Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני שוקל לרכוש לקסוס RX או את הNX החדש.אף פעם לא היה לי לקסוס בעבר ולכן אני לא מכיר את ההתנהלות מולם,עשיתי נסיעת מבחן על הרכב והוא סה"כ נחמד.עניין השירות חשוב לי מאד והוא מהווה קלף מרכזי אצלי ברכישת רכב. אשמח לטיפים ממחזיקי לקסוס כאן לגבי איכות השירות על כל המשתמע מכך,איסוף/החזרה של הרכב למרכז,שטיפת הרכב,רכב חליפי בעת טיפולים/תיקונים ואיזה סוג רכב,שירות מעבר לשעות הפעילות וכו"

נ.ב

במשך שלוש שנים החזקתי אינפיניטי FX37 שהיה רכב מעולה והשירות היה נהדר,התייחסו אליי במרכז השירות כמו בן משפחה וכעת אני לוקח סיכון ועובר ללקסוס,לכן הייתי שמח לחוות דעת רציניות.

בתודה מראש לכולם

פורסם

הייתה ברשותי is במשך שמונה וחצי שנים, במשך אותה התקופה טיפלתי ברכב אך ורק במוסך המרכזי ברח׳ תובל בת"א.

השירות שקיבלתי בתחילת הדרך נע על הטווח שבין "מעולה" ל"מדהים" - השירות שניתן היום במוסך לא עולה במאומה על השירות שאני מקבל במוסך מאזדה בי-ם, שם מטופל הרכב של זוגתי.

על הדרך אציין שמחירי הטיפולים השוטפים סבירים, אבל כל דבר שמעבר יתן לך תחושה שמישהו מושיט יד ארוכה אל כרטיס האשראי שלך.

דוגמאות:

בלמים קומפלט ק/א - סביבות ארבע א׳ ₪ במרכזי ופחות מחצי אצל רון שהתקין ברכבו של חבר בלמי oem.

פלאגים - למיטב זכרוני 1400 + עבודה + מע"מ במוסך, 300 ₪ דרך איביי והתקנה עצמית כפי שעשיתי.

ברכב של חבר עפה אבן חצץ על השמשה הקדמית וסדקה אותה, 7 א׳ ₪ לשמשה מקורית במרכזי, לא זוכר אם המחיר כולל גם את פסי הפלסטיק שבצד השמשה - 500 + מע׳מ ליחידה אחת....

בקיצור - אם פעם הייתי ממליץ על לקסוס בשל השירות, היום אני נמנע מכך ואף ממליץ לשקול את הרכישה פעם נוספת - בגלל השירות.

פורסם

dorki אתה צודק,היד לכיס ועמוק גם פה וגם פה.

על שרות מישהו צריך לשלם (אנחנו).

אבל לאבי ובן דודי (בהמלצתי ודווקא בגלל השרות) יש אינפיניטי והשרות הוא לא פחות מנהדר,למי שהפרוטה בכיסו ואן לו חשק וכח

להעסקות ורצון לטפל בבעיות כמו החלפת צמיגים,תקר בגלגל או שיפשופ בפגוש אחורי העברת מבחן שנתי ,בהרמת טלפון אחד הכל מסתדר.

פחות יודע אך הרמה בלקסוס,אבל הבנתי שגם שם זה מעולה.

פורסם

היה מעולה והעומס במוסך המרכזי הפך את הטיב השירות לסביר מינוס.

למה סביר מינוס? כי למעט אולם המתנה מפואר לא תקבל שום דבר שאין במוסכים אחרים, לא בטיב השירות, לא באיכות המכונאים (גם בלקסוס צריך אחרי טיפול לבדוק היטב את מפלסי הנוזלים - בשנים האחרונות תמיד פישלו במשהו), לא במועדי ההמתנה לשירות וגם לא בחייכנות או קבלת פנים יוצאת מגדר הרגיל של יועצי השירות.

בקיצור - סלון מפואר עם עובדים שהגיעו מתעשיית המוסכים כולל כל הנורמות הרגילות (לחיוב ולשלילה).

העניין הוא שכשהם מתחילים עם המחירים המפולפלים שלהם, אז הסלחנות להתנהלות המוסך נעלמת.

רוצים מחירי פרימיום? תנו שירות פרימיום.

פורסם (נערך)

ברשותי GS המטופלת במוסך המרכזי בתל אביב. לא הייתי אומר שההתנהלות של אנשי המוסך בעייתית אך גם אינה יוצאת מגדר הרגיל. אחד הקלפים החזקים ביותר שלקסוס שלפה כשנולדה בשנות ה-80 של המאה הקודמת - וכן ממשיכה לשלוף גם היום בלא מעט מקומות - הוא נושא פילוסופיית השירות שלפחות "על פי הספר" שכתבה לקסוס עבור עצמה, אמורה להיות יוצאת דופן לחיוב.

הייתי אומר שבארץ אין ערך מוסף בולט כיום לשירות של לקסוס והתחושה היא שמרכזי שירות אחרים (לא בהכרח של יצרני פרימיום) מספקים את אותה תודעת שירות. במילים אחרות, ומנסיוני בן מספר השנים - למרות שהשירות של לקסוס ישראל לא מייצר מצבי Deal Breaker, הוא לכשעצמו לא ממש מהווה סיבה משמעותית לרכוש לקסוס בארץ.

לגבי השאלות שלך על איסוף\החזרה, שטיפה, רכב חלופי - התשובה לכל אלו היא "כן". אף פעם לא רציתי שינהגו במכונית שלי, אבל השירות מוצע. לגבי רכב חלופי, זה בתיאום מראש ותמיד קיבלתי לקסוס, החל מ-CT, דרך IS וכלה ב-GS. לא סגור על שירות מעבר שעות הפעילות, כי אם יש משהו שלקסוס (המכונית, לאו דווקא השירות) מצטיינת בו במיוחד היא הידיעה שבאופן כללי לא ממש תזדקק לשירות בלתי צפוי - אלא אם כן מדובר במשהו שלא בהכרח קשור לאמינות... בכל מקרה, אני מניח שתוכנית Lexus Care הפועלת 24X7 תיתן לך מענה גם לדרישות בשעות חריגות. לא נזקקתי, לא בדקתי, לא יודע.

קשה לי להתייחס לעלויות הקשורות למה שחורג מטיפולים שוטפים כי לא נאלצתי להשקיע שקל עד היום במשהו שאינו קשור לטיפול שוטף אבל אני מתאר לעצמי שזול זה לא. יחד עם זאת, אתה לא באמת יכול לצפות לעלויות נמוכות במותג פרימיום כלשהו. לפחות בלקסוס, ה"חסכון" נצבר בכך שהאמינות הבסיסית יותר מסתם טובה.

שורה תחתונה לשירות בלקסוס ישראל - לא מכאיב, אבל גם לא גורם - לצערי - להחסיר פעימה מהתלהבות מיוחדת.

עריכה אחרונה על ידי X9500

The older you get, the better you used to be

פורסם

x9500, מסכים אתך לגמרי שהשירות "לא מכאיב", אבל הוא לא מכאיב כל עוד תסתפק בטיפולים שגרתיים של החלפת שמן ופילטרים. במצב הזה משלמים יקר אבל עדיין נשארים בסקלה נסבלת לגמרי.

הבעיות מתחילות בטיפולים שהם מעבר לשוטף, ואז "היקר" מתחיל להיות יקר לא רק באחוזים, אלא גם בסכומים מוחלטים.

ספק אם מי מהחברים כאן יסכים לשלם עוד אלפיים ש"ח רק בשל העובדה שעל הבלמים החדשים שמותקנים ברכבו רשום רק "טקסטר" ולא "טקסטר טויוטה" כפי שכתוב על הבלמים המקוריים, אני גם בספק אם אולם ההמתנה המהודר מצדיק את ההפרש הזה.

ואתה יודע מה? יועצי השירות שבמוסך בטח ובטח לא שווים את תוספת המחיר - נתקלתי בנחמדים לפחות כמוהם במוסכים עממיים.

• תוכן חדש...