאופציות אחרות, הרכב יעשה כ20KKM בשנה, בעיקר בעיר ולכן צריכת הדלק חשובה (המונדיאו שותה 1ל6.6 בתנאים האלה!).

מה עוד חשוב? אמינות, נוחות, עידון, כח סביר, מרווח סביר. רק רכב חדש. מה לא חשוב? יומרות ספורטיביות. יש רעיונות?

השתעשעו עם קניית מאליבו, אבל נרתעו מצריכת הדלק הצפויה. בנוסף, לדעתי הרכב עצמו פחות איכותי מהמתחרות הנ"ל.

תודה!

פורסם

יש לכם גם אפשרות של מונדאו/פיוז׳ן היברידית מאיילון ב-185.

לדעתי הקאמרי המאובזרת מהיבואן שווה את מחירה והיא המומלצת מבין האופציות.

פורסם (נערך)

תודה, שכחתי מהפיוז'ן, אבל אני לא רואה אותה באתר של איילון. יש דף מפרט טכני ומחירים? 185 זאת האופציה היחידה? הרכב זהה לארה"ב\אירופה? רמת אבזור? מאכזב שאין פירוט באתר שלהם...

על פניו, מבין הארבע הפיוז'ן עדיפה פחות - שילוב של טכנולוגיה חדשה בפורד מול טכנולוגיה מוכחת של טויוטה והונדה ויבואן קטן מאוד. יש דברים בגו?

עריכה:

מצאתי את הפיוז'ן במוטודיל. שנתיים אחריות - חיסרון שמתווסף ליבואן הקטן.

עריכה אחרונה על ידי yev
פורסם

בזמנו התעניינתי בפיוז׳ן. יש להם שתיים או שלוש רמות אבזור. תכלס, בשביל להגיע לרמת האבזור של הקאמרי המאובזרת (195 לפני הנחה), תצטרך לשלם לפחות 200.

באקורד, בשביל להגיע לרמת אבזור דומה, תצטרך לשלם 220 לפני הנחה.

אני לא רואה סיבה לקנות דגמים שלמעשה הם פחות חדשים מהקאמרי שהיא ממש דנדשה וזוכה לציונים מעולים, תציג מן הסתם אמינות מצוינת, וגם תשמור על ערכה בצורה יוצאת דופן.

בטווח המחיר הזה, למי שמחפש הייבריד - לדעתי כרגע יש רק המלצה אחת.

פורסם

mogo, תודה!

אכן ככל שאנחנו חושבים יותר, אנו נסגרים יותר על הקאמרי. מה שכן, הגירסה מתוחת הפנים עוד לא נמצאת בארץ וחמי לחוץ לרכוש - אנסה לשכנע אותו להמתין מעט.

רק כדי לוודא שאנחנו לא מפספים אופציות אחרות, יש כיוונים נוספים?

פורסם

בכמה מוכרים סופגב דיזל או את הפסאט דיזל היוצאת? שווה לבדוק בסוכנויות.

גם אוקטביה דיי מרווחת ומגיעה בדגמים מאובזרים עם מנועי דיזל.

פורסם

מנסיון עם פאביה דיזל ידנית, ועם יאריס היברידית, בתוך העיר שום דבר לא משתווה להיברידית של טויוטה.

אבא שלי עם היאריס ההיברידית, מורה נהיגה ועם תלמידים בתוך העיר מוציא צריכת דלק של 1 ל19 בערך.

שום דיזל לא יתן את זה, עם הדיזל בתוך העיר מגיעים ל1 ל14 בערך

פורסם

תודה, אבל כנראה שדיזל זה לא בדיוק הכיוון. העניין הוא הבדלי המיסוי המטורפים בין דיזל להיברידי.

אוקטביה דיזל מתחילה מ178.5K ל1.6TDI, זה מחיר הזוי - אלא אם אתה מתכנן ליסוע 50K בשנה או שיש לך חיבה למנועי דיזל יהיה הרבה יותר משתלם לקנות 1.2TSI שתתן ביצועים דומים אבל תעלה הרבה הרבה פחות. אותו עניין עם הסופרב 225K.

בנוסף הסופרב בסוף חייה בניגוד לקאמרי. בנוסף שנתיים אחריות. הפאסט דיזל כבר משמעותית מעבר לתקציב.

עריכה: וגם מה שm.l אמר.

פורסם

בתור שונא טויוטה מושבע. אני יכול להגיד לך שבצמב הנתון הקאמרי היא האופציה הכי הגיונית. מחיר של 195 אלף שמגיע אחרי שהדגם הקודם עלה 225 ברגע השפל הכי גדול שלו נשמע סופר-דופר אטרקטיבי. הדגם המתוח כבר החל להימכר על פי פרסומים, אני לא יודע אם כבר יש מלאי שלו ובאתר של טויוטה הוא עדיין לא מופיע. תרים טלפון לברר. הקאמרי ה"חדשה" אגב לא באמת חדשה, אלא פשוט עברה מתיחת פנים. אמנם מקיפה מאוד בכל מה שנוגע לעיצוב ואיך-לא, איכות חומרים, בידוד וכל שאר השיט השיווקי הזה, אבל עדיין מדובר באותה פלטפורמה "אמריקאית פרופר" שמרגישה קצת מגודלת ומגושת, קצת סתמית, ולא מאוד איכותית.

הפיוז'ן אחלה מכונית, אבל ב-200 אש"ח אני לא רואה סיבה להעדיף אותה על הקאמרי. עם כל הכבוד והאהבה שלי לפורד ולאנדרדוגים כמו איילון מוטורס, מדובר על מכונית שהוצגה לפני יותר משלוש שנים, ויחד עם מחיר גבוה היא פשוט לא רלוונטית. את האקורד האמריקאית אני לא מכיר, אז לא אוכל לחוות דעה.

אתה מאוד צודק לגבי הדיזלים. הם מצויינים למי שטוחן קילומטרים בינעירוניים, אבל מחיר גבוה בלי שום פרופורציה שצד אחד מגיע ממיסוי מטורף ומצד שני בא "לחפות" על המחירים שמוצעים לנהגי מוניות הופכים אותם ללא רלוונטיים בעליל ללקוח פרטי שנוסע בעיקר בעיר. יחידת ההנעה בקאמרי היא אכן אותה אחת שיש ב-IS אך מוחלשת קצת. מנוע בנזין 2.5 ליטר ומנוע חשמלי עם 200 כ"ס (לעומת 220 ומשהו בלקסוס). צריכת הדלק של המערכת הזאת מצויינת, במיוחד בעיר. אני הצלחתי עם הלקסוס החזקה יותר (ולכן בזבזנית יותר) להשיג מעל ל-15 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית מנהלתית.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

וכמובן - דיזליות מאוד רועשות, בוודאי לעומת קאמרי היברידית ששקטה באופן יוצא דופן.

פורסם

זה כבר לא נכון. מנועי דיזל של היום רועשים רק כלפי חוץ. בתוך האוטו אחרי כמה שניות אתה כבר שוכב שזה דיזל. משקיעים מאוד בבידוד רעשי המנוע של מכוניות מדוזלות.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם (נערך)

ובכן, הוזמנה אקורד היברידית. תודה לכולם!

חמותי הכריעה את הכף - היא אהבה יותר את האקורד: מבחינת עיצוב פנים וחוץ ומבחינת איכות תא הנוסעים.

אחזור לעדכן לאחר שישתמשו בה קצת. שוב תודה:mm_yeah:

spire, מסכים עם הניתוח שלך - זה בדיוק מה שייעצתי, וכנראה שאני עצמי הייתי הולך על הטויוטה במקומם, אבל בעל המאה הוא בעל הדעה :)

אגב, הקארי מתוחת הפנים עדיין לא נמצאת בארץ, הייתי אתמול באולם התצוגה המרכזי בת"א - אין להם שום מידע טכני\שיווקי ולמען האמת הם לא היו נחמדים מידי. אמרו שהיא תגיעה עוד חודש בערך, אבל לא נשמעו בטוחים בעצמם.

עריכה אחרונה על ידי yev
  • תוכן חדש...