Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שוב שבת שלום לכם.

לפני כשבוע כתבתי שירשור על התעניינות בבראבו. (8 עמודים אם מישהו זוכר :) )

ביצעתי היום נסיעת מבחן עליה , והחלטתי שזהו , זה הרכב בשבילי!! נגמרו החיפושים.

עם הגיר הרובוטי אני אחיה בשלום אולי איפלו בהרמוניה , מהר מאוד הבנתי איך הוא עובד. לטעמי הרכב עונה לכל הצרכים וההחלטה סופית.

השאלה שלי היא כזו:

הרכב שביצעתי עליו נסיעת מבחן הוא רכב של חברת אוטודיל.

לשעבר הוא היה רכב הדגמה של פיאט. ביצע 105,000 -+ על כבישנו. מודל 2011 , 1.4T , DYNAMIC.

לא ראיתי ספר טיפולים עדיין , אבל טוענים שהוא שמור. כמובן שבמידה ואני אקנה אותו אני אקח אותו לבדיקה חיצונית במוסך\מכון בדיקה (פה אני צריך קצת הכוונה או המלצות על מקומות טובים). יש לה מכה קטנה בכנף הקידמית , ופנס אחורי מעט סדוק (שזה הם יחליפו). מחיר מבוקש 49,000 .

הייתה עוד אחת בתל אביב , שהיא אדומה , רכב חברה לשעבר , 118000 ק"מ גם אותו מפרט , מכה גדולה יותר בכנף , אבל לא בהפרש גדול. מחיר מבוקש 45,000.

בנוסף ביום ראשון יש לי בחברת אלבר עוד אחת שתחכה לי , אותה שנה אותו מודל , עברה 87,000 לשעבר מליסינג , אבל!! עברה החלפת מנוע (נשמע מפחיד קצת). כנראה בגלל מחסור בשמן\דלק לא נכון (אני אקבל יותר פרטים מהנציג בראשון). מחיר מבוקש 42,000.

האם שווה להשקיע זמן ומאמץ בשלושת אלה? או להתרחק כמו מאש ולעבור למגזר הפרטי?

תדוה רבה רבה מראש ושבת שלום

פורסם

אף אחד מהרכבים לא נשמע לי להיט גדול במיוחד. הייתי ממליצה לך קודם כל להתרכז ברכבים מידיים פרטיות.

מהאקזמפלר של אלבר הייתי בורחת כמו מאש.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

הכותרת הסתמית החלפת מנוע יכולה להיות אסון לא קטן עם שלל תקלות וקצרים מעצבנים.

הכל תלוי באיכות העבודה שבוצעה.

עבודה עם שבירת מחברים, חיבור עם איזולירבנד, יצירת מעקפים ושאר מרעין בישין היא פתח לאין ספור צרות.

באופן אישי, את זאת עם המנוע החדש לא הייתי לוקח.

את רכב התצוגה לא הייתי קונה! נקודה!

אבל אם כבר כן, בטח ובטח לא במחיר הזה.

נשארנו עם זו שאכלה פ33ה, עצה אישית, תמשיך לחפש.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז בא נחבר את ההודעות שלנו ונסכים ש"במידה וההחלפה בוצעה במקצועיות, אין בכך שום בעיה. במידה וההחלפה לא בוצעה במקצועיות לא רק שיש בזה בעיה, אלא שזה אפילו דיל ברייקר", מקובל?

עכשיו חפש (מצטער, חיפשתי ולא מצאתי) את השרשור של אלעד על הבראבו שהחליפו בה חלק קטן ושברו (בכוונה) את המחבר שלו ויצרו בעיות אמינות מתמשכות ותבין למה אני באופן כללי, אם לא יודעים את טיב העבודה, ממליץ להמנע מהעניין של מנוע חדש, במיוחד ברכבים חדישים עמוסי אלק'.

אם מנוע חדש מופיע ברכב כמו (סתם לדוגמא) גולף MK2-3, זאת סיבה לחגיגה ולחטוף את הרכב.

ברכבים חדישים, זה עלול להיות בעייתי, אז למה להכניס ראש בריא למיטה חולה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• אחראי פורום
פורסם

+1.

אם היית יודע מי ביצע את החלפת המנוע - זה משהו אחר.

בנתיים שלושתן נשמעות חרושות ובעלות לא מעט ק״מ בזמן שבשוק הפרטי מסתובבות

בראבו בעלות נתונים טובים יותר - אבל גם במחיר גבוה יותר.

זה לא שבחברות ליסינג כולן נבלות אבל אלה שהבאת נשמעות כמו דוגמא לרכב ליסינג סטנדרטי, כלומר בעל רזומה עשיר ועם סימני שאלה.

בהמשך לזה, את שלי מצאתי באלדן עם 26 אלף ק״מ ושמורה מאוד, כך שיש מציאות.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בתור אחד שעבד בליסינג, אני ממליץ להתרחק מרכבי ליסינג. ככה שאני נחשף יותר ויותר לסיפורים מצמררי שיער, הדעה שלי מתחזקת. חברות הליסינג לרבות אלבר מתחזקות את רכביהם בתחזוקת שבר. תוסיך לזה תוספת של החלפת מנוע שברור שזה לא מנוע חדש אלא מנוע מפירוק שנקנה בזיל הזול.

רוצה עצה?

לך למגזר הפרטי, חפש אקזמפלר עם היסטוריית טיפולים מלאה, תיקח לביקה כללית במוסך מורשה יבואן/ מוסך מורשה אחר שיש לך ניסיון טוב איתו ותסגור עסקה בהתאם לריג'קטים. בסופו של דבר, תמצא את הרכב שאתה מחפש העניין הוא הזמן.

בהצלחה!

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם

רכב ההדגמה יקר בצורה מחרידה, ממש לא משקף את מצב השוק ונמכר במחיר של פרטי עם 50 אלף ק"מ.

רכב כזה צריך להימכר באזור ה40 אלף.

49 אלף זה אך ורק לסנסיישן עם פחות ממאה אלף, זו דעתי האישית.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
עכשיו חפש (מצטער, חיפשתי ולא מצאתי) את השרשור של אלעד על הבראבו שהחליפו בה חלק קטן ושברו (בכוונה) את המחבר שלו ויצרו בעיות אמינות מתמשכות ותבין למה אני באופן כללי, אם לא יודעים את טיב העבודה, ממליץ להמנע מהעניין של מנוע חדש, במיוחד ברכבים חדישים עמוסי אלק'.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?484918

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

טוב המסע לחיפוש מתחיל..

האמת שהלכתי לשם במטרה עיקרית לבצע נסיעת מבחן רק לגלות אם אני מתחבר לאוטו. הסיכויי שהייתי קונה הוא נמוך מאוד.

תודה שהורדתם אותי מזה לגמריי , הייתי יכול להצטער על זה בגדול. אלופים!!

עכשיו נשארתי עם שתי שאלות:

1. איפה יש מוסך\מכון בדיקה אמין? זה הרכב האישי הראשון שלי , כך שאין לי ממש מוסך מוכר שאני סומך עליו. אני גר בתל אביב.

אבל אם המוסך טוב אני מוכן לטרוח לצאת מהעיר.

2. כמה לדעתם יהיה קל למכור את הרכב בעתיד? אני לא מדבר על ירידת ערך. אלא פשוט תוך כמה זמן מיום הפירסום יגיע הקונה המאושר לקחת את הבראבו , הערכה גסה? כי זה משהו שאחותי ואח שלי הביאו לתשומת ליבי , ובגלל זה עכשיו הם טוענים שכדאי לי להשכיר רכב.

• אחראי פורום
פורסם

אם אתה מוכן ללכת למוסך שמכיר את הדגם, אז אני ממליץ על מיכאל אלפא ת״א.

תצטרך להוסיף בדיקה לבודי ולשלדה אבל מבחינה מכאנית אצל מיכאל תקבל תמונה מושלמת על האוטו.

לאף אחד מאיתנו אין אפשרות לנבא מה יהיה עם הרכב הזה או עם כמעט כל רכב.

יש מכוניות עם סטיגמות רעות וישנות שהשוק שלהן יכול להפתיע ויש ״באנקרים״ שאי אפשר למכור.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...