Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

דרגות גימור של מיטו


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום,

אחרי השרשור הקודם (שאעדכן ברגע שתהיה קנייה) החלטתי ללכת לכיוון של אלפא מיטו, יותר מתאים לי.

עכשיו הלכתי לאיבוד ב17 סוגי הגימור השונים שהמיטו הגיעה בהם לאורך השנים.

 

מאחר ואף חברה לא מחזיקה ברושורים של המכוניות שלה שנים אחורה באתר, מקור המידע שלי הוא icar.co.il וgear.co.il ויש ביניהם חילוקי דעות.

 

מישהו יכול לעשות לי סדר? באילו דגמים יש בקרת אקלים, באילו אין? יש דגמים שמגיעים עם חמישה הילוכים?? האם המנוע החדש עדיף על הישן? ומה נשתנה בין כל אחד מהדגמים שאלפא פשוט היו חייבים לחדש בין שנה לשנה??

 

תודה רבה,

זיו

 

(אגב, מסתכל רק על גרסאות ידניות, עזבו אותי מרובוטי)

פורסם

מחזק את ספוטיבו,חפש 155 שמורה,אין בה את הstart&stop המציק שיש ב135,לגבי רמות גימור ישנה חבילת ספורט,גנטים 17או18(לא ממליץ על 18),ספויילר אחורי,ריפוד מושבים שונה,לוח שעונים שדולק בלבן ולא באדום וכו'.

גרסאות ה105 וה120 הגיעו לרוב ברמת אבזור בסיסית וללא בקרת אקלים.

כמו כן,היבואן יחסית גמיש בתוספות ייחודיות שהגיעו בהזמנה מיוחדת(מע שמעBose מקורית שהזמנתי בזמנו עם הרכב)ועוד שאר תוספות ששהגיעו מעבר לסטנדרט במספר אקזמפלרים.

בהצלחה!

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

×
×
  • תוכן חדש...