Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משומש זול ויעיל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[TABLE=width: 1100, align: center]

[TR]

[TD=class: as_viewtopic_msg_text, width: 880, bgcolor: #e8e8e8, colspan: 2]

שלום לכולם! קוראים לי יונתן.

אני חושב לקנות רכב ולהשקיע בו עד 60.000 ש"ח.

אני מעוניין שהרכב ישמש אותי לעוד שנים ארוכות, יצרוך כמה שפחות דלק ושמחיר חלקי החילוף שלו לא יהיו בשמים, או אם לאחד את שלושת הדרישות אז להגיד שיהיה רכב חסכוני.

הייתי שמח שהאוטו יהיה נוח ויתן חוויה טובה של נסיעה אם זה יהיה במסגרת התקציב.

מבחינת צרכים אני צריך רכב סטנדרטי.

מבחינת כיוון חשבתי על קיה פיקנטו, יונדאי 20/i10, סוזוקי סוויפט/אלטו, מאזדה 2.

תודה רבה מראש!!!

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם

אוטומט? ידני? חדש? משומש?

שילבת פה מכוניות משתי קטגוריות:

i10, פיקנטו ואלטו משתייכות לקטגוריית המיני.

i20, סוויפט ו2 משתייכות לקטגוריית הסופר מיני.

הסופר מיניז יותר גדולות כמובן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא כל כך הבנתי מה השאלה.

כמו שכתבו מעליי-

אם אתה מחפש מיני אז זה סיפור אחד (במקרה כזה הייתי הולך על הפיקנטו)

אבל אם אתה בכלל רוצה סופר מיני אז זה משהו אחר לגמרי מבחינת דלק,תחזוקה,שטח פנים וכו'..

פורסם

דבר ראשון. תודה רבה למגיבים.

באשר לשאלה. רציתי לשאול אם מישהו יכול להמליץ לי על רכב משומש, מעדיף ידני, אמין רצוי חסכוני וזול בתקציב של עד 60,000 שח.

לגבי הדגמים אני לא יודע מה עדיף בשבילי לפי הצרכים שלי ולכן אני אשמח לשמוע מה ההבדלים בין דגמי מיני לסופר מיני (גם מבחינת המחיר)

פורסם

מה הנסועה השנתית שלך?

היכן היא מבוצעת (בעיר, בין עירוני, עליות, מישור וכו')?

חשיבות תא מטען, מושב אחורי?

נשמח לדעת גם במה אתה נוסע כיום כדי לענות על צרכיך בצורה טובה יותר

פורסם

אין לי כרגע נסועה שנתית, כי אין לי רכב, אבל עיקרה צפויה להיות בין עירונית בתנאי מישור.

תא מטען כרגע לא כל כך מהותי למרות שהייתי שמח לתא גדול יותר.

פורסם

זה תקציב מאוד מכובד. אתה יכול לרכוש בו קיה פיקנטו בת כמה חודשים, בוגרת השכרה - למשל. בידנית זה מנוע חלש יותר ותוכל לקנות אחת חדשה לגמרי.

אתה יכול לרכוש איתו הרבה סופר מיני ידניות בנות שנתיים - רנו קליאו, אופל קורסה, פיאט פונטו וכך הלאה.

אני מניח שאתה יכול לרכוש גם סופר מיני ותיקות בנות 3, תוצרת יפאן, אוטומטיות.

• תוכן חדש...