Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

התקציב שלי הוא עד 45k.רוב נסיעות בעיר בערך פעמיים בשבוע נסיעות ארוכות.אני יודע ששתי הרכבים שונים בסגמנטים שלהם.(אני לא חייב רכב משפחתי גם רכב קטן מספיק לי ).מה שחשוב לי זה אמינות,מחירי חלפים/טיפולים.

בקרוז התלהבתי מאוד מהמראה והאיבזור והבנתי שהמנוע החדש עם 124 כ''ס הרבה יותר טוב מהקודם. על האיביזה נהגתי וממש אהבתי את הכוח שיש לה והבנתי שהיא מאוד חסכונית בדלק

תודה לכולם

פורסם

הקרוז משפחתית, והאיביזה יותר נותה לסופר מיני לדעתי, המנוע 1.2 של האיביזה חזק יותר.

מצד שני משפחה יהיה נעים יותר להסיע באוטו גדול יותר, לדעתי,

הקרוז תהיה חלשה ממנה!

אבל איפה תמצא איביזה 1.2 TSI ב 45K ??

פורסם

איביזה flow עולה בערך ככה אבל השאלה העיקרית שלי היא האם שני הרכבים הללו טובים ואמינים כי זה הדבר החשוב לי

פורסם

למנוע 1.2 TSI היו בהתחלה מספר בעיות עם הטיימינג, כרגע נראה שנרגע.

בנוגע לגיר DSG7 יש הרבה הרבה הרבה שרשורים- בצע חיפוש על שניהם בפורום כדי לקבל תמונה יותר מלאה על החששות ומה יכול לקרות

האיביזה היא סופר מיני והקרוז היא כבר משפחתית.

השילוב גיר מנוע של האיביזה הרבה יותר יעיל מזה של הקרוז, שבשנים האלה נחשבת לדיי עגלה.

אם רוב הזמן אתה נוסע לבד ופעם בצריך להעמיס עוד אנשים אז האיביזה עדיפה.

פורסם

מ2014 ה DSG עבר שיפור משמעותי, לפי מה שראיתי באתרים רוסים DSG החדש היום עדיף.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם

האיביזה תהיה יותר חסכונית לעומת הקרוז אבל הגיר שלה בעייתי,לדעתי בחרת שני רכבים לא הכי מוצלחים.

אם הראש שלך ברכב סופר מיני עם גיר אוטומטי עם אמינות טובה אתה צריך ללכת לכיוון הסוויפט או הפיאסטה לפני הרובוטי.

פורסם

כן הבעיה שבשתי האפשרויות שהבאת אני יקבל מודל נמוך עם ק''מ גבוהה באותו מחיר של שתי האפשרויות שבחרתי. והשאלה שלי לאנשים שהתנסו עם הרכבים הללו כי אף אחד עדיין לא אמר לי אם הקרוז אמינה או מה התקלות שלה. על האיביזה הבנתי בשרשורים שיש בעיות במותחנים ובקלאצ' אבל לאחר טיפול בחברה ועידכון תוכנה הרכב ללא בעיות.

פורסם

אחת נבלה (שתיינית עם מנוע כבד ועצלן וגיר מסרס- קרוז) ואחת טרפה (סיאט עם בעיות סדרתיות של מנועים שובקי חיים בגלל שרשרת תזמון מתפרקת ובעיות גיר (מצמדים /מכאטרוניקס וכל השאר) . ב45K יש אפשרויות טובות ומוצלחות יותר. למשל I20 עם מנוע 1600 2009-10 רכב עם פחות מחלות ילדות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מעניין אותי לדעת מכול המגיבים כאן אם יש למישהו קרוז... או איביזיה... כול אחד פה יורד על הרכבים שאולי במקרה הטוב הוא עשה סיבוב אחד של 10 דקות על שניהם. לי יש קרוז ולא סתם קרוז 1.6 שנת 2009 כן כן ותחסכו לי את התגובות כבר מעל שנה אצלי טפו טפו ללא בעיות בכלל, רכב שתיין נכון אבל לא פחות מ1.6 אטמוספרי אחר (I30, מאזדה 3 וכול החברים שלהם יוצאי הליסינג למינהן ממוצע של 1-9 בתוך העיר ו1-13 מחוץ).

פורסם

כן, התנסתי עם קרוז כרכב חלופי, גיר גרוע אין מה להוסיף שנאמר, אבל אצלי באמצע נסיעה הרגשתי מכה חזקה מהגיר, נדלקה נורת ESP והחלפת ההילוכים הייתה מלווה בבעיטות. לאחר כיבוי והדלקה הנורה השתנתה ל check engine, כמובן שהרכב החלופי הוחלף ברכב חלופי אחר.

קרוז אחרת הייתה טיפוסית לחלוטין, גיר גרוע ולא החלטי, מנוע חלש, מתלים רכים מאוד, תאורת כפתורי מזגן לא נראית בכלל באור יום, כך שאין לך מושג האם המדחס עובד, סירקולציה וכו'.

הדבר היחיד הטוב שניתן להגיד זה שיש לה הגה לא רע ובעיר היא מאוד נוחה.

• תוכן חדש...