Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לפני קניית ג'טה חדשה TSI 1.2 ...

אני מתכוון לחזיק בה יותר משלוש-ארבע שנים ולכן אני טיפה חושש.

חיפשתי וקראתי רבות בפורום על הבעיות שהיו לDSG בשנים קודמות ושאלתי היא האם יש ממה לחשוש בנושא הגיר הזה גם ברכבים חדשים 2015 של VW (והג'טה בפרט).

האם יש סיכוי שאאלץ לעבור החלפת מצמדים ? האם זה עדיין קורה ?

מה בנוגע למנוע TSI 1.2?

תודה לעוזרים!

פורסם

מ2013 המצמדים וגיר צריכים להיות אמינים יותר, אבל אי אפשר להתחייב שלא יקרה כלום.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הרבה אנשים יאמרו לך שה dsg כל כך בעייתי שהם לא מבינים איך כל העולם קונה רכבים כאלו, אבל מניסיוני עם אוקטביה 2013 שלי מהצורה הקודמת + עוד למעלה מ 20 רכבים עם גיר dsg שנמצאים על הכביש יותר מ 4 שנים, אין אף תקלה ולו אפילו אחת קטנה, חוץ מאוקטביה 2012 1.8 tsi dsg שאוכלת "מלא" שמן (קילו שמן אחרי 10,000 ק"מ).

אז תאמין למי שתרצה...

עריכה אחרונה על ידי inon007

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

אני עם פולו GTI כבר שלוש שנים וקצת. בנתיים (טפו טפו), אין שום בעיות. לא בגיר, ולא בשום דבר אחר.

הסר דאגה מליבך. מה גם שעכשיו יש אחריות של 3 שנים. ובגמר השלוש שנים יש דבר שנקרא "רצון טוב", ובדר"כ ליבואן יש "רצון טוב בכל הקשור לDSG.

פורסם

הבעיה היא לא ה-dsg אלא שהג'טה עברה מתיחת פנים לפני כמעט חצי שנה ונראה שהמבצעים הם ניסיון לחסל את המלאי לכבוד הגעת הדגם המחודש.

מעבר לזה, האוקטביה עדיפה לדעתי וגם מוצעת במבצע כרגע ב-131,900 לדגם האלגנס המאובזר.

פורסם (נערך)

תודה רבה לכם! הרגעתם אותי..

לא ציינתי בהודעה הראשונה אבל לג'טה שאקנה יהיו רק שנתיים אחריות כי היא מחברת ליסינג.

היא חדשה 0 קילומטר ולא ירשם ברשיון החכר/השכרה..

בכל אופן ההנחה משמעותית והיא מאפשרת לי לקנות את הרכב במסגרת התקציב.

שוב תודה לכם.

ד"א, אם אטפל ברכב במוסך לא של צ'מפיון האחריות מבוטלת?

עריכה אחרונה על ידי adam.v
פורסם
הבעיה היא לא ה-dsg אלא שהג'טה עברה מתיחת פנים לפני כמעט חצי שנה ונראה שהמבצעים הם ניסיון לחסל את המלאי לכבוד הגעת הדגם המחודש.

מעבר לזה, האוקטביה עדיפה לדעתי וגם מוצעת במבצע כרגע ב-131,900 לדגם האלגנס המאובזר.

אני יודע.. רק שהדגם עם המתיחת פנים יגיע רק עוד 4-5 חודשים..

האוקטביה לא בתקציב שלי.

פורסם

יש הרבה רכבי 0 קילומטר ללא רישום ליסינג ברישיון. זה ממש לא חריג.

אני באופן אישי לא ממליץ לאף אחד ממכריי על מכונית עם מנוע ה-1.2TSI וגיר ה DSG, בטח ובטח שלא ברכבים שמגיעים עם שנתיים אחריות בלבד. אני לא מכיר אחד בסביבתי הקרובה שלא אכל לקרדה מלוחה מהמנוע או מהגיר הזה.

אבל תתחדש ותהנה מהרכב.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...