Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש סיכון ברכישת רכב יד שניה שהוסיפו לו כל מיני תוספות בצורה פרטית כמו גלגלי מגנזיום וקשקושים ?

האם יש יותר סיכוי שמדובר ברכב ערסמוביל שקרעו לו את הצורה בנהיגה פרועה ?

הייתם קונים רכב כזה ?

פורסם

קשה לענות לשאלה הזאת כי חסרים פרטים. יש הבדל תהומי בין רכב שהוסיפו לו ג'אנטים מותגיים בעשרים אלף ש"ח ובודי קיט של סדנת Brabus לבין רכב שהוסיפו לו ג'אנטים סיניים באלף ש"ח וספוילר פיברגלס מייד-אין-עזה.

אילו תוספות בדיוק?

כדאי גם שתצרף תמונה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כל מיני רכבים פוטנציאלים שראיתי.

האם כל התוספות בודי קיט האלה וכו.. גם עם הן של חברות ידועות ויקרות לא רומזות על כך שמדובר בנהג פרוע ?

פורסם

מרצדס AMG בת שנה עם אבזור מקורי, או הונדה "שפיץ" ב-3000 ש"ח שהחליפו לה ג'אנטים לנוצצים והשאירו צמיגים שחוקים וסדוקים?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
כל מיני רכבים פוטנציאלים שראיתי.

האם כל התוספות בודי קיט האלה וכו.. גם עם הן של חברות ידועות ויקרות לא רומזות על כך שמדובר בנהג פרוע ?

מהנסיון שלי, שאני חובב שפצורים, אני שומר על הרכב ולא קורע אותו שלא לצורך, מטפל בו בזמן (וטיפלנו) אבל מקשט אותו כמו שבא לי. לא תמיד זה מעיד על נהיגה פרועה וחוסר תשומת לב לצרכים של הרכב, אבל מה שבטוח זה ימשוך עיניים, אם מפריע לך או לא זה עניין שלך.

פורסם

מן הסתם אני לא ארכוש רכב עם אגזוזים שעושים רעש ומנורות כחולות ופסים לבנים על המכסה מנוע , אבל יכול להיות שג'אנטים ממגנזיום זאת תוספת סבירה לרכב שלא מעידה על נהג פרוע.

פורסם

יצא לי להכיר לא מעט אנשים שהתקינו בודי קיט וג'אנטים יוקרתיים ושומרים על הרכב כעל בבת עינם. זה כולל החלפת שמן כל 5000 ק"מ, שימוש במכלולים מקוריים או טובים יותר, מעקב כפייתי אחר הסטוריית הטיפולים של הרכב ועוד.

קשה להכליל לכאן או לשם.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...