Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשנתיים האחרונות אני מסתדר בלי רכב, אבל לאחרונה נוצר הצורך להתנייד בין מספר מקומות. חבר לעבודה מוכר סיטרואן ZX וולקן מנוע 2.0 ידנית. הרכב במצב מצויין. מדובר באדם שאוהב מאוד את עולם הרכב והשקיע הרבה במכונית - צבע חדש, טיפולים מסודרים ועוד. טיפולים לפי הספר. אבל בכל זאת יש לי חשש לקחת רכב כל כך ישן שזקוק לטסט פעמיים בשנה ואישור בלמים.

מה דעתכם?

פורסם

אני מניח שזה לא יקר, הייתי קונה וחושב אח"כ, נשמע נחמד, היה לי פעם ZX, חמוד ודי פשוט,

יחסית די כיף לנהוג, יש בנדות על הסרן האחורי שמאפשרות לגלגלים ללחוץ עליהן ו'לפנות' מעט לכוון הפנייה,

הקיצר, קנה אותו תיכף ומייד. מזל טוב

The first one to get angry loses

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אל תקנה ובמקומך יבוא מישהו שאין לו חשש ויהנה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בזמנו היתה לי zx 1994 עם מנוע 1.4 ידנית מה שהפריע לה זה הציריות שהלכו כל כמה חודשים ומה שגמר את האוטו זה סדק במנוע... משהו ידוע במנועים של סיטרואן פיזו באותם שנים.

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

אם אתה רוצה רכב מהנה ומוכן להתעסקות עם הרכב ברמת הfun (אם אכן טופל היטב, ככל הנראה לא צפויות הוצאות כבדות בכמויות, אך זה כמובן בעמ) אז לך על זה.

אם תחליט שלא, אשמח לקבל את פרטי המוכר בפרטי :)

אבי

פורסם

בעד: רכב כיפי,זול לרכישה, פשוט יחסית לאחזקה.

נגד:רכב ישן מה שאומר זמינות חלפים קצת בעייתית,לא בטיחותי, לא חסכוני בדלק,ובכלל יצריך התעסקות במכניקה מעבר לרגיל.

טסט פעמים בשנה יכול להיות מעיק כי זה פעמיים אישור בלמים כך שאתה מחוייב להכנס למוסך ולשלם.

למרות כל מה שכתבת אם מחיר הרכישה זול, והרכב במצב כפי שאתה אומר אין מניעה מלרכוש את הרכב ולראות איך מתגלגלים העניינים

הוולקן הוא רכב די מבוקש גם בגילו המתקדם כך שלא תהיה לך בעיה להפטר ממנו.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

יש לי וולקן 94 אומנם לא סטנדרתית לחלוטין אבל אני יכול להגיד לך שכדאי לך מאוד להכין כמה אלפים לתקלות/בלאי/יישור קו כי אין מה לעשות זו צרפתיה ישנה ויש לה דרישות.

אפילו שזה חבר והכל, קח לבדיקה שיבדקו מא ועד ת כל ליקוי שיש ברכב שתדע כמה יעלה לסדר אותו, אני לא יודע עד כמה אתה פדנט אבל אני אישית נוסע עם הרכב 200 ק"מ למומחה בגלל הרעש הכי קטן, ותאמין לי שיש הרבה כאלו, מעבר לזה כל שאלה שתרצה תפנה אלי בפרטי אתן לך גם מספר פלאפון אם תרצה

פורסם
זמינות החלפים לא בעיתית גם היום. רוב החלפים משותפים לברלינגו/306/406 .

אתה תצטרך אישור רכב מיושן ולא רק בלמים.

הכוונה היא יותר לחלקים קוסמטיים / יחודיים לרכב ואז העסק קצת יותר מסובך

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בסופו של דבר זה אמור להסתכם בסכום קטן יחסית. לא משהו שלא ישנים בלילה בגללו. אוטו ישן אבל מגניב. נוסע לא רע, התנהגות כביש מצויינת. במחיר הנכון ואם היא שמורה, הייתי מוכן לקנות. הכי הרבה לא בא לך, תמכור. לא סוף העולם.

פורסם

היתה תקופה שחשקה נפשי ברכב ספורטיבי זול, כזה של דפוק וזרוק. משהו מתקלקל? נחליף לבד, אי אפשר להחליף לבד? לפירוק.

לא רואה את ההצדקה להשקיע ברכב ישן עם ביצועים של קורולה 93. והרכב הזה ידרוש חתיכת השקעה לאורך הדרך.

מילא זאת היתה גרסאת הספורט (16V ), אבל זה לא.

• תוכן חדש...