Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כבעלים של ג'ולייטה (מרוצה עד הגג) אענה לגבי המרחב מאחור: זה תלוי בהתקני הריסון. אצלנו, עם בוסטר ISOFIX כולל הגנה צידית ועם כסא מלא (רחב) לילדה בת 3, קשה להכניס עוד בוסטר ביניהם. ילדים צרים כן :-) ולכן השאלה היא מה בדיוק אתה מכניס שם...

אני מאמין שזה יהו שלושה בוסטרים

פורסם

יש לי סיוויק ידנית 2012 שקניתי לפני כשנה.

אני מאוד מרוצה, אבל חייב לציין שחוץ מהמראה לא מדובר ברכב ספורטיבי בכלל. המנוע סבבה ובגלל שזה 1800 אז היא חזקה יותר מהמשפחתית הממוצעת.

אני לא יודע מה אתה מחפש, אבל ממה שקראתי על האלפא היא יותר מתגמלת את הנהג מאשר ההונדה.

אני מניח שגרסת ה 170 כ"ס חזקה בהרבה מההונדה. גם בכ"ס ובעיקר במומנט.

ההונדה חסכונית בדלק ובבינעירוני רגוע עושה 1 ל14 ואף יותר. במשולב עירוני-בינעירוני 1 ל 12.

לסיוויק יש שוק טוב יחסית. ועבורך זו עוד סיבה להעדיף את הג'ולייטה.

פינטזתי על ג'ולייטה בעצמי אבל היא יקרה יותר ולכן ויתרתי. הסיוויק שקניתי היתה כמעט חדשה.

פורסם

האלפא יותר קרבית לטובה ולרעה: מזנקת מהר יותר (כשהיא במוד d, כשהיא ב-n היא די עגלה), מאד מטרטרת ורוחשת. ההונדה מגיעה לאותן מהירויות בכמעט אותו הזמן, אבל עושה את זה בהרבה יותר שקט ולכן פחות מרגישה חוויתית.

מצד שני ההונדה מרווחת יותר מאחור, מפנקת הרבה יותר באבזור הפנימי וגם זולה יותר לתחזוקה.(טיפול 60 ההונדה עלה 1200 מחיר בסיס וטיפול 60 באלפא 2800 בסיס).

מקווה שעזרתי. אם יש עוד שאלות, שאל, במקרה יש לי גם סיוויק ידנית וגם גולייטה ידנית :-)

פורסם
האלפא יותר קרבית לטובה ולרעה: מזנקת מהר יותר (כשהיא במוד d, כשהיא ב-n היא די עגלה), מאד מטרטרת ורוחשת. ההונדה מגיעה לאותן מהירויות בכמעט אותו הזמן, אבל עושה את זה בהרבה יותר שקט ולכן פחות מרגישה חוויתית.

מצד שני ההונדה מרווחת יותר מאחור, מפנקת הרבה יותר באבזור הפנימי וגם זולה יותר לתחזוקה.(טיפול 60 ההונדה עלה 1200 מחיר בסיס וטיפול 60 באלפא 2800 בסיס).

מקווה שעזרתי. אם יש עוד שאלות, שאל, במקרה יש לי גם סיוויק ידנית וגם גולייטה ידנית :-)

מאוד מטרטרת ורוחשת? מה זה אומר? באופן כללי, גם במהירויות כפולות מהמותר, בכביש המהיר, נשמר שקט ורוגע בתא הנוסעים של הג'ולייטה.

אני לא יודע עד כמה ההונדה מרווחת יותר מהג'ולייטה בחלק האחורי, גם אם כן, כנראה שלא בהמון. שווה בדיקה.

טיפול 60,000 ק"מ בג'ולייטה עולה כ-1,200 ש"ח. לא יודע מהיכן הגיע הנתון של 2,800 ש"ח - זה לא נכון.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

חברה, לא הסברתי את עצמי נכון:

הגולייטה (170, אנחנו לא מדברים פה על ה-120) מהירה ב-0 ל-100 בכשניה. אבל ביום יום, בפקקים, ובדרך לעבודה ולהסיע את הילדים, ההפרש הזה לדעתי לא כזה משנה.

לגבי הטרטורים, דווקא התכוונתי להאם של המנוע בעמידה ברמזור לעומת ההונדה שבה צריך לבדוק אם האוטו לא נכבה מהשקט(גם כשהעצור וסע סגור). שוב, אני דווקא מאד אוהב את זה, מרגיש יותר כמו חיה :-)

מחירים, ההונדה, זה המחיר ממוסך גל רון בת"א - מורשה הונדה, ה-2800 זה המחיר ממוסך אמיר בת"א - מורשה אלפא.

מקווה שעזרתי.

פורסם

לא מכיר את מוסך אמיר בת"א. לפי אלפא (יצרן) יש לטפל אחת ל-30,000 ק"מ כשקיימת המלצה לא רשמית לבצע החלפת שמן ופילטר שמן כל 15,000 ק"מ. טיפול 60,000 ק"מ, בדומה לטיפול 30,000 ק"מ, אינו עולה 2,800 ש"ח - מנסיון (אני מטפל במוסך "עדי" בחדרה - מורשה אלפא). טיפול 90,000 ק"מ אשר כולל החלפת טיימינג יכול להגיע ל-2,500 ש"ח

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יש לי כבר גיוליטה שניה בשנתיים וחצי (החלפתי קודמת בנוכחית) - שקטה, שקטה, שקטה. היא גם ליניארית בתגובותיה. עד למהירות גבוה בהרבה בהרבה בהרבה מזאת מ-110 היא לא מורגשת לא בעוצמת הרעש ולא בהשגת המהירות.פשוט מהירה מאוד מבלי להיות קופצנית - כל זאת במוד N שהוא המוד הרגיל. ב-D אתה כבר תרגיש את המכה בגב בזמן שתלחץ על הגז. אבל לא חיייבים D ממש לא. אני נוזע לא מעט בכל מיני סוגי כבישים והרכב גם ב-N מאוד מאוד מהיר - גם במהירות וגם בתגובה.

בנוסף אם אתה צריך יותר כח אז ב-2500 שח אתה יכול להתקין תוכנה שתתם לך עוד כמה עשרות כ"ס.

מבחינת מרחב - אנו נוסעים לא מעט כ-5 מבוגרים (3 בספסל האחורי) וזה נח - הסיבה שפשוט הספסל האחורי בנוי מראש בתור 3 מושבים ולא כמו בהרבה רכבים אחרים בתור 2.25 כסאות (כלונר החלק האמצאי מאוד נח ורחב בגיוליטה).

בכל מקרה לא יודע לגבי 3 בוסטרים - פשוט תנסה.

מכל שאר הבחינות התחושב לנהג ולנוסע באלפא היא שונה לחלוטין מאשר בסיוויק - יותר מעודנת ויוקרתית.

• תוכן חדש...