Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מצטער אבל איכות החומרים בבראבו לא משהו בכלל. החלק הצף איפה שתיבת ההילוכים מתנדנד, אין כמעט חומרים רכים, התחושה של המקשים היא כמו של צעצוע סיני ( בייחוד אלו של בקרת האקלים ), הצגים מיושנים. בקיצור זה רכב שהושק ב 2007 ולכן הוא כזה. אל תנסו להפוך אותו בכוח למודרני. בנוסף ההשוואה לקליאו חסרת היגיון מאחר ואלו רכבים מקטגוריות שונות.

אומר שוב, התמורה שהרכב נותן היא טובה כיד שנייה, ואני גם אוהב את הרכב. אבל יש סיבה טובה שכבר לא משווקים אותו באירופה.

עריכה אחרונה על ידי daniel.gri
  • תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טוב אז לאחר שבוע עם הרכב, מס' תובנות:

1. צריכת הדלק נראית סבירה, בתמהיל 80-20 לטובת בינעירוני הגעתי לצריכת דלק של 13.1 ק"מ לליטר, כאשר יש לקחת בחשבון שלחצתי את הרכב כמה וכמה פעמים עקב ההתלהבות של צעצוע חדש (שעובר בקלות את ה180קמ"ש, מסתבר)

2. הגיר הרובוטי מתנהג מאוד דומה לגיר ידני. אם אני מתייחס אליו כאל גיר אוטומטי, ניתן להרגיש את העברות ההילוכים (במיוחד בין 1 ל2). אם אני מתייחס אליו כאל גיר ידני ומשחרר את המצערת בעת העברות הילוכים, ההעברות חלקות לחלוטין ולא ניתן להרגיש דבר (עובר חלק יותר מאשר גיר ידני). בכל מקרה גם בתפעול אוטומטי ה'נדנודים' קטנים וזניחים מבחינתי, אני אפילו קצת אוהב אותם כי זה מזכיר לי תחושה של העברה ידנית אבל זה סתם באג במוח שלי

3. הרכב מתפקד מדהים בשיוט בדרכים בינעירוניות (100-120 קמ"ש) מבחינת בידוד רעשים ויציבות על הכביש.

חסרונות:

1. חסר בבירור מקומות אחסון: יש תא כפפות מרווח, אבל המקום במשענת היד מוגבל למדי, אין מקום נוח באזור הHANDBRAKE, ושאר התאים די קטנים.

2. במהירויות נמוכות מאוד, הורדת ההילוכים לעיתים מלווה ברעש קל או נדנוד מורגש.

סתם פיצ'רים הקשורים להנדסת אנוש שעשו אותי שמח

1. מראות הצד ענקיות, ומאוד נוחות לשימוש - בלי לגרוע ממראה הרכב

2. כשיורד גשם (מגבים קדמיים פועלים) ואתה משלב לרוורס, המגב האחורי מופעל אוטומטית

3. שליטה מההגה על הטלפון זה תענוג (רק חבל שהזיהוי הקולי לא עובד לי... דווקא בפונטו זה עובד פיקס)

4. האפשרות לרכך את ההגה לפי דרישה ממש עוזרת בחניות צפופות בת"א !

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...