Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4159 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אולי זה ישמע לכם מצחיק או בנאלי אבל לא קניתי רכב כבר 15 שנה. היה לי ליסינג מהעבודה

כרגע אני לפני רכישה של רכב שני לבית ( אימפרזה 2008 )

ופתאום נפל לי האסימון שאני לא יודע איך בדיוק אני אמור לקנות את הרכב מה השלבים בבקשה תסדרו לי את זה

זה מה שאני מכיר

1. בדיקה של פנים הרכב פלסטיקים וקוסמטיקה

2. פתיחה של תא מנוע לראות נזילות חיצוניות שהמנוע לא שטפו אותו תאריך מצבר, יש עוד דברים לראות ??

3. נסיעת מבחן , בדיקה של העברת הילוכים שלא יקפצו או תיהיה תקיעה , מזגן קור/ חום , הגה של ירעד , רעשים מוזרים

4. שוב פתיחת תא מנוע לראות נזילות , להסתכל מתחת לאוטו לראות נזילות .

אוקי זה מה שאני יודע ואני לא מבין במכוניות בכלל עכשיו שלב הבא

5. בודק היסטוריית טיפולים של הרכב , כמה אחורה צריך לבדוק ומה בדיוק ?

1. בדיקה בקומפיוטסט , פה למשל האם אני שואל לפני את המוכר אם הוא מתחייב למנוע גיר שילדה

אם הוא אומר שכן האם הוא אמור לחתום אפשהו שהוא ישלם על הבדיקה במידע ומצאו משהו או זה על בסיס אמון הדדי

2. זיכרון דברים ? ראיתי חוזים כאלה באינטרנט , מה החוזה הכי טוב והכי חשוב באיזה שלב אני רושם אותו

לפני הקומפיוטסט או אחרי . והאם אני חייב אותו בכלל ??

3. איך אני בודק אם הרכב משועבד או משהו ?

4 . העברת בעלות שאני משלם .

עוד משהו שכחתי ?

האם הסדר נכון ? האם יש עוד משהו שאני צריך לוודע לפני או אחרי ?

האם יש טיפים ספציפיים מה לבדוק לסובורו אימפרזה 2008 1500 סמ"ק? 120 אלף קמ?

המון תודה לעוזרים .

פורסם

בגדול רשמת דברים נכונים, תבדוק גם שהבן אדם הוא הבעלים של הרכב לפי הרישיון רכב.

תבדוק שאין מים במקום נוזל קירור.

שיעבוד יופיע ברישיון רכב אבל אפשר גם לבדוק ברשם המשכונות באינטרנט, תריץ בגוגל.

זה זיכרון דברים:

http://levi-itzhak.co.il/Levi/Templates/showpage.asp?DBID=1&LNGID=2&TMID=84&FID=152&PID=21

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה,

1. אם מדובר בסוחר מכוניות שמוכר לאנשים מה אני אמור לבדוק ?

מים ברדיאטור אתה מתכוון ? האם נוזל הקירור הוא ירוק ?

פורסם

לבדוק שהוא סוחר מורשה, הוא צריך לתת כתב גילוי נאות.

לא מחייב, אבל אם ירוק גם בסדר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...