Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה שאפשר לדבר פה גם על ייעוץ במכירת רכב ולא רק בקניית רכב (כי למעשה זה בערך אותו תהליך).

לפני יותר משלוש שנים היה פה שרשור ענק בעקבות המבצע של צ'מפיון על הרכב הנ"ל ואני מאמין שהיו עשרות או מאות משתתפי פורום שהזמינו את הרכב.

אני לא מעורה בשוק הרכב באופן כללי, ובשוק של הרכב הזה באופן ספציפי, אבל מה שאני כן יודע זה שפרסמתי את הרכב למכירה ביום שישי בשני הלוחות המובילים, ולא היה אפילו מתעניין אחד מאז (חוץ מ SMS ספאם של למכור למגרש טרייד אין).

מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? חוסר עניין כזה קורה גם במשומשות אחרות מהשנתונים הנ"ל? או שמא ההצפה של האיביזה מ2012 גורמת לקושי במכירה?

מה האפשרויות שלי אם אני רוצה למכור את הרכב במהירות? להיות הכי זול בלוח ולחכות לבן אדם הבא שמחפש רכב כזה? האם באמת מכירה למגרש זה משהו רלוונטי שקורה? ואם כן אז מה גובה הפגיעה הכספית?

תודה מראש על כל עזרה.

פורסם

הכל אפשרי למכור, שאלה באיזו מחיר. מכרתי סוברו אימפרזה 1.6 נדמה לי, חדשה, עם ניילונים, עם 140קמ.( מזכייה של מנוי פיס) ב-91000. מחירון היה של חדשה בסוכנות 125k. למה מכרתי ב-91? הכי זולה ביד 2 הייתה ב-94k, גם מזכייה. תעשה סקר שוק ותדע מה מחיר של רכבך, תוריד מזה כמה אלפיות ובהצלחה.

Chevrolet cruze turbo 1.4L 140hp LTZ

פורסם

השגיאה שלך ושל רבים אחרים, היא הציפיה הלא מציאותית, שעם הפרסום יתנפלו עליך בטלפונים. בחיים האמיתיים זה לא עובד ככה.

אם הרכב בסדר והמחיר מחיר שוק הוגן, אז תמתין בסבלנות. יכול שחודש שלם לא תהיה אף שיחה ויום אחרי כן 3 שיחות. עיקר ההצלחה והסוד של סוחרי הרכב זה לקבל את הרכב מחסרי הסבלנות (במחיר שחיטה) ולהמתין בסבלנות (לפעמים כחצי שנה) לקונה שבאמת מעוניין. על זה גוזרים קופה ממוצעת של כ 10K שקל.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

הבעיה היא כאמור התנגשות בציפיות, כשאנשים נכנסים לנעליים של הקונה הם מצפים למצוא איזה דיל מהחלל, ויומיים אח"כ כשהם בנעליים של המוכר הם מצפים למכור מעל המחירון.

ההמלצה שלי: תעשה מה שהישראלי המצוי אינו מוכן/מעוניין לעשות - תכנס לנעליים של האחר (במקרה הזה: אדם שמחפש איביזה רפרנס משומשת), תסקור את המודעות, ותגרום לכך שהמודעה שאתה מפרסם תהיה כזו שהיתה תופסת לו את העין. העקיצה על הישראלי המצוי אינה מכוונת לאף אחד כאן כן? הסיטואציה שתיארתי בפסקה הראשונה הזכירה לי את כל אלו שחותכים את הפניה ימינה ברמזור, ויום אח"כ מתעצבנים בטירוף כשמישהו אחר עושה זאת להם...

אגב: זה לא בהכרח אומר לפרסם במחיר שחיטה(!) ישנם הרבה דברים שאפשר לעשות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ברוך הבא למציאות, רשום לך פה שלהכל יש מחיר זה נכון, אבל במודעות של סיאט אל תחפש הגיון, לפני שנתיים מכרנו אחת שנת 2011 SC המחירון היה סביב ה 72 K האוטו בן שנתיים עם 12 אלף ק"ח, חדש לגמרי ניילונים מאחורה עדיין, טלפון אחד לא היה במהלך חודשיים, לבסוף עשינו טרייד ולקחנו איביזה ב 70 K ( לאחר בדיקה ייצא שהם עוד חייבים לנו כסף אז לקחנו תוספות, גלגלי מגנזיום צבע מטאלי דיבורית בלוטוס חיישני רוורס) שתי טיפולים חינם, ואז מה קרה, אומנם לא החזרנו את הכסף אבל לפחות ב 90K נהננו מרכב חדש פעמיים.

האיביזה שנת 2013 עכשיו בת שנתיים, אבא שלי חשב למכור אותה, אחרי שנכנס לאוטודיל הבין שאפסו סיכוויו.

כנס לאוטודיל תסתכל מוכרים לך כאלה עם 20-30 K בנות שנתיים כשרוצים עליהם 52 אלף שח ( נכון ללפני חודש חודשיים) תתווכח איתם קצת על מזומן, או שתקבל המשך אחריות, הם מוצאים דרך לפתות כל אחד.

אתה רוצה למכור, שום מודעה אטרקטיבית לא תעזור, יש עשרות שמפורסמות, תחתוך במחיר אחי!!! ארי אפשר לאכול את כל העוגה ולהשאיר אותה שלמה!!!

קנית בזול תמכור בזול, אם היית קונה מאזדה 3 חדשה, בשנים הראשונות היית מפסיד 15K כל שנה, בשקט, כנ"ל לגבי פלואנס, כנראה שגם באיביזה זה ככה. נהנת ממחיר זול בהתחלה, תשחרר את היד מהמחירון ורק ככה תמכור, או שפשוט תעשה טרייד ביום מכירות של סיאט, תקבל מחירון פחות 2000 ש"ח וככה לא תרגיש שיצאת " פרייאר" זה מה שאנחנו עשינו בכל זאת

פורסם

תשווה למודעות אחרות בלוח ותן מחיר ריאלי או אולי קצת פחות מהממוצע, ותמתין בסבלנות. בסוף היא משתלמת. לכל דבר יש קונה אל חשש. לפעמים שי שהוע שלא מקשרים ופתאום יומיים שיש 10 שיחות.

• תוכן חדש...