Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבטים נורא.

היום אנחנו עם סקודה רומסטר שמשרתת אותנו נאמנה.

אנחנו 2 מבוגרים ו3 ילדים.

ראינו את הייטי אבל נראה ומרגיש שהיא פחות מרווחת מהרומסטר , אנחנו יודעים שהאוטו פגז אבל אנחנו מחפשים משהו מרווח.

לא מכיר את המיצובישי...

אשמח לטיפים והמלצות

פורסם

חדש או משומש? מה התקציב שלכם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מתלבטים נורא.

היום אנחנו עם סקודה רומסטר שמשרתת אותנו נאמנה.

אנחנו 2 מבוגרים ו3 ילדים.

ראינו את הייטי אבל נראה ומרגיש שהיא פחות מרווחת מהרומסטר , אנחנו יודעים שהאוטו פגז אבל אנחנו מחפשים משהו מרווח.

לא מכיר את המיצובישי...

אשמח לטיפים והמלצות

סקודה קטנה מידי ל-3 ילדים. עם חלקם קטנטנים (בוסטרים / כסאות תינוק) אז בכלל יהיה מאוד צפוף מאחורה. תא מטען קטן באופן יחסי לקטגוריה (MID SIZE SUV), מניסיון ממליץ על אאוטלנדר - מרווח יותר, חווית נהיגה טובה יותר.

הכל שאלה של תקציב, קונים רכב חדש ? יד שניה ?

פורסם (נערך)
מניסיון ממליץ על אאוטלנדר - מרווח יותר, חווית נהיגה טובה יותר.

כחווית נהיגה, המיצובישי נחותה מהייטי. אני גם בספק לגבי המרווח הפנימי (יש לי ייטי, וביליתי יום עם מיצובישי), שנראה לי דומה למדי. לייטי מושבים עדיפים, ויש לו פתחי מיזוג מאחור אשר לא קיימים במיצובישי. למיצובישי תא מטען גדול יותר משמעותית וזה בעצם היתרון היחיד שלו.

הייטי רחבה יותר מהרומסטר, אך במימד האורך היא קצת פחות מרווחת. תא המטען של הרומסטר גדול יותר.

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

יש לי ייטי כבר כמעט שלוש וחצי שנים, החסרונות שלה הם המרווח בספסל האחורי, ותא המטען הקטן.

אם אתם מתכוונים לרכוש רכב חדש - הייתי בודק גם את הספורטאז' 1.6.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

איזו בעיה יש במרווח של הספסל האחורי? (בתור אחד שמנייד את משפחתו בייטי בשנה האחרונה, ההערה הזאת קצת תמוהה בעיני).

פורסם

יום חמישי הזמנתי אאוטלנדר 7 מקומות היא תחליף את היטי... הסיבה היא מקומות ישיבה וגודל בגז'... האאוטלנדר די מאובזרת ביחס ליטי. אבל היטי נמרצת יותר . אם היתה יטי 7 מושבים עם בגז' גדול יותר אז היתי לוקח יטי... אבל אין אז צריך להתפשר. אבל האאוטלנדר שלעצמה ממש לא רעה.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

MikMan, האם שקלת מכוניות נוספות בנוסף למיצובישי?

אני ביליתי חצי יום עם אאוטלנדר ואני חושב שבסגמנט ה-7 מקומות, הסיטרואן C4 פיקאסו היא מכונית משמעותית יותר טובה (הכי טובה?). למיצי תא נוסעים שמרגיש זול, מושבים בינוניים מינוס וחבילת כח אנמית. ה-C4 לעומתה מציגה חבילה הרבה יותר מלוטשת שגם נראית יותר טוב וגם מרגישה הרבה יותר טוב.

פורסם

7 מקומות של סיאט , vw טוארן , רנו גרנד סיניק , סיטרואן .... בסוף התמורה הטובה למחיר היה המיצו (157k על הכביש ) . חיפשתי משהו סטייל ג'יפ.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

• תוכן חדש...