ייעוץ ברכישת רכב
בואו לשאול את חברי הקהילה המנוסים והמומחים שלנו כל דבר שעולה לכם לראש לפני שאתם קונים רכב חדש או משומש, לוקחים רכב בליסינג, או חושבים לעשות טרייד אין.
כללי פורום ייעוץ לפני קנייה והנחיות כלליות
רגע לפני שאתם מקליקים על העכבר ומשגרים את ההודעה שלכם לפורום, אתם מתבקשים לקרוא ולהפנים את הכללים הבאים.
הודעות שלא יפורסמו עפ"י הכללים ימחקו ללא כל הסברים וללא כל מענה. אל תגידו אכלו-לי-שתו-לי.
עיצה גרועה שניתנה על גבי הפורום יכולה לעלות כמה אלפי שקלים במקרה הטוב ויכולה גם להגמר במוות במקרה הקיצוני ביותר.
אם אתם לא יודעים, לא בטוחים, "חושבים ש...", "מאמינים ש..." או כל וריאציה אחרת שבסופו של דבר אומרת שאין לכם מושג במה מדובר - אל תגיבו!
אם אין לכם רישיון נהיגה - תשמרו את הדיעות שלכם לעצמכם. ביקורות על רכבים ממושב הנוסע לא מקובלות ויטופלו ביד קשה. ראו, הוזהרתם!
רכב שמתאים לסטודנט תפרן כנראה שלא יתאים לאמא לשלושה ילדים. רכב עבודה שמתאים לשיפוצניק לא יתאים לזוג מבוגר שצריך בסך הכל לנסוע לקופ"ח.
ככל שתספרו לנו יותר על אופי השימוש והדרישות שלכם מהרכב, נוכל לעזור לכם לצמצם את הבחירה מבין הדגמים. רכבים מסוימים עליהם כבר התמקדתם והם בסגנון שלכם גם כן יוכלו לעזור לנו להבין לאן נושבת הרוח.
ארכיון הפורום מלא באין ספור שביבי מידע קטנים על כמעט כל רכב שנמכר בארץ בשנים האחרונות.
רגע לפני שאתם שולחים את ההודעה הדחופה שלכם וממתינים לתגובה, הקדישו כמה דקות למנוע החיפוש של הפורום ואולי תופתעו לגלות שהשאלה שלכם כבר נדונה בעבר על גבי הפורום.
אם יש לכם שאלות נוספות שטרם נענו, אתם כמובן מוזמנים לשאול אותן על גבי הפורום ולקבל תשובה.
92,628 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מדובר בגולף 1400 TSI DSG6 שנת 2008 יד שנייה, מטופלת בצ'מפיון כל השנים. 120 אלף קילומטר מצורפת בדיקה שביצע הבעלים. מה דעתכם? מה ייחשב מחיר "הוגן"? מה לגבי המנוע בדגם הזה 1400 TSI 140 כ"ס האם נחשב לבעייתי? אמין?
הודעה אחרונה מאת bar72, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 534 צפיות
שלום, אשמח להמלצה על ג'יפ/ון חביב ונעים לנסיעה בעל צריכת דלק/סולר סבירה (10 קמ"ל ממוצע נניח) משנתון 2008 צפונה בתקציב של 80K מקסימום. הרצון בג'יפון הוא בגלל נוחות הישיבה ויכולת שבילים היא פלוס וודאי (עד היום נסענו רק ברכבי 4X4 ודי אהבנו). אפשרויות שראיתי הן: ניסן אקס טרייל, ניסן קשקאי, מיצובישי אוטלאנדר (יש בעיקר בנזין בשוק), וולבו XC60 (מצאתי אחת בלבד בתקציב והיא דיזל), טיגואן, פגו 3008, קפיטיבה וכמה אחרים. אשמח להמלצה או דעה (ברור לי ש4X4 הוא חלום לא ריאלי בטווח כזה אבל אם לחלק יש יכולת 4X4 חלקית זה ישמח מאוד).
הודעה אחרונה מאת giliav, -
- 1 תגובות
- 604 צפיות
היי אנחנו זוג +1 וב 3 שנים הקרובות כנראה שנתרחב שוב, אז אני מחפש כבר רכב שיהיה גדול מספיק ל 2 ילדים קטנים. התקציב הוא כ 50000-60000 ש"ח, נסיעות כמעט רק בתוך העיר, וההתלבטות היא קודם כל בין סופר מיני מרווחת למשפחתית, עם נטיה למשפחתית.. ולדגמים הספציפיים - מתוך חפירה קטנה ברשת נראה לי שקיה נותנת את התמורה הטובה ביותר למחיר בקטגוריה הזאת- אז ההתלבטות כרגע היא בעיקר בין קיה פורטה/סיד/ריו , לבין רנו פלואנס , ואולי אפילו סוזוקי SX4 האצ'בק. אשמח לשמוע את חוות דעתכם 1. לגבי מה הקיה המתאימה ביותר למה שתיארתי? 2. איך היא לעומת הרנו והסוזוקי? תודה!!
הודעה אחרונה מאת מיטל מאלדן, -
קניית רכב הכי זול ביחס עלות תועלת. (עריכה - עד 30K, ולא בלתי מוגבל כפי שהובן במקור) 1 2
מאת superuser-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום חברים. אני שואל את השאלה הזאתי לאחר הרבה חיפושים לרכב. אז ככה מה עדיף ? רכב הונדה סיווק 2004 - שנמכרות סביב 25 אלף. או מיצובי לנסר קלאסיק 2008 - שנמכרות סביב 26-27 והאם לא עדיף שנתון גבוהה עם רכב טוב לדוגמא מיצובישי 2008 או ללכת על שנתון נמוך 2004 ולקנות חברה כמו טויוטה או הונדה מאזדה ששומרות על הערך (לפי המחירון). האם זה לא "הזוי" שרכבים יפנים , אחד 2008 נמכר ב30 ואחד 2004 נמכר ב25 ?! האם המאזדה 3, הונדה סיווק, או טיוטה קורולה 2004 תיהיה יותר טוב מפורד פוקס או מיצובשי לנסר של שנתון 2008 ? ואם לא אז למה זה ככה ? הרי סך הכל זה יפני וזה יפני. זה מאזדה וזה מיצובישי.
הודעה אחרונה מאת נומד, -
-
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
איפה יש הכי פחות תקלות , באופל ברלינה או ביונדאי i35 ? , שניהם 2015 מליסינג תפעולי , פשוט לא מעוניין כל הזמן ברכב חלופי תודה
הודעה אחרונה מאת kobi1969, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 704 צפיות
בוקר טוב אני מתלבט בין מיצובישי לנסר 2008 לבין מזדה 3 2005 2006 חשוב לי צריכת רכב של שניהם טיפולים,אחזקה,צריכת דלק, אמינות ועוד. אשמח לחוות דעת שלכם ואולי נכנסים בתקציב הזה עוד רכבים. תודה לכולם!
הודעה אחרונה מאת LuppiK, -
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
שלום לכולם. אני מחפש רכב משפחתי שיהיה רכב עיקרי במשפחה שזה אומר עגלה,קניות וכו. נוסע 22-25 אלף בשנהץ ההתלבטות שלי כמו שאפשר להבין מהנושא היא בין סיד קורולה ואוקטביה. המחיר די זהה אבל לכל אחת מהמכוניות יש חסרונות/יתרונות יחודיים והייתי רוצה לשמוע את דעתכם : 1. סיד - התרשמתי ממש לטובה אחרי נסיעת מבחן.אחראיות(3+4), מרווחת,מאובזרת ויחסית חסכונית. החסרון הוא ששמתי לב שמחיר שלה ממש צונח אחרי 3-4 שנים. 2. אוקטביה - הכי חסכונית מבין שלושה, אחלה אבזור ונוחה מאד לנסיעה. הבעיה איתה זה האמינות של הגיר וטיפולים יקרים של היבואן. 3. קורולה - די חסכונית,אבזור לא רע, נסעיה חלקה אבל מרגישים שחסר קצת כח שזה כנראה רק תחושבה בעקבות הגיר הרציף...אנשים גבוהים מאחורה (185סמ) …
הודעה אחרונה מאת robertf, -
- 5 תגובות
- 579 צפיות
הסיפור הוא כזה יש לי ביטוח על הרכב הקודם בחברה X. הביטוח יסתיים רק בסוף מאי. אני רוכשת רכב חדש (ומוכרת את הישן) ורוצה לעשות את הביטוח החדש בחברה אחרת. מבחינת חברת X - כמה הם צריכים להחזיר לי? את הסכום היחסי מתוך מה ששילמתי או שיש פה כל מני קיזוזים? קראתי בכתבה בynet שאם אני מוכרת את הרכב, זה אמור להיות סכום יחסי ממה ששילמתי על הביטוחים ללא כל מני קיזוזים. אבל נראה לי שהחברה מתחילה לעשות עניינים.
הודעה אחרונה מאת Ron Poh, -
- 7 תגובות
- 878 צפיות
היי פורום יקר, ברצוני לקנות אוקטביה שנת 2012, לקחתי היום אוטו לבדיקה, עלה לכביש באוקטובר 2012, עשה 71 אלף ק"מ בליסינג. אוקטביה 1.2 אמביינט. המוסכניק שלי אמר לי שהוא לא ממליץ בגלל שבכל הבדיקות כתוב שיש בעיות שמן במנוע, שיכול על זה שהמנוע אוכל שמן שזה מעיד על בעיה. בנוסף, נקישות בהיגוי יכול להיות מסרק הגה? אשמח לעצתכם! הנה התוצאות של הבדיקה שלי: בנוסף, הנה תוצאות של מישהו שעשה לפניי בדיקה: והנה התוצאות של חברת הליסינג: תודה!
הודעה אחרונה מאת Tech_N9ne, -
פורד פוקוס האצ'בק 2007 1 2
מאת Efy- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום,מעוניין לרכוש את הרכב הזה יד שנייה מה אתם אומרים עליו? ולמה אומרים עליו שהוא רכב אירופאי(באתריםשקראתי)פורד היא לא חברה אמריקאית?
הודעה אחרונה מאת alon30111, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום אנשים, כרגע אני נמצא בשדרוג של הטריוס 2011 שלי לרכב חדש[ברוך שפטרנו (:] וההתלבטות כרגע היא בין יונדאי accent i25 בגרסת ה 1400 לעומת קיה ריו . אוטומט בשניהם. כרגע נוטה מעט לכיוון הקיה אבל רציתי לשמוע עוד חוות דעת מאנשים שמבינים בתחום קצת יותר חשוב לציין שרוב הנסיעות ביום יום הם לא ארוכות , ובעיקר עירוניות. [ואין צורך ברכב משפחתי גדול יותר]. כמובן שאם יש לכם הצעה לרכב אחר בטווח מחיר גודל קטגוריה הזו אז הצעות נוספות התקבלו בברכה (: יום טוב ותודה לכל המשיבים.
הודעה אחרונה מאת zivco80, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 497 צפיות
יצא לי לחשוב על קניית מכונית טורבו ראשונה. בחיים לא הייתה לי מכונית ואחרי ששמעתי את הריגוש במכונית טורבו החלטתי שהמכונית הראשונה שלי תהייה טורבו. הדיון הוא בעצם כרגע רעיוני, כי כרגע אני לא צריך מכונית. רציתי לדעת לאיזה כיוון להתפקסס, כרגע עולה לי לראש איבזה טורבו כמכונית טורבו שתתאים למכונית ראשונה. על מה אתם ממליצים? דברים שאני צריך לקחת בחשבון חוץ מתחזוקה יקרה יותר ומכונית שהיא יותר בזבזנית? בגלל שבחיים לא נהגתי במכונית טורבו רציתי לדעת איפה ניתן להשכיר מכונית טורבו? תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת איתמר, -
-
מתלבט לגבי פיאסטה 1 2
מאת omeryar-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, החלטתי להחזיר את הרכב הנוכחי לחברת ההשכרה ולהתחדש ברכב משלי. אני רווק, גר בתל אביב ונוסע הרבה בין-עירוני (לרוב 120-140). התקציב שלי הוא 70-80 אלף. לאחר דילוג בין מס׳ אופציות אני חושב שנסגרתי על הפיאסטה. ועכשיו השאלה: האם עדיף לרכוש ידני חדש מאיילון מוטורס (לא רוצה להתפשר על האמביינט) או משומש אוטומטי מ-2013ֿ/2014? - לא מפריע לי נסיעה על ידני, אני אפילו אוהב, אבל מעריך שלאורך זמן זה יהפוך לקצת מעיק. אני כמעט ולא עומד בפקקים, כך שזה לא פקטור משמעותי עבורי. - מכיוון שאני אוהב לנסוע מהר, אני חושב שגודל המנוע יותר משמעותי עבורי. נסעתי ב-1.2 בנסיעת מבחן והיא התחילה להשתנק מעבר ל-120. (לא ניסיתי את ה-1.6) - לא כ״כ חשוב לי רכב חדש, זה עניין של ימי…
הודעה אחרונה מאת Hai18, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 855 צפיות
שלום חברים קניתי רכב שבוע שעבר יד 2 מפרטי בסוכנות של סוזוקי בבדיקה שערכתי היו ליקויים בשלדה אבל בעל משמעות נמוכה כגון:כיפוף פח אחורי נזק לפגושים חלקי פלסטיק פגומים\חסרים מעיכות רכשתי את הרכב בגלל שהמוכר ביקש עשרים אחוז פחות ממחיר מכירון השאלה היא עם זה נהוג להוריד ככה הרבה או שיש פה איזשהו קטש?
הודעה אחרונה מאת Efy, -
-
רשם המישכונות
מאת OPCSale- 5 תגובות
- 888 צפיות
ערב טוב יכול להיות שרכב משועבד בבנק ואינו רשום ברשם המשכונות? אני יודע שיכול להיות הפוך.. שבוע שעבר רכשתי רכב הייתי עם הבחור בבנק ווידאתי שהשעבוד הוסר ונאמר לי שיקח כמה ימים להסרה מרשם המשכונות..(אוודא את זה בהמשך) הבנק לא נתן לי אסמכתא להסרת השעבוד אך הראה לי במחשב שבוצע הדבר. לא נתנו אסמכתא כי רשום על הדף" שימוש פנימי בלבד" חוץ מהנאמר פה יש עוד משהו שכדאי לי לבדוק או שכבר כיסיתי את עצמי?*הרכב נרכש כבר*
הודעה אחרונה מאת OPCSale, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי מבקשת המלצות לרכב משפחתי למשפחה עם שני תינוקות. זהו הרכב היחיד. הקריטריונים: 1. מרווח, לא ברמת הסטיישן אבל לא מיני. 2. עד 90-95 אלף שקל, אפשרי גם חדשה 3. עדיפות להאצ'בק ולא סדאן. 4. בטיחותית מה שחשבנו עליו: 1. קיה ריו האצ'בק 2. טויוטה אוריס 3. הונדה ג'אז אשממח לעזרתכם! תודה.
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
-
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום. אמרו לי שלא מומלץ לקנות את הרכב. רציתי לקבל חוות דעת נוספת (מנומקת עד כמה שניתן). בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת natco, -
- 2 תגובות
- 950 צפיות
שלום, מכרתי את הפולו הסטנדרטית שברשותי, מחפש רכב מהנה לנהיגה, חשוב שיהיה משנתון 2005, נוכחות והתנהגות כביש יותר חשובים לי מגודל מנוע כזה או אחר. עדיפות לרכב ידני. תודה לכם.
הודעה אחרונה מאת juop, -
- 13 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
(כותרת קצת מוזרה אני יודע) אהלן, אני חייל משוחרר בן 22 מחפש רכב ראשון. כשהתחלתי לחפש רכב אחת האופציות שהסתכלתי עליהן זה מאזדה 3 שנתונים 04-06, לאחר בדיקה קצרה הופתעתי לגלות שבשנתונים האלה ההבדלים במחירים בין מאזדה 3 למאזדה 6 לא קיימים. למרבה ההפתעה גיליתי גם שצריכת הדלק של שני הדגמים נורא דומה ואין באמת הבדל קריטי. התקציב של הוא 20-24 אלף. יש באמת סיבה להעדיף את המאזדה 3, או כל רכב אחר בתקציב הזה, על פני המאזדה 6? אני רק ידגיש שיש לי יחסית הרבה נסיעות מחוץ לעיר ואני לא נבהל מהצריכת דלק של המאזדה 6.. בשביל עוד 100-200 ש"ח בחודש על דלק אני מוכן להנות מרכב מפנק יותר. תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת elonn1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום רוצה לקנות רכב חדש קטגוריית הקטנות ואני מתלבט בין שני דגמים: 1. קיה פיקנטו אוטומט נפח מנוע 1250 2. יונדאי i10 אוטומט נפח מנוע 1250 מי הכי חזק וחסכוני ומאובזר. מה המלצתכם? תודה
הודעה אחרונה מאת eli1801, -
-
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
היי, מה לדעתכם עדיף? Slk 350 שנת 2006 סולסטיס 2400 שנת 2009 תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת OranKimhi, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מדובר ברכב משומש מסוג פג'ו 206 בשנות ה2000 לחייו , הרכב נראה טוב נוסע טוב והכל טוב ויפה ואני רחוק מלדרוש מחירון אך הרכב מפורסם ביד 2 ובעיתון ויש רק טלפונים ואין התעניינות אמיתית כמו אנשים שבאים או רוצים לקנות , ויש את המוזרים שרוצים להתחייב על מנוע וגיר ושילדה וללכת למכון בדיקה בשביל רכב של משכורת של מלצר , האם השוק נהיה קשה ?
הודעה אחרונה מאת kissos, -
-
- 11 תגובות
- 886 צפיות
חברים שלום האם ההבדל בין C4 SXPK שנת 2008 דגם 110 מול 140 כ"ס ההבדל מהותי ? (הפרש במחיר של ~2000 שח בערך) כמובן במידה ושאר הפרמטרים זהים (יד וקילמוטרג') שמואל
הודעה אחרונה מאת eyalzo, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום רב, לביתי הסטודנטית יש כרגע פיג'ו 206 שנת 2002 אוטו' עם 200k הרכב במצב טוב ומטופל היטב.חשבתי כי לאחר שנתיים שהרכב אצלההגיע הזמן להחליפו.הוצע לי טרייד על סיטרואן c4 2007 עם 110k ולהוסיף בין 15-17 אלף שח.האם כדאי לבצע את העיסקה?האם אני נותן לביתי "ראש שקט"אם המעבר לרכב חדיש יותר? אודה על תשובותכם/נסיונכם. תודה דודי
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 632 צפיות
שלום לכולם, ממש עוד מעט אני מתחיל ללמוד ולכן אני מחפש לרכוש מכונית בתקציב של 15 עד 20 אלף שקלים. חשוב לי שהמכוניות תהיה אמינה וחסכונית עם תיבה אוטומטית ולא כל כך חשובה לי חווית הנהיגה (נסיעות של 50 ק"מ כל יומיים בערך). לאחר חיפושים רבים ברשת התחלתי להתעניין במספר דגמים שנופלים תחת קטגוריה זו: סוזוקי איגניס- ממה שקראתי, מכונית זו די אמינה וחסכונית בדלק. סוזוקי ליאנה - גם היא אמינה כמו שהבנתי וסבירה בכמות הדלק שהיא זוללת אבל, זוהי מכונית משפחתית והיא קצת גדולה (הכוונה לדגם עם 4 דלתות). פיאט פנדה- חסכונית ואמינה אבל, הגיר הרובוטי די מפחיד אותי. כמו שהבנתי תיקונים בגיר זה עולים די הרבה כסף. כמו שראיתי הרבה אנשים בפורום הזה ממליצים לקחת יונדאי גטס אבל לא קראתי עליה …
הודעה אחרונה מאת YevgenyG, -
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
חשבנו על שנתון 2010 בסביבות 50K... האופציות סוזוקי sx4, glx מסוכנות או קיה פורטה מפרטי - המחיר זהה, הקילומטרז' קצת פחות (הסוזוקי עם 85000 והקיה עם 70000) והאם קיה ריו היא גם אופציה? מה בעצם ההבדל בינה לבין הפורטה. הצרכים שלנו כרגע זה שיהיה רכב מרווח, אמין , ואם אפשר חיסכוני נשמח מאוד לעזרתכם
הודעה אחרונה מאת shimib1977, -
- 3 תגובות
- 838 צפיות
שלום לכולם, אני בן 23, מחפש רכב בגודל סופר מיני. התקציב הוא בסביבות 50K. השימוש ברכב הוא בעיקר עירוני (בית-עבודה-לימודים וכו') ובסופ"ש לבילויים וכו'. עם זאת, הייתי רוצה שגם אם פעם בשנה ארצה ליסוע לצפון לדוגמא - אוכל לבצע זאת ולא אהיה מוגבל בגלל הרכב. אופציות שחשבתי עליהן הם: יונדאי i20, סוזוקי סוויפט. מתאימים לצרכים שלי? מה עדיף? אשמח לקבל אופציות נוספות. תודה רבה ושבוע טוב !
הודעה אחרונה מאת niv145, -
- 14 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני פשוט לא מצליח להחליט , החיפושים הובילו אותי להתייחס כרגע לשני רכבים- גרנדה פונטו וC4 שניהם משנים 2008-2009 מטרת הרכב היא נסיעה לעבודה וחזרה , כמעט בכל יום בשבוע , משהו כמו 40 ק"מ . בעיקר דרך עירונית אבל לא רק, אפשר להגיד נסיעה משולבת 50/50. החלטתי ללכת על אוטומט כי מבחינת פקקים נמאס לי לגמרי מהשימוש בידני כבר, אחרי 5 שנות נהיגה על רכב ידני. הבנתי שלפונטו גרנדה צריכת דלק טובה יותר (בערך 1/13 בדגם האוטומט) לעומת הסיטרואן (1/11) אבל כמה זה כבר משנה. המחירים שלהם זהים, ורמת האבזור של הC4 פשוט הרבה יותר מפנקת. אז מה אתם אומרים ? אני לא רוצה רכב בן 15 ולכן החלטתי לקנות רכב מינימום מ2007. התקציב הוא 25.
הודעה אחרונה מאת עומר ב, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, אני לא מספיק בקיא בתחום, ולכן לא בטוח עד כמה המערכת הזו חשובה. יש לי הזדמנות לרכוש אקזמפלר (בראבו) שמתאים לי מבחינת ק"מ/יד/צבע/אבזור/מחיר, אבל בשנתון שלו אין מע' ESP. אני תוהה האם להמשיך לחפש אחר, או להתקדם איתו בכל זאת. אני נשוי ללא ילדים, הרכב הזה יהיה הרכב שלי, ובשלב מסויים בחיים (אם לא יהיו בלת"מים) יתחיל להיות גם רכב משפחה (יש עוד כמה שנים טובות לכך). איני בטוח עד כמה ESP זה קריטי מבחינה בטיחותית, ולכן לא בטוח האם לפסול את הרכב... מבחינת הרגלי נהיגה שלי, במידה וזה רלוונטי - נהג רגוע, שלא מתכנן להשתולל, אבל בטח כן ילחץ 'פה ושם' כשאני לבד על הכביש. אשמח לתובנות ענייניות מאנשים שיותר בקיאים בתחום, תודה
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 626 צפיות
היי, ברשותי גולף 2006 2.0FSI. לאחרונה אני בוחן אופציות להחליף אותה ברכב משנתון יותר גבוה , 2011 ומעלה. אשמח לקבל המלצות לרכבים אשר יהיו לא פחות איכותיים וחזקים מהדגם הנ''ל , כאשר הכוונה כרגע להשאר בסגמנט של רכבים גרמניים ... תודה!
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
מי מחובר 51 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 878 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yovel673
- פריג'י
- baer
- Be roo
- rolling_stony
- EvGriga
- GTאי
- SlowRide
- danbr
- G. P. Magnus
- YSHVORIN
- SniR89