Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לכולם מזה הרבה זמן אני חושב על החלפץ רכב שלי.(ללא סיבה מוצדקת אולי משבר גיל 35~40)

הדרישות שלי הם:

• נסיעות לעבודה (יש ימים שאני נוסע ברכבת לעבודה)
  • יכול להכיל 3 ילדים מאחור (היום אני מצליח לבצע את משימה הזאת עם גרנדה פונטו) לטובת הסעות לגן חוגים וחו'
  • חשוב שיהיה חיסכוני בדלק בצורה יחסית.
  • שיהיה אמין.
  • מרכב 5 דלתות

התקציב הוא סדר גדול של 80-85

החלום שלי זה ג'ולייטה אין לי בעיה עם ידני אפילו עדיף.

אבל ממש קשה לי לאמין שאמצא אקזמלפר טוב משנת 2011 ומעלה.

לאחרונה נכנסה למשוואה הונדה האצ'בק או 5D. לפי חיפושים ביד 2 הבנתי שניתן למצוא רכבים משנת 2012.

מה אתם יכולים לומר לי על הונדה

אולי אתם יכולים להמליץ על רכבים נוספים.

תודה מראש

פורסם

מבדיקת השוק לא מזמן ראיתי שיש המון אקזמפלרים שהם בגדר "שווה בדיקה" בג'ולייטה.

אני תמיד אומר ללכת עם החלום, ההונדה כנראה תעשה את כל מה שאתה מבקש בלי יותר מדי דרמות, אבל אין מה להשוות בין הג'ולייטה להונדה.

אז או שאתה הולך עם ההגיון וקונה הונדה, או שאתה הולך עם החלום וקונה ג'ולייטה, שאולי תהיה קצת יותר יקרה לתחזוקה ותשמור פחות על ערכה מאשר ההונדה.

רק תבדוק כמה היא מרווחת מאחור.

Miata ND2

פורסם

לדעתי יש מלא גיוליטות במצב מעולה.

שלי נמצאת כרגע בטרייד אין של אלפא ועומדת למכירה (אולי נמכרה כבר).

אם זה מה שלבך רוצה אז לך על זה :)

פורסם
שלום

החלום שלי זה ג'ולייטה אין לי בעיה עם ידני אפילו עדיף.

תודה מראש

אם זה החלום אז מה הבעיה? במקומך הייתי הולך על זה.

רכבים אחרים שיכולים להיות רלוונטיים עבורך: Golf, סיאט לאון, מאזדה 3 עם מנוע 2 ליטר.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

לאחרונה קניתי גולייטה 2011 עם 60 אלף ק"מ במצב מצויין בקצת יותר מהמחיר שציינת.

170 כ"ס 6 הילוכים ידני- לדעתי הגיר האידיאלי.

זאת לאחר שהיו ברשותי לא מעט אלפות קודמות.

אני מוכרח לציין שהרכב נוסע פשוט מעולה.

כמו שכתבו לפני- אלפא זה מהרכבים הבודדים שקונים עם הלב יותר מאשר עם הראש.

אם זה החלום- לך על זה.

אני נהנה כל פעם להסתכל על הרכב, אבל אם להודות על האמת, אשתי היא זו שנוהגת בו ביומיום.

סלע

פורסם
****או שאתה הולך עם החלום וקונה ג'ולייטה, שאולי תהיה קצת יותר יקרה לתחזוקה ****

אפשר בבקשה דוגמאות להבדלים בהוצאות התחזוקה של שני הרכבים?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

לא תחזקתי אלפא ולא סיוויק,אבל מבדיקה על עלויות חלפים וטיפולים לאלפא מיטו שמתי לב למחירים גבוהים, שאני מאמין שבהונדה קצת יותר זולים.

בכל מקרה ההצעה שלי הייתה ללכת על האלפא,לא מבין מה הבעיה.

Miata ND2

פורסם

אני לא אומר שבהכרח אתה טועה, ובלי אמונה צסקא לא הייתה אוכלת אותה, אבל הרבה מאמינים גם שאיטלקיות מחלידות יותר ויש להן בעיות חשמל, אמריקאיות לא יודעות להתנהג וצרפתיות לא אמינות (אה, סליחה, זה אשכרה נכון :-P ).

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

התקציב שלך בהחלט מספיק למציאת ג'ולייטה טובה, בנעלייך הייתי הולך על החלום - אין סיבה אמיתית למה לא (אם התקציב שלך היה נמוך ב10-15K ומספיק רק לאקזמפלר 'רעוע' הייתי מייעץ אחרת).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

כבעלים של ג'ולייטה (מרוצה עד הגג) אענה לגבי המרחב מאחור: זה תלוי בהתקני הריסון. אצלנו, עם בוסטר ISOFIX כולל הגנה צידית ועם כסא מלא (רחב) לילדה בת 3, קשה להכניס עוד בוסטר ביניהם. ילדים צרים כן :-) ולכן השאלה היא מה בדיוק אתה מכניס שם...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...